ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Beyzade
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
13
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ocak 2012 12:32
Son Ziyaret:
21 Ocak 2018 22:00
Toplam Mesaj:
563 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kemal kardaş
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1973
Yaş:
51
İl:
Manisa
Meslek:
teknisyen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

50 litre canlı doğuran akvaryumum
Sanki kullandığınız dış filtre sizin akvaryuma göre , yani 50 litreye göre fazla güçlü gibime geldi. Saat'de 3 veya 4 sefer çevirecek bir dış filtre debisi yeterli olur idi. Sizin kullandığınız dış filtre ortalama 200 litrelik akvaryumlar için.
Lepistesim hamilemi
[QUOTE=sameTR]forumda bu konu ile açılmış bir başlık bulunmakta oraya fotoğraf atarak incelenmesini sağlayabilirsiniz[/QUOTE]

Link olarak yardımcı olayım.

http://www.akvaryum.com/Forum/baligim_hamile_mi_doguma_ne_kadar_var_k665303.asp
Şu an ki telefon zil sesiniz.
Epey hoşuma gitti. Dinler iken insanı alıp götürüyor.
Şu an ki telefon zil sesiniz.
Merhabalar
Zaman zaman kullanıdğımız telefon zil sesinden sıkılıp farklı bir arayış içerisine gireriz ve çogu kullanıcılar zamanla telefonlarının orjinal zil seslerine geri dönerler. Tıpkı ben gibi. 

Kullandığımız ve hoşumuza gidecek olan zil seslerini fikir vermek açısından paylaşarak arayış içerisinde olanlar için (Ben gibi ) yardımcı olur kanaatindeyim. 

Şahsen benim en son telefonumun orjinal zil sesinden önce ki zil sesim, kanun sesi idi. Epey kullandım bu zil sesini ve artık sıkıldım.
Torba yasa
Bir fikri olan arkadaşlarımız yok mu ?
Torba yasa
Merhabalar
Halen anlayabilmiş olmadığım torba yasa da çıkan çıkacak olan anlatacağım olayda bana faydası olacağını duyduğum madde (ler) hakında bilginize başvurmak istedim.

1984 yılında (13) yaşında iken 1 seneliğine işyeri açtım kapattım. Vergi kaydım var. Fakat bağkur kaydım yok. Zira o zamanlar istekle bağkur başlıyordu. Amacım ssk bağkur kaydımın başlangıç tarihini vergi kaydımın başladığı sürede başlatabilmek. Uzun zamandır araştırıyorum ama işin içinden bu torba yasanın bana sağlayacağı fayda varmı yokmu anlayabilmiş değilim. 13 yaşında bağkurlu olmaz diyeceksiniz, araştırmalarımda benim gibi olanların 13 yaşında bile işyeri açsa 18 yaşından itibaren sayılabileceğini öğrendim. 18 yaş altı işveren olabiliyor diye öğrendim. (velisinin izni ile)
acaba bu torba yasa veya başka bir yasa beni ilgilendiriyormu ? Veya faydalanabileceğim bir madde kanun varmı ?
Bitkili Tankda Led Kullanımı
[QUOTE=magopa][QUOTE=magopa][QUOTE=Omer_MG][QUOTE=magopa] [QUOTE=aliselim66] Mustafa Kalın üstad . Forum adına ,sabırla tekrarlayan sorulara verdiğiniz yanıtlar için size teşekkür ediyorum.

wallwasher kasası gibi kaba olmayan, iki sıra pw ledi monte ettikten sonra buhar yalıtımı olan aleminyum profil olarak ne önerirsiniz. Yada bloğa pw monte ettikten sonraki buhar çözümümüz ne olmalıdır. 
[/QUOTE]


Merhaba Ali bey. Dun karakoyde baya bi gezdim ve Yazgan Alüminyum ve İsiklandirma diye bir dükkan buldum. Dükkanda Led profil ve kapakları, Led sogutuculari, profil ayakları, pleksi kapaklar yani anlayacaginiz power Led kapak yapimi için gerekli olan bütün malzemeler mevcut ve fiyatlar çok makul. İstediğiniz ölçülerde kapagi yapip teslim ediyorlar size sadece ledleri döşemek kaliyor. Yarin tekrar gideceğim ve kapsamli bir bilgi edinip burada paylasacagim.[/QUOTE]

Akvaryumun üzerine konulabilen ayaklı profiller var mı?
[/QUOTE]

Evet var.Dediğim gibi Ömer bey power led kapağı yapımı için gerekli olan bütün malzemeler var.Siz sadece pcb üzerine power ledleri döşeyip onuda kapağa monte edeceksiniz.Her profil için özel kesilmiş pleksi kapakları da var, pleksiyi de kapak üzerine geçirmek için kanalları var yani buhar sorunu yok. Yarın gidip power led kapağı yapımı için kullanılan bütün malzemelerin tek tek detaylı özelliklerini ve fiyatlarını öğrenip burada sizinle paylaşacağım.
Herkese sağlıklı ve keyifli hobiler dilerim...
[/QUOTE]


Bugün gittim ve direkt firma sahibiyle görüştüm.2-3 gün içinde bana ürünlerin detaylı özellikerini, fotoğraflarını ve fiyatlarını mail olarak atacak bende burada sizinle paylaşacağım.Firma sahibinden bi istekte bulundum ve oda beni kırmadı.Malzeme almaya gidecek arkadaşlar akvaryum.com dan Mustafa Yağcı aracılığı ile geldik deyip Onur bey e söylediklerinde özel bir indirim de yapacaklar ve yerinde gidip alamayan arkadaşlar içinde istedikleri ürünleri Türkiye nin her yerine kargo ile gönderecekler. 
[/QUOTE]

 Tam da buhar camlı led döşeyebileceğim kapak ararken denk geldiniz. Sabırsızlıkla konunun takipcisiyim.
Canlıpetshop
Gene yine yeniden Canlıpetshop. Artık şaşırmıyorum. Geçmiş olsun.
Akvaryuma Denizden Toplama
Ne tür balık besliyorsunuz ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.