ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SuPiresiAtakan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mayıs 2012 23:38
Son Ziyaret:
24 Ağustos 2023 11:28
Toplam Mesaj:
90 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Aydoğan ATAKAN
Doğum Tarihi:
22 Mart 1992
Yaş:
32
İl:
Bursa
Meslek:
Elektronik Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Atman Hp-12000 Hava Motoru Servis
ARKADAŞLAR ATMAN HP 8000 2 ADET HAVA KÖRÜĞÜ İHTİYACIM VARDIR , ELİNDE OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM , 0553 492 01 04 BURSA
Mücevher Balığı Yumurta
Mücevher yapısı gereği sert canlıdır ancak kendi yavrusunu sahiplenir. Tecrube ettikçe bakacaktır .
L444 Tül Kuyruk Ve L444 Gold Tül Kuyrukaynıbalıkmı
Tamamen ticari ağızdır. Tek bir tür varsa oda l144 kelimesidir .
10 Litrede Beslenebilecek Tür Tavsiyesi
Bata türü dışında bir canlıya eziyet olur .
Çiklet Tur Önerisi
Maison reef derim .
Akvaryumum Mücevher İçin Uyumlumudur
Şahsi fikrim gayet hoş bir ortam ilk etapta .
CENGİZHAN ,MGOK ,AHMETONDUL, HALİT7502 DİKKAT !
Ben hiç birşey demiyorum tekrar yineliyorum ilk allışveriçimizi yaptık değil mi ? 
bir balıkta sıkıntı vardı hatamuı kabul ettim telafi edeyim dedim DOLANDIRICI ve SAHTEKAR diye anıldım . 5 TL saydıgım canlıdan elimde daha fazla bulunmadıgı için sıkıntılı balıgın 5 Tl ücertini telafı ederimn dedim . CENGİZ BEY whattsapp konuşmaları duruyordur kesip koydugunuz yerlerin dışında tüm muhabbeti koymanızı öneriyorum size ! 

2. olarak ilk alışveriş ettiniz memnun değilsiniz cengiz hoca 2. alışverişi neden yaptınız ? Tavsiye aldıgınız bora beyin sizler ile ilgili dediklerini paylaştım ! Hadi herşeyi geçtim halit bey balığı aldınız 1,5 hafta geçti ve muhtemel tahminimce cengiz hocalarla barışıklı muhabbetşiniz sebebiyle yok3 tl lik balık ben para hesabı yapmam diyerek karalama politikası güttünüz . Unutmamak gerekir ki olgunluk zor bir meziyet . Ben bu yaşta bunca kişiyle sorun yaşamıyorsam ve Allaha şükür helal yolla ekmeğimi koşturuyorsam 3-4 kişinin sözüyle yıkılmam . 

SIKINTISI OLAN ,DERDİ OLAN , TÜRÜMÜ GÖRMEK İSTEYEN BUYURSUN GELSİN DİYORUM , BUNDAN BAŞKADA SÖYLENECEK SÖZ BULAMIYORUM ! 

Dahada yorum yapmayacağım , kesip resim paylaşılmaz muhabbetin tümü atılır ,usul erkan budur !

Saygılarımla...







Cengiz HOCAM VİDEO SİLİNMİŞ  demişsiniz ! Ben asla video silmedim silmem bir yalan daha atmayın , yaşınıza yakışmıyor , kanıt olarak hepsini izleyin hatta size balıkların poşetlenme aşamalarını attım , sizin isminizle balıkların videosunu attım , telefonumdan hepsini yukleyeceğim ! 

Ve forumdaş arkadaşlar özgür ve hür iradesiyle birçok geribildirim almış biri olarak bu 4 hobici kişilik sürekli birbirine tastik ve geribildirimde bulunmuşlar kalanı ise 3-5 kişiyle sınırlı hadi buda bahane değil HALİT7502 beyfendi siz beni nerden tavsiye aldınız nerden bulupta balık aldınız ? Cengiz hocayla gayet iyi muhabbet halindesiniz ve cengiz bey memnun değilseniz neden halitbeye beni tavsiye ettinizde halit bey 3. kez balık aldı ? Birde telafi olmama gibi bir durum asla yok , gönderdiğim hediyelerin adetlerini ve o whatsapp konuşmalarınıda paylaşın cengiz bey tümünü atın konuşmaların !  

