ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
CikletAkvaryum
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Mart 2012 22:48
Son Ziyaret:
21 Kasım 2014 18:12
Toplam Mesaj:
60 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sencer Arslan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Grafiker Web Tasarımcı Programcı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

1E 2D Akvaryum 280lt Kaos
Arkadaşlar merhaba, akvaryumumdaki balıklar sürekli bir kovalama peşinde. 1D 1E olarak 2 turuncu renkli sarı prenses vardı 2 kere yavru aldım. Tek dişi olunca erkek kovalıyordu sanırım çiftleşmek istiyor hala diye düşünüp yanına farklı 2 dişi daha aldım. Ama aldığım gün dişilerden bir tanesini hırpalayıp zarar verdi. Dişiyi ayırdım hemen ama kurtaramadım. Şimdi erkek farklı bir bölmede. 2 dişi balık büyük akvaryumda ama 4 gün önce kusturduğum sarı prenses diğer sarı renkli olan sarı prensessi sürekli kovalıyor. Akvaryumda hiç bir türlü huzuru bulamadım. Erkeği ekleyince 2 dişiyi birden kovalıyor.


Erkek Balık


Alttaki balık yavru aldığım - Üstteki balık yeni eklediğim balık (2 hafta oldu alalı)
Yardım - Erkek Balık Dişi Balıklara Zarar Veriyor
Sergen bey daha önceden bir koloni yoktu ki 6-7 cm boyunda 5 tane 4erkek 1 dişi balığım vardı 12 cm olan iki dişiyle takas yaptım diğer dişi 1 haftadır akvaryumda değil ayrıca onada aynı şekilde davranıyor çok yorduğu için dişi sayısını 3e çıkardım ama koyar koymaz titredi dişiler kaçtı ve son durum bir dişi yaralandı diğeri ile şimdi akvaryumda yaralanan balığı aldım küçük akvaryuma. 1e 1d akvaryumda erkek kovalamacaya devam ediyo
Erkek Sarı Prenses Dişiye Zarar Veriyor
Akvaryum : 280 lt
Balıkların ortalama boyu : 12-13 cm
Balıkların Cinsiyeti : 1 Erkek 3 Dişi

Soru: 1 Dişi ağzına yumurta aldığı için şuan ayrı bir bölmede. Bugün 2 dişi daha aldım akvaryuma çünkü erkek diğer dişiyi rahat bırakmıyor. 1 ay önce aynı dişiden yavru almama rağmen yine çiftleştiler. Asıl sorunum şu ki bugün aldığım 2 dişiden bir tanesi aşırı yıprandı aşağıda resim mevcut. Onu ayırdım hemen şimdi akvaryumda 1 dişi 1 erkek kaldı. Erkek dişiye titriyor kovalıyor. Fakat diğer dişi vahim durumda.
Erkek diğer dişiyle çiftleşmek istediği için mi diğer dişiye zarar verdi?

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.


Yıpranan dişi bu.

Buda erkek (Şimdi ana tankın içinde çok saldırdığı için ayırmıştım)

Yardım - Erkek Balık Dişi Balıklara Zarar Veriyor
Arkadaşlar Merhaba,

Akvaryumum 280 lt ve içerisinde 1e 3d sarı prenses var yaklaşık boyları 12-13 cm civarı. Dişilerden bir tanesi farklı bir bölmede ağzında yavrular olduğu için ayırdım. Geride kalan 2 dişi ise bugün sabah ekledim akvaryuma. Ancak şuan dişiler erkek tarafından bayağı yıpranmış durumda. Erkeği ana akvaryumdan ayırdım. 1e 3d akvaryumda neden böyle bir sorun yaşandı çözüm olarak ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim.



Erkek Sarı Prenses

Önceden olan farklı bir yerde duran hamile sarı prenses


Yeni Gelen Dişi Sarı Prenses


Yeni Gelen Dişi Sarı Prenses (Tedavi için öneride bulunursanız sevinirim)
CikletAkvaryum2014-11-08 21:01:08
200 Litre MP Yavruları
21 tane mavi prenses yavrularım var 2 cm boyunda akvaryumun bir köşesinde 3 testi diğer köşesinde lav taşlarıyla dekor kurdum çoğunluk lav taşlarında duruyorlar bu balıklar  kaç santim boyuna geldiğinde bölge kavgaları yaparlar?
24 saat aç kaldılar içlerinden bir tanesi parçalanmış durumda yetişkinlere göre yavrular daha mı dayanıksız oluyor açlık konusun da?
Beyaz Benek Hastalığı Geçirmiş Bir Akvaryum ?
1 hafta önce beyaz benek hastalığına yakalanan astranotlarım şuan hastalığı atlatmış durumda dezenfektan kullandım ve ısıyı 31 derece yaptım su şuan temiz gözüküyor ama arada suyun içinde beyaz benek görüyorum suyun sıcaklığı şuan düşürüldü astranotları çıkarıp malawi akvaryumu yapıcam fakat beyaz benek hastalığı geçirilmiş olduğu için malawi cikletlerinde de bu hastalığı yaşarmıyım. Suyu tamamen temizlemek için ne yapabilirim akvaryum 200 litre olduğu için komple suyu boşaltmak istemiyorum
Eş tutan astronot nasıl anlaşılır?
15 ve 10 cm genel olarak bunlar birlikte mi yüzerler sürekli birbirine sürterek yüzüyorlar
Eş tutan astronot nasıl anlaşılır?
Arkadaşlar 2 tane astronot balığım var ve sürekli birlikte yüzüyorlar eş tutan astronot balığını nasıl fark edebiliriz genelde bu balıklar birlikte mi yüzerler ?
Pirana canlı yem sorusu?
10 adet 4-5 cm boyunda etçil pirana var 3-4 günden beri canlı yeme ilgi göstermiyorlar. Akvaryum suyu çok berrak bunun etkisi olabilir mi?
250 litre akvaryum astranot ?
Merhaba, yeni bir akvaryum alıyorum 250 litre su alıyor astranot uygun olur mu bu akvaryuma kaç tane almalıyım yavru? akvaryumun genişliği 40cm 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.