ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Koray Çendik
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ağustos 2011 01:00
Son Ziyaret:
11 Şubat 2016 23:30
Toplam Mesaj:
405 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Koray Çendik
Doğum Tarihi:
04 Ekim 1992
Yaş:
31
İl:
Istanbul
Meslek:
İşletme,elektronik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



KORAY ÇENDİK                   

SON 10 MESAJI

Maymun Kafa Akvaryumum.Yeni Video Sayfa 2.de.Artık Kocaman Oldular :)
Merhaba

Evet maymun kafalarımı sahiplendireli epey oldu.Tam kesin olarak olmasada dişilerinizin 7-8 cmden sonra yavrulayacaklarını sanıyorum.Her zaman tek cins beslenilmesinden yanayım.Ayrıca dişileriniz yumurtladığında diğer cins tarafından yavrulara zarar gelebilir.İyi Hobiler..
90x40x50 yunus olurmu
Litre olarak ne kadar uygun gözüksede tamer beyinde dediği gibi yunuslar geniş yüzme alanlarından hoşlanırlar 90 cm ne kadar uygun olur tartışılır.Ancak ufak bir koloni oluşturursanız eğer bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.Hakkınızda Hayırlısı Olsun..
Demasoni, Mpanga, Polit
Efe kardeşiminde dediği gibi genellikle tek tür beslenilmesini en kötü 2 tür beslenilmesini tavsiye ederiz ama illede birden cok tür istiyorum diyorsanız Demasoni ve mpanga beraber güzel uyum sağlayacakları kanısındayım.Hakkınızda Hayırlısın Olsun..
Hadi Kastamonulular Buraya Tanıtın Kendinizi :)
Bana kısmet olmucak demekki hemşehrilerimi görmek :) İlk mesajımı yazdığımdada belirtmiştim anca yaz a doğru bir bulusma olursa katılabilirim diye.Suan çok ağır bir tempo içerisindeyim üniversite öğrencisi olmam nedeniyle vizeler ve finallerle boğuşuyorum.Foruma dahi çok nadir girebiliyorum.Bu nedenle üzülerek katılamıcağımı belirtmek isterim.Ama tekrar belirttiğim gibi yaz a doğru tekrar bir buluşma düzenlersek çok mutlu olurum.Şimdiden tüm hemşehrilerime selam olsun.Resim Paylaşımlarınızı bekliyoruz.Hayırlı Günler.. Koray Çendik2013-01-29 01:01:45
Duboisi Maswa 2 Erkek 6 Dişi ve 13 Adet damızlık altları

ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR BESLEDİĞİM DUBOİSİLERİM İLE BUGÜN AYRILMIŞ BULUNUYORUM,DUBOİSİLERİMİN TANITIMLARINADA DESTEK VEREN FİKİRLERİNİ BENİMLE PAYLAŞAN TÜM HOBİCİ ABİLERİME VE KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDERİM.KEYİFLİ HOBİLER..
Koray Çendik2013-01-29 00:43:20
Hadi Kastamonulular Buraya Tanıtın Kendinizi :)
Öncelikle bende Kastamonu/inebolu luyum.İstanbul/maltepede ikamet ediyorum.Hemşehrilerimi görmek beni çok mutlu etti,Fatih abimizin de dediği gibi daha önceden yine bir konu altında toplanıp buluşma düzenlemiştik ama biçok arkadaşımız benimde olduğu gibi katılamadı.Tekrar böyle bir şey düzenleyebiliriz fakat bu buluşmalar yaz a doğru olursa hemşehrilerimiz daha müsait olur kanısındayım okuldu işti vs yoğun tempodayız çoğumuz.Şimdilik bu konuyu aktif tutalım tüm Kastamolu abilerim kardeşlerim tanışalım yaza doğruda büyük bir buluşma düzenleriz.Tekrar Tüm hemşehrilerime selam olsun..
Demasoni
Endişelenicek bir durum yok.Yaklaşık 2 senedir çeşitli miktarda demasoni besleyen bir hobiciyim.Kendi kendine ölme gibi bir durum yok.Allaha çok şükür hiç kayıp yaşamadım,besleyen dostlarımdanda duymadım.Ayrıca yüzlercede demasonilerimin yavrularını sahiplendirdim 1 tek kişide bana bunu söylemedi.Kendi yaşadığınız olayları genelleme çercevesinle gösterip lütfen bilgi kirliliği yaratmayalım.
Konumuza gelince, diyetlerine uygun beslenildiğinde hiçbir sıkıntı olmaz.Ama tabiki tek tür beslenilmesi en mantıklı düşüncedir.Ayrıca anladığım kadarıyla araştırmacı bir hobicisiniz bu nedenle benim şahsi fikrim hiç bir sorun olmayacağıdır.Hakkınızda Hayırlısı Olsun.Keyifli Hobiler Dilerim..
Sizce ne yapmalıyım bakarmısınız?
Öncelikle konu birazda sizin tecrubeniz ile orantılı.Siz yeteri kadar tecrübeli olduğunuzu düşünüyorsanız Tropheus a geçmenizi öneririm.Mesela Duboisi,ikola veya bemba başlangıç için ideal olabilir.Biraz araştırma yapıp öyle tercih yapmanızı öneririm.Hakkınızda hayırlısı olsun.Keyifli Hobiler..
Duboisi Maswa 2 Erkek 6 Dişi ve 13 Adet damızlık altları
[QUOTE=Erman_GÜNDOĞDU] Maşallah kardeşim fenerlide olsalar çok güzeller canavarlar tropheus başka duboisi başka demeden edemicem...[/QUOTE]

Teşekkür ederim erman abi bende Fenerbahçe li olmalarına tutuldum ya zaten :) Kesinlikle katılıyorum Duboisi çok ayrı bir zevk.İnşallah yakın zamanda sende yeni balıklarınla aramıza dönersin :) 
Geleceğin Büyük Kolonisi.Artık damızlıklar :) Fabrika Maaşallah..
[QUOTE=Yağız Gürbaş] Hayırlı olsun kardeşim. Bir boy küçük kardeşleri de arkadan geliyor. Renkler anaçlarını hiç aratmıyor gerçekten. Elimizdeki nesil oldukça iyi hem renk hem üreme açısından. [/QUOTE]

Eyvallah abi.Gerçektende elimizdeki ırk çok iyiymiş.Nesiller boyu güzelliklerini göstermekteler.İnşallah seninkilerinde en kısa sürede damızlıklarını görürüz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.