Benmgok beyi aradım gayette konuştup tatlıya bağlandı sizi aradım cebinizi açma gereksiminde bulunmadınız kusrada bakmayında bende satıcı olarak onca arkanızdan koşturuyosam memnuniyetiniz için gidipte sizin burda üyeliğimi askıya kadar aldırmanız kabul edilemez. KARALAMADAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEĞİLDİR. 

Surçi lisan ettiysem affola haksız sohbet ve boş muhabbete gelemiyorum . Burda 4 kişiye cephe almış pozisyondayım . Ama problem yok yineliyorum BUYRUN YERİNDE GÖRÜN CENGİZ BEY VE NİCELERİ , GÖRÜN Kİ İÇİNİZ RAHAT ETSİN ! 

BUNLARDA O SİLDİĞİMİ İDDİA ETTİĞİNİZ VİDEOLARIM ! VE BORABEY LÜTFEN YORUMDA BLUNUNDA GELEN BALIKLARINIZI VE ÇALIŞMA AHLAKIMI AÇIKLAYIN ! YÜZYÜZE GELMENİZİ İSTİYORUM !

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=p-vrxdwUT9c[/VID]
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=a8MIyQ2u958[/VID]
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=_szRb4oTNnM&list=UUeE8MaSnvaZKeOag0UjHpAg[/VID]



 VE BU VİDEOMU ÖZELLİKLE SESİNİ AÇARAK DİNLEYİN ! DİNLEYİN Kİ CENGİZ BEYE GİDEN BALIKLARA YORUM YAPIN EL İNSAF DİYORUM SUSUYORUM SES AÇIN LÜTFEN DİNLEYİN !! CENGİZ BEYE ÖZEL OLARAK POŞETLERKEN ÇEKTİM İÇİ RAHAT ETSİN DİYE WHATSAPP KONUŞMALARINIZI PAYLAŞIN CENGİZ BEY TÜMÜNÜ SAATİ SAATİNE !

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=v4rOHC_6n3E&list=UUeE8MaSnvaZKeOag0UjHpAg&index=4[/VID]


SuPiresiAtakan2014-09-05 18:51:22
CENGİZHAN ,MGOK ,AHMETONDUL, HALİT7502 DİKKAT !
aynen oyle 4 lünüz dışındaki tüm uyelerimiz okusun anlasın ve haklı haksız yargıya varsın amenna ..
CENGİZHAN ,MGOK ,AHMETONDUL, HALİT7502 DİKKAT !
Whatsap konuşmasının tümünü atarmısın cengiz hocam peki ? 

yani burda kim haklı kim haksız gayet tabi ortada , ben ne 1-2 geribildirimle zedelenir boşlanırım nede irtibarım sarsılır , gönderdiğim onca hediye onca videolar sağolasın kardeşim oylesin kardeşim böylesin kardeşim , sonrasında 'DOLANDIRICI' vs vs hakaretler ... 

Gönlüm rahat içim hoş , mgok hocam cepten onca saat konuştuk olayı anlattım , ben daha ne diyeyim ki sizlere , 4 şahsiyet bir olup yerlebir etme politikasından başka hiç bir şey değil .

 VE EN BÜYÜK SORUM :

3 KEZ ALIŞVERİŞ ETTİK NEDEN MEMNUN DEĞİLDİNİZDE 3 KEZ ALIŞVERİŞ ETME GEREĞİ DUYDUNUZ ?

BORA DEMİR abimizle yüzyüze konuşalım bakalımda işin neticesini canlı canlı dinleyelim ...
CENGİZHAN ,MGOK ,AHMETONDUL, HALİT7502 DİKKAT !
bende hususi koydum , ses kayıtlarım var koyma fırsatım olsa onlarıda koyucam balıkları teslim alıyosun allah razı olsun diyorsun ertesi gün , sonra 100 lirasında değilim diyorsun ama 3 liralık balıgı 10 liraya satıyorsun diyorsun , bende diyorum 3 liraysa hepsini tekrardan geri alayım ? sonra biraz yumuşak bir konuşma tavrına bürünüyorsun :) okuyupra görenin güleceği şeyler bunlar :) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.