Emin paşa'dan Paşalar Gibi Toplu Yem Alımı Hemde Türkiye Geneli


serikliÇevrim Dışı

Kayıt: 17/04/2006
İl: Antalya
Mesaj: 173
serikliÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 09:05
[QUOTE=donut]
  
  Kendi adıma tabletlerin ele alır almaz nemli ve çabuk kırılır halini günler önce farkedip,iddiaları okuyuncada çöpe attım..
 
[/QUOTE]

Bende yemlerden çok anlamasamda tabletlerde bir tuhaflık olduğunu sezinledim. Böyle biraz yumaşık nemli gibi geldi. Ama ben kullanıyorum şu an bakalım... Bir yıllık yem aldık, keşke bunlar olmasa idi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SarıalibeyÇevrim Dışı

Kayıt: 22/01/2010
İl: Trabzon
Mesaj: 238
SarıalibeyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 09:19
Selamlar

 Emin Beyi ve diğer iddia sahibi arkadaşları tanımıyorum kendileriyle forum üzerinden dahi merhabam yoktur.Emin beyin yaptığı toplu yem organizasyonundan yem alan bir hobici olarak yazma gereği  duyuyorum.
 
 Kova başı para alınması,poşet parası üzerinden rant sağlanması artan yemlerin zula yapılması gibi iddialar beni ve bir çok hobiciyi ilgilendirmiyordur diye düşünüyorum.Sonuçta ortada verilen bir emek var atm den self servis kendi işlemimizi yapanken bile banka bir makbuz için para kesiyor.Helali hoş olsun.Ancak eminim ki tüm hobicilerin karşı çıktığı nokta tarihi geçmiş açık yemlerin satılmasıdır.Eğer ki gerçekten açık tarihi geçmiş yemler satılmışsa hakkımı helal etmiyorum.Çok Profosyonel bir hobici değilim ancak gözlemlediğim kadarıyla bana gelen yemlerde anormal bir durum yok,gerek balıkların yeme ilgisi gerek sağlık durumlarında bir sorun yok.

İddia sahibi arkadaşlar söyledikleriniz doğruysa sizde Emin Bey kadar zan altındasınız.Tedarik aşamasında yemlerin açık ve tarihi geçmiş olduğunu görüpte bunu yemler hobicilere ulaşıp kullanılmaya başladıktan sonra söylüyorsanız kusura bakmayın sizde de art niyet ararım.Yaşananlar yazılanlar ve zamanlamaları değerlendirince bu işin çok taraflı bir çıkar çatışması olduğunu düşünüyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

korsikaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/02/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 807
korsikaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 09:33

Açıkcası ben bu organizasyondan 1-2 senelik yem almışımdır.Hobici adına burada tek sorun hangi yemler bayattı bunu öğrenmemiz lazım bu çok önemli!!!! Yoksa kova başı 10-20 tl çokta ilgilendirmiyor diğer arkadaşların dediği gibi siz tüm masrafları hesaplayıp yemin 100 gramını yazarsınız bana uygun gelirse alırım yok pahalı gelirse almam olur biter ondan bu bayat yem olayını biir aydınlatırsanız sevinirim.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

istanbullu61Çevrim Dışı

Kayıt: 26/02/2009
İl: Bursa
Mesaj: 198
istanbullu61Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 09:50
[QUOTE=Emin Paşa ]Cem toplu yem alımının hakkı olmaz,kovalar alınır,5-6 kişinin gözü önünde açılır, tartilir,fazla çıkan yemler de tekrar paylastirilir... 

Şimdi bana deme emek verecek gidecek alacak vs...O zaman ya başta söyleyecek yada yapmayacak,bu işi zevk için yapacak çıkar için değil.
..[/QUOTE]

Bu yazı Emin beyin toplu yem alımı kurallarının altına yazmış olduğu mesajdır.  Fazla söze gerek yok. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

teskereÇevrim Dışı

Kayıt: 18/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 332
teskereÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 10:03
Şimdi kimse 1 ay önceki açılmış yem ile yeni açılan yemin farkını anlayamaz.Seraya verseniz gene anlayamaz açılıp paketlendiyse...
Burda önemli olan insan vicdanı...
Çok iddaa var açık yemler tarihi geçmiş yemler herkes hangi yem ise söylesin bilelim.
Ben sera tablet aldım ama öyle bayat değildi ancak önceden paketlenmiş olması da olası poşet yeşile dönmüştü!
Burda para alma olayını geçemeyiz maalesef poşet parası olsun(ki faturalarla belirlenmesi bile bence olmamalı)...
Bu iş para almadan yapılsın diye yapılıyor kim almış inanın karıştı ancak alanı da vereni de Allah a havale ediyorum.
Yapan bir şekilde karşılığını bulur...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

