ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
w.raptor
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Mayıs 2006 16:39
Son Ziyaret:
25 Aralık 2018 05:12
Toplam Mesaj:
302 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih Koçer
Doğum Tarihi:
27 Mayıs 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
medya
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[url=http://imageshack.us][img]http://img391.imageshack.us/img391/1230/shshshshnf3.jpg[/img][/url]

SON 10 MESAJI

bu balığın cinsi nedir sizce
Diğeride makinanın flaşını yemiş acei(aysmen). Akvaryumcunun kırma teşhisi doğrudur.
f0 red rainbow kantalambalarım

Balıklar çok diri ve sağlıklı görünüyorlar.Maşallah.Kayıpsız büyütürsünüz umarım.Balıkları nerden temin ettiniz?  Bu arada şahsi fikrim tabi, şu hava taşı insan gözünü pek yoruyor (=

***KAİNATIN GÜLÜ***
Çok güzel kareler..
ikinci el araba önerileriniz

Murat bey e katılıyorum.. 1.6 Focus (Ghia) düşünün .Şu an kullandığım araçtır.. 3 ay önce ciddi bir kaza geçirdim.Bahsettiğiniz araç olsaydı şu an bunları yazamıyor olurdum heralde..Allah korudu tabi istediğimiz kadar önlemini alalım olunca oluyor..Neyse diyeceğim şudur; Otomatik şanzuman da devrinde kullanmadığınız takdirde istemesenizde yakıt farkı olucak.Tüplü ise şehir içi 180 kuruş yakar..Konforlu olsun'dan kastınız içi rahat geniş ise tatmin eder,çünkü sınıfının en geniş kabinine sahip araçların başında geliyor..HB oluşu bagajı küçültür ama sedanlara göre daha hoş durur. ( Focus 1999-2005 HB kasalar favorimdir.Ayrıca fiyatları  15 bin ila 22 bin arasında değişiyor)  Klima ,elektrikli ayna ve koltuk gibi özellikler ghia modellerınde standarttır..

KÜTÜKLE DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLEN KÖPEKLER!
13018 ve artıyor.. Videoyu izlemedim..Yine cahil insanların yaptığı ve videoya kaydetme pişkinliğini gösteren zavallıları.. Bunun gibi iğrenç durumlara alıştık işin doğrusu..Hergün farklı bi canlı. Lanet okusam karmı? Beddua etsem tutarmı? Gidip onları bulup evire çevire....? Kanunlar işte..Ne diyeyim?
Birazcık (metal) Müzik


 Children of bodom bileti hazır, şimdi festival için elimdeki son amfimide satıyorum(: İnşallah biletler tükenmezde bu hafta içi alırım sahne önü..Herşeyden öte In Flames için alıcam..Küçükçiftlik park 10 bin civarında kapasitesi yeterlimi o konuya girmiycem ama bu dev grupları 1 güne sığdırmak :S Hayır sabah sabah olurmu bu gruplara öncelikle bize haksızlık..O kadar para veriliyor ve üniversite mezuniyet şenlikleri gibi festival düzenleniyor..Neyse şimdilik o atmosferi şöyle hissediyorum da yavaş yavaş uffff haydi hayırlısı (:

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=vqpxIQfgFAY[/VID]


Ve tabiki Iron Maiden efsanesini yakından izlemek...

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=BSJ8rDlBZ_I[/VID]

Köpeğim ve Aramızdaki Bağ
 Tamam Ozan bey mutlaka bakıcam Pusat'a..Zaten araştırıyorum saf bi erkek buluruz umarım(:   
Birazcık (metal) Müzik

Şimdi onca güzel grup' dan sonra SOAD olmadı ama. (: Neyse benimde tavsiye edeceğim bir kaç grup var..Belki bilen bilir ama paylaşılan gruplar arasında göremedim Melodik birşeyler (: Kulaklarımız bayram etsin, komşu kapıya gelsin ,çerçeveler insin!! Hayat bizim olsun.. (: Ardından They Will Return 'i tavsiye ederim.Kalmah 'ın en güzel parçalarından bir kaçı..

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=T1NLxoFHU4w&feature=related[/VID]


As ı Lay Dying 'Metalcore' tarzları olsalarda melodik yanlarıda var..Gitar soloları insanı kelimenin tam anlamıyla susturur..Son albümde baya baş ağrılttılar.. 2005-2007 albümleri nefis.Bunların en sevdiğim özellikleri aşırı derece mütevazi olmaları..Ama konserlerde bir başkalar..

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=pjLph0XeC64&feature=related[/VID]

w.raptor2011-04-03 05:11:53
Köpeğim ve Aramızdaki Bağ
Sağolun (: Kulaklarını bilerek öyle bıraktık..Uçları kırılma olayı olduğu için birde veteriner tavsiye etti etti bu kısalığı..Doğum yapmadı daha önce (: Eş arıyoruz ,sağlam bi erkek ile çiftleştircez inşallah..Şuan gecikmeli de olsa kızgınlık dönemi içinde..İki hafta içinde çiftleşmesse başka bahara kalıcak (:
Köpeğim ve Aramızdaki Bağ


Teşekkür ederim.. Kızım Şira..  2 yaşında doberman cinsi bir köpek..Çok haylaz,yaramaz,sinsi,üşengeç,nazik,asi anlıyacağınız çok karakterli bi köpektir kendileri..İnsanlar hariç (tabi sinirlendirilmediği sürece) her canlıya kıl olur..Allahdan hemen sinirlenmiyor..Vücudumda derin diş izleri var sağolsun..Ama herkeze sevdiriyor kendini o konuda rahatım (:





SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.