ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ressart
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Aralık 2011 16:06
Son Ziyaret:
22 Temmuz 2015 16:13
Toplam Mesaj:
47 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serdar SERDAROĞLU
Doğum Tarihi:
20 Şubat 1983
Yaş:
41
İl:
Karaman
Meslek:
Öğretmen-Grafik Tasarım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serdar SERDAROĞLU

SON 10 MESAJI

Akvaryumuma Tavsiyeleriniz (Resimler yeni)
Akvaryumunuz çok mükemmel görünüyor maşallah. Emeğinize ellerinize sağlık.

Taşlarınızın üzerindeki yosun yeşil hali nasıl alıyor çok merak ettim. Normalde akvaryumda yosun koyu ve kahverengi oluyor kötü görüntüye sebep oluyor. Sizdeki bu yeşil renk nasıl elde edildi merak ettim.
Bu kayaların balıklarıma bir zararı olur mu?
Tavsiyeleriniz ve uyarılarınız için teşekkür ederim. Taşların üzerindeki bu dokular hoşuma gittiği için akvaryuma koymak istemiştim. Ancak onları da temizlemem gerekiyormuş  Şansımıza küselim temizleyeceğiz artık mecbur. 
Bu kayaların balıklarıma bir zararı olur mu?
100 cm bombeli akvaryuma sahibim. Akvaryumumda 4-5 cm civarında sarı prenses ve demasoni yavruları var. Aksesuar olarak dağdan bulduğum kayalardan koymak istiyorum ancak bu kayaların balıklara zararlı olabileceğini söylediler. Fotoğraflarını da aşağıya ekledim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım kayaların zararlı olup olmayacağı hakkındaki bilgi verirlerse sevinirim. şimdiden teşekkürler.







Chiclidler korkuyor.
Eğer öyle bir iyilik yaparsan çok sevineceğim. Ben hala bir çözüm bulamadım :)
Chiclidler korkuyor.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yavru sarı prenseslerimin yanına yine yavru demasoni aldım. Demasonilerim 3 ay geçmesine rağmen deli gibi kaçıyorlar. Hatta foruma sorunumu yazdın 2 kişiden başka kimseden bir tavsiye çözüm yazan olmadı. Kim ne dediyse yaptım ama hala kaçıyorlar. Ben odada yokken hiç sorunsuz yüzüyorlar. Gözünü seveyim bunun çözümünü kesin olarak bilen yok mu? Hem Elşan kardeşime hem de bana bir faydanız dokunsun.
Yeni aldığım demasonilerim sürekli kaçıyor
İlginizden dolayı sizlere teşekkür ederim.
Yeni aldığım demasonilerim sürekli kaçıyor
Kayaları çıkarmayı düşündüm ancak kaya olmazsa stres yaparlar diye duyduğum için kaldıramadım. Akvaryum sakin bir odada. Akşama kadar benden başka kimse girmez. Işıklandırma konusunda ise eve erken gidemiyorum ve hava kararmadan ışıklandırmayı açamam hocam. Çok etkisi olur mu?
Yeni aldığım demasonilerim sürekli kaçıyor
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden elimde yavru sarı prenses ve yavru mavi prensesler vardı. Bunların yanına yine yavru demasoni aldım. Demasonileri aldığım akvaryumcu balıkları yakalamak için baya bir kovaladı ve balıkları korkuttu diye tahmin ediyorum. Çünkü eve getirip akvaryumuma koyalı 2 ayı geçti ve hala demasoniler küçük bir kıpırdamada bile kayaların arasına kaçıyorlar. Diğer balıkların sayesinde alışırlar diye bekledim ama nafile. Bu korku ve kaçma yüzünden diğer balıklar kadar yeterli yem yiyemediklerini düşünüyorum. Alışmalarını beklemeli miyim yoksa yapmam gereken başka birşey var mı? 
Yeni balıklarım ve size tür sorum olacak
Teşekür ederim ama balon göz değil en sondaki balığı sormuştum, çilli olanı.
Yeni balıklarım ve size tür sorum olacak
    Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda acemiliğimden dolayı önceki japonlarım beyaz benekten öldüler. Ve yeni balıklar aldım inşallah bunları sağlıklı besleyebilirim. 
    Ranchu türüne bayılıyordum fakat yaşadığım şehirde klasik japondan başka satan yoktu. akvaryumcuları gezerken süprizle karşılaştım ve ranchu satan bir yere denk geldim ve hemen aldım.
   Sizlere danışmak istediğim ranchu balığım ve diğer cinsler ne kadar iyi olduğu ve bir de fotolarda en sondaki balığımın türü nedir onu öğrenmek istiyorum teşekkürler.


Bu balığımın türünü söyleyebilecek olan var mı



SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.