3Go!sTÇevrim Dışı

Kayıt: 30/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 150
3Go!sTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 10:07
İstanbullu61 kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Toplu yem alımı benim için artık bitmiştir. Zaten bilmem kaç gün uzadığından içimde sıkıntı vardı. Şuandan itibaren ben yine diyorum benim verdiğim para miktarı ile kim bana bayat yem yollayıp birde benim üzerimden kar elde ettiyse haram olsun diyecektim ama acıyorum sadece.Bir o kadar daha para yollayayım belki insanlık görmüş olurlar. Bu dünyanın birde diğer tarafı var... Enayi yerine koydukları zaten o kadar sorduğum halde cevap verilmemesinden belliydi. Yazık.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURHANERCANÇevrim Dışı

[C]2,1,104587[/C] [B]7564,3[/B]
Kayıt: 05/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1745
BURHANERCANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 10:23

Merhaba arkadaşlar bu konuyu 12 NİSAN 2012 tarihin de ayyuka çıkarttıktan sonra kendi gözlemlerime göre bazı arkadaşlar bana ne ne kazanırlar sa kazansızlar ben aldığım yeme bakarım şeklinde ifadeler kullanıldığını hala görmekteyim. 

Ancak atladığınız şu husus var arkadaşlar sizler böyle yazmaya devam ederseniz böyle maduriyetlerin hiç bir zaman önüne geçemezsiniz onu bilin. Çünkü çok büyük bir rant var işin içinde paranın yüzü sıcaktır ne kadar para hırsı olursa maalesef o kadarda bir işin içinde dala vere olur. Bunu lütfen aklınızdan hiç çıkartmayın.

Gelelim sağlık sıhhatli bir şekilde balıklarımızın tükettiği yemlere.

Diyorsunuz ki yemler gayet güzel balıklarımda her hangi bir olumsuz bir şey gözlemlemedim ;

Arkadaşlar balıklarınıza merak etmeyin %80 bir şey olmaz çünkü son kullanma tarihleri geçen yemler balıklarınızı anında öldürmez. Sadece içerisinde bulunan değerleri azalır ve bir zaman sonra balıklarınızı şu anda nasıl bir iştahla yiyorsa sonrada yiyecektir. İlerleyen zamanda belki karın çöküklüğü olabilir çünkü balığın sahip olması gereken protein değerleri azalmıştır.

Bu arada bu yazıları ilk açtığım da nedense bir çok kişi savunucu pozisyonda olmuştu ancak sonra COBRA nickli kerem eğri yazılacaklarını yazınca herkes ortalıktan kaybolmaya mesajlarını sildirmeye ve mesajlarını değiştirmeye çalıştığını gözlemledim.

Şimdi gelelim konumuza ;

Emin bey ben tarihi geçmiş yem satmadım diyor

Titannike emre ve Cobra nikli kerem bey gördüklerini yazıyor. 

Bu 3 kişinin haricinde bildiğim kadarıyla hatta açık yem alınan yunus beyin eski ortaklarından arif06 nickli Arif ERDEM var diğer bir isimde kwinston nickli Recep KURT bu arkadaşlar olaylara gayet vakıfken sizler neden yazmıyorsunuz arkadaşlar bugün tam 6 gün olacak sadece recep bey alıntı yapıp kaybolmuş ortadan. Bu isimlerin yanısıra bulemrebul Emre Can BÜLBÜL sizde bu olaylara şahitsiniz sanırım neden bu diğer 3 lü ne gördüklerini itiraf edip yazma zahmetinde bulunmuyorlar merak ediyorum gerçekten. Daha bilmediğim yada tahmin ettiğim bir çok kişi var. Diğer arkadaşlarda geç saatlere kadar yem paketlemesi yaptığını biliyoruz.

Neyse işin özü bana göre arkadaşlar 90 Kova yemden varsayalım 20 Kovası açık olduğunu var sayarsak yemler bir güzel harmanlanıp ( Güzelce açık yem eski yem ve taze yem karıştırılıp ) bizlere sundukları bana göre kesindir. 

Hakkımı helal etmiyorum rabbim bu paraları yedirmek kesinlikle nasip etmesin. 
Çok büyük kul hakkı aldınız bundan sonra iflah olmayacağınız kesindir.

Diğer yazı yazmayan arkadaşlar Emin bey gibi sizde İnternet Cafe kapanıyor filan demeyin sakın  6 gündür konu burada mevcut işten özellikle izin aldığı halde, burada bizi merak içirisnde bırakan emin bey gibi sizde bana hala fotoğraflar eklenecek hala faturalar eklenecek sözleriyle gelmeyip açık seçin ne gördüğünüzü yazmanızı rica ediyorum. 

Yoksa sizler de La Fontaine'den Masal... hikayesinde boğulup kalırsınız.



Son olarak YÖNETİM den ricam Bu konunun TOPLU YEM konusunda çıkartılıp ŞİKAYET var konusuna taşınmasıdır. Hala herkez toplu yem alımı sanıyor konuyu ve yem alanlar takip etmiyor yemler eline ulaşınca. 

SİZLERDE BENİM GİBİ ŞİKAYET VAR KONUSUNA TAŞINMASINI İSTİYORSANIZ LÜTFEN   KATIL BUTONUNA TIKLAMANIZI RİCA EDİYORUM. 
KONUYU BİLMEYEN ARKADAŞLARIN CANI YANMASIN TEK AMACIM BUDUR.

rastlantısal2012-04-17 10:48:26

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Can_CETINÇevrim Dışı

Kayıt: 13/01/2009
İl: Zonguldak
Mesaj: 37
Can_CETINÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 10:27
Yemler açıktır/kapalıdır, tarihi yenidir/eskidir,  tazedir/bayattır, para kazanılmıştır, menfaat sağlanmıştır vs. anlamam... 

