ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emrea
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Nisan 2012 22:49
Son Ziyaret:
06 Mayıs 2013 22:46
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre fidan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Zonguldak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

emre fidan

SON 10 MESAJI

Balığım Hamile mi? Doğuma Ne Kadar Var?
Teşekkürler şimdi akvaryuma alacağım ama diğer balıklar rahat bırakmıyor.

Balığım Hamile mi? Doğuma Ne Kadar Var?
Lepistesim hamile yavruluğa aldım bayağıdır karnı şişti. Dün akşam uzun süre inceledim diğer balıklardan kaçmaya çalışıyor kendine bir yer bulmaya çalışıyor fakat plati,erkek lepistes ve çöpçüler tarafından rahatsız ediliyor. Akvaryumun camında bir aşağı bir yukarı gidip geliyor. Ani hareketler yapıyordu bende dün akşam yavruluğa aldım. Ama doğum olmamış lepistesimin doğumuna ne kadar var? Lütfen yardımcı olun. .                                                                            

BeZGiN2013-03-18 16:37:54
akvaryumum nasıl? balıkları ne zaman eklemeliyim?
Yan koyduğum zaman daha büyk alanda daha fazla dalga yapıyor bu balıklar için daha kötü oluyor ama şu anda filtreyi çalıştırdığım zaman balıklar akvaryumun diğer tarafına geçiyorlar daha az etkileniyorlar diye düşünüyorum
akvaryumum nasıl? balıkları ne zaman eklemeliyim?
Bana balıkları bugün ekleyebileceğimi de söylediler akvaryumda kullandığım su hazır su olduğu için acaba balıkları bugün eklesem birşey olur mu?ayrıca benim bulunduğum ilçede de tek bir tane akvaryumcu var oradada canlı bitki satmıyorlar zaten çok fazla balık çeşidi de yok elodoaları da internetten sipariş etmiştim akvaryum ile birlikte bende bir java moss vb. Olmasını isterim ama sipariş ettiğimde kargo parasını da ekleyince fiyat epey bir artıyor. 
akvaryumum nasıl? balıkları ne zaman eklemeliyim?



Lepistes akvaryumum nasıl olmuş? Akvaryumu yeni aldım eksikleri söylerseniz sevinirim. Birde lepistesleri ne zaman koymalıyım akvaryumun içine suyu dün akşam koydum(bu arada su hazır su)dün akşamdan itibaren çalışıyor içindeki temizleyici havamotorunu da biraz çalıştırdım  yatarken kapattım.Üzerinde kırmızı ampul var o da dün akşamdan beri çalışıyor.Akvaryumun içerisinde 5 dal elodoa var kırmızı ampul büyümeleri için yeterli mi yoksa başka birşey yapmama gerek varmı?

Lepisteslerim şu anda diğer akvaryumlarımda şu an aldığım akvaryum 65 Litre 70 cm akvaryum. içine kaç dişi kaç erkek lepistes koyabilirim birde platim var.biliyorum uzun sordum sizden özür dileyerek daha soracağım sorular var ama  lütfen cevap verin çok sevinirim.
Yeni Lepistes Akvaryumu...
Malesef akvaryumcu lepistesleri almıyor zaten elinde çok varmış öyle diyor.
nasıl dekore etmeliyim?
Lepistes akvaryumumu değiştiriyorum. Yeni bir akvaryum aldım nasıl dekore etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Akvaryumun resmini ekleyecektim ama yapamadım.AKVARYUMUN ölçüsü 70 CM
beyaz renkte içine 2 paket beyaz kum aldım akvaryumcudan. Birde elodoa aldım.Hava taşı aldım timsah şeklinde bir de diğer akvaryumda olan yapay bitkilerden kullanmayı planlıyorum.
Yeni Lepistes Akvaryumu...
Şu an erkek lepistesin adedini azaltmam nasıl mümkün olabilir bilmiyorum onun yerine akvaryumcudan dişi lepistes mi alsam acaba ana tanka kaç dişi kaç erkek lepistes koyabilirim? Dişi plati almayı düşünüyordum ama bugün akvaryumcuya gittim plati yoktu.Lepistes vardı ama lepistesler benimkilerden çok değişik türe benziyordu (bu arada lepistesler benim üretimim).Ve akvaryumcuda melek balığı da vardı.
Sizce Akvaryumum Güzel mi ?
Bnce dekorları değiştirebilirsin.Biraz karışık olmuş.
Yeni Lepistes Akvaryumu...
Merhaba öncelikle şu anda 2 adet akvaryumum var 50 lt-35 lt. 35 lt lik akvaryum da 1 albino çöpçü,3 e ,4d lepises var. Diğer 50 lt lik akvaryumumda ise 9e lepistes ,1e plati,2 bronz çöpçü var. Kavanozda ise 15 tane 2 aylık lepistes yavruları var. Ben şimdi 63 litrelik 70 cm akvaryum alıyorum nasıl bir balık düzenlemesi yapabilirim?? Lütfen yardımcı olun daha çok soracağım şeyler var ama öncelikle buna cevap verirseniz sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.