ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
622ali
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Kasım 2010 01:24
Son Ziyaret:
16 Eylül 2014 06:03
Toplam Mesaj:
52 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ali yeter
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ali yeter

SON 10 MESAJI

Adım Adım Bir Hayalden Gerçeğe ( Duvar Akvaryumu)
Bir solukta okuyup bitirdim herseyi. Tek kelime ile mukemmel. Tebrik ederim sizi ve sabirsizlikla yeni resimleri bekloyorum.....
Malawi, son fotolar!
Vallahi ne diyim Begendim, Bayildim, Kiskandim, Imrendim, Hayiflandim........
Herseyiyle mukemmel bir akvaryum tebrik ederim boyle guzel bir akvaryum kurdugun icin ve ayni zamanda tesekkur ederim ki bu guzelligi bizlerle paylastin.....
ICEMAN KOLONI YANINA TUR VE KOLONI ONERISI
İceman otcul, sari prenses etcil mi? Bilgi sahibi arkadaslar konuya bir aciklik getirirler umarim.

ICEMAN KOLONI YANINA TUR VE KOLONI ONERISI
Fikirleriniz icin cok tesekkur ederim. İceman yanina sari prenses bir ucuncu tur daha eklemek istesem, renk olarak goze hitab eden ve bu iki turle uyumlu olan ucuncu tur olarak hangi baligi tavsiyee edersiniz.

Tesekkurlerimle.....
AkAkvaryum ve Ali kuştepesi
Ben fransada yasiyorum. Yakin zamanda 600 700 litrelik bir akvaryum almayi dusunuyorum. Yurt disina akvaryum gonderebilecegini soyledi. Yurt icine turkiyenin her yerine 75 veya 100 tl gibi bir ucrete gonderme yapiliyormus. Korkum fransaya kargonun cok pahaliya gelecegi kargo ucretini akvaryum olculerini kesinlestirmedigimden kendisine henuz soramadim. Yurt disindan akvaryum yaptiran oldu mu acaba?
ICEMAN KOLONI YANINA TUR VE KOLONI ONERISI
Elimde suanda hali hazirda 120 lt lik bitkili bir akvaryumum var. (Orman gibi oldu deyim yerindeyse) Artik bitkiden sikildim ve yerine goze hitap eden ciklet baliklari beslemek istiyorum. Biliyorum ki akvaryumum hacim olarak yetersiz. Fakat almayi dusundugum yada tavsiye edeceginiz baliklari yavru olarak alacagim icin bir kac ay sorun teskil etmiyecegini dusunuyorum. Zaten sonrasinda yeni ev ile birlikte yeni bir akvaryum bir aksilik olmazsa Allah in (cc) izniyle alacagim.

Yaklasik bir iki aydir surekli ciklet akvaryumlari ve baliklarinin hakkinda forumumuzda bilgi toplamaya calisiyorum. Ama hala tur konusunda karar veremedim.

Balik olarak iceman lere deyim yerindeyse bayildim harika baliklar. Bu baliklarin yanina uyum sorunu cikarmayacak 2 yada uc tur onerebilirmisiniz.

Saygilarimla.

NEDEN BOYLE? RESIMLI

Resimlerde geldi....

Buradan bana bilgi ve tecrubelerini aktaran herkeslere Tesekkurlerimi sunuyorum.

Saygilarimla.
NEDEN BOYLE? RESIMLI
Evet yaklasik 1 ay lik bekleyisin ardindan,Mavi Yesil yosunun benim tankimdaki gercek nedeninin isiklandirma oldugunu anlamis oldum. Ve cozumunude buldum. 

Suanda isiklandirmayi 2 saat acik 2 saat kapali 2 saat acik 2 saat kapali 3 saat acik daha sonrada kapali sekilde ayarladim ve 2 gunde bir cikan yosunlardan yaklasik 1 aydir eser yok. Cok Sukurler olsun. Kurtuldum.

Fotolar cok kisa zaman icinde eklenecek.
NEDEN BOYLE? RESIMLI
Sonunda senden kurtuldum illet yosun...

Artik denemedigim yontem kalmamisti, son umut akvaryumun isiklarini uzun sureli kapatmakti onu denedim ve en sonunda dogru yontemi buldum.

Akvaryumuma 3 adet 250 mg eritromisin ekledim ve akvaryumun isiklarini 2 gun sureyle kapali tuttum. 3. gun yosundan eser kalmadi.  Fotolari yakinda ekleyecegim.

Gunde toplam 8 saat acik tuttugum isiklari artik daha az yakmaya basliyorum. Gunde 4 saate dusurecegim. 2 Saat acik 4 Saat kapali 2 Saat tekrar acik sekilde. Bakalim bitki gelisimi ve yosun nasil bir ilerleme gosterecek...
Bitkili Akvaryum için
Bitkisiz ölmezler. İçiniz rahat olsun.vuslat2012-08-13 15:02:22

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.