6 çeşit yem aldım bu toplu satıştan... Yemler elime ulaştığında akşam yavrularımın bulunduğu tanka (40 civarı 2 aylık Mavi Prenses-50 civarı 3 aylık Sarı Prenses) NLS Small Fish Formula dan verdim... Sabah kalktığımda Mavi Prenseslerin neredeyse tamamının öldüğünü gördüm... Sarılarda bir sorun yok... 

Kimsenin günahını almak istemem ama başımdan geçen budur... Belki ben yanlış bir şeyler yaptım...Diğer aldığım yemleri kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama korkudan NLS Small Fish Formula' yı kullanamıyorum...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Gürkan HocaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/03/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3278
Gürkan HocaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 10:42

Kova başı komisyon almak yasaktır. Yapılanları hafifletmek veya ağırlaştırmak için yorum yapmayın.

Gerekli cezalar verilmiş, yaptırımlar uygulanmıştır.
Hala bence yemler bayat, bence taze; bence kim ne aldıysa haklıdır, haksızdır yorumları gereksizdir. Aynı konularda lütfen tekrara düşmeyiniz.
Yukarda sayın istanbullu61 arkadaşımızın alıntısı oldukça yerinde ve manidardır.
 
Mağdur olan arkadaşlar; şikayet var a yeni başlık açabilirler.
 
Zarar gören arkadaşlara geçmiş olsun.
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURHANERCANÇevrim Dışı

[C]2,1,104587[/C] [B]7564,3[/B]
Kayıt: 05/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1745
BURHANERCANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 10:50
Gürkan bey tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaktan sa sizden ve diğer yönetici arkadaşlar dan ricam alıntılarla birlikte şikayet vara konuyu taşımanız olacaktır. Aksi takdirde konu yarım yamalak olacaktır. Herkes bir şeyler soracak ve bu toplu yem konusuna yönlenip tekrar şikayet vara geçecektir. Mümkünse benim isteğim ve arzum olayların patlak verdiği 12 Nisan 2012 tarihinden bu yana gerekli yazıların şikayet var konusuna taşınmasıdır.

Teşekkürler

Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

korsikaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/02/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 807
korsikaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 10:54
Bende bu mantığı anlamıyorum olan olmuş geçmiş gitmiş ne yapalım yani asalım mı? Gürkan bey ben yemin gram fiyatına bakarım bana uyuyorsa alırım uymuyorsa zaten hiç talep etmem şimdi bu olay burda patlak verdi kim bilir daha önce neler oldu ne siz ne biz bunu bilebilir ve tespit edebiliriz bundan dolayı sadece bayat olduğu bilinen yem varsa söylensin zararın neresinden dönersek kardır.Bu hobicilere yapılacak en buyuk iyiliktir bu aşamada.Kolay gelsin

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

serTgenÇevrim Dışı

Kayıt: 31/07/2010
İl: Ankara
Mesaj: 244
serTgenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 10:55
Bu işin içinde olup birşeyler bilen bilip gizleyen bilip susanlarında aynı şekilde suçlu olduğu kanaatindeyim. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

jacobsen__Çevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,1,33377[/C] [C]4,2,33377[/C] [B]2813,3[/B]
Kayıt: 16/09/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 7157
jacobsen__Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 11:05
En sağlıklısı herkesin bir yerde toplandığı ve muhabbet edilerek göz önünde açılan yemden paylaşılıp konunun kapatılmasıdır... Şahsen öyle yapıyorum hem yem alıyorum hem insanlarla tanışıyorum,,,
Tavsiye ederim

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

afyonlu03Çevrim Dışı

Kayıt: 07/08/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 991
afyonlu03Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 11:06
[QUOTE=istanbullu61][QUOTE=Emin Paşa ]Cem toplu yem alımının hakkı olmaz,kovalar alınır,5-6 kişinin gözü önünde açılır, tartilir,fazla çıkan yemler de tekrar paylastirilir... 

Şimdi bana deme emek verecek gidecek alacak vs...O zaman ya başta söyleyecek yada yapmayacak,bu işi zevk için yapacak çıkar için değil.
..[/QUOTE]

Bu yazı Emin beyin toplu yem alımı kurallarının altına yazmış olduğu mesajdır.  Fazla söze gerek yok. 
[/QUOTE]
 
Emin bey açıklama yapmış iyi güzel orda bayat yemlerin olmadıgı para alınmadıgı fazla yem olmadıgı yazıyor..
 
Bu kadar görgü tanıgı var hepsi bunların yapıldıgını söylüyor emin bey hala neyin peşinde acaba..
Ve emin beyin bi mesajındada benim bu toplu alımda cebimden bile para gitti zarar ettim diye yazmıştı nasıl oluyor acaba...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir