ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cambazzmm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Haziran 2012 17:04
Son Ziyaret:
24 Aralık 2016 07:12
Toplam Mesaj:
180 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
sefa karahan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sivas
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

sefa karahan

SON 10 MESAJI

Yeni Ciklet Akvaryumum Son Durum
Merhaba balıklar hayırlı olsun.akvaryum hacim yetersiz bunu bildiginizi soylemissiniz umarim kısa sürede hacim artirirsiniz.akvaryum arka fonu olarak tek renk lacivert kullanabilirsiniz daha hos bi görüntü sağlayacaktır.ayrica yapay gemi sizin gözünüze hoş gelsede balıklarınızın doğasından çok uzakta.son olarak papağan balığı labaratuvar balığıdır bilginize.iyi hobiler dilerim.
Vucudu Kopmuş Yavru
Merhaba, kendimi tutmaya çalışıyorum kelimelerimi seçerek yazmak istiyorum.Öncelikle yeni yavrularınız hayırlı olsun sağlık ile büyütün inşallah. Sakat balık kısmına geliyorum, eski iceman kolonimde dişi balıklardan birisi görme engelliydi ama bana sayısız yavru verdi vermesede yine benim göz bebeğimdi yüce yaratan ona yaşam şansı vermiş neden canlı yem olsun o minicik canlı sizi vicdana davet ediyorum!
Yunus Cichlid Kendini Kuma Gömmesi!
Merhaba, balığınız sayesinde bir yaşıma daha girdim gerçekten. Konunun takipçisi olacağım bir bilgiye ulaşırsanız yazarsanız sevinirim.
Cikletlere Çöpçü
Küçük boyda olabilir ama yinede iclerinden en irisini secmeye çalışın akvaryumcudan.ayrıca akvaryumda saklanacak alanlarınızda olsunki tehlike anında saklansın. İyi hobiler.
Cikletlere Çöpçü
Merhaba makrakanta beslenebilecek en uygun ve görsel anlamda güzel bir balıktır. Vatoz beslenmez diye bir kural yok ancak vatoz cikletlerden buyuk olmali yoksa vatozun önce gözleri daha sonrada karnı deşilmek suretiyle öldürülür.saygılar
Iceman Akvaryumu Olmuşmu?
Bulanik suyun cozumu icin oturmuş akvaryum suyu fazla etkili olmaz salınım yapan kaya varsa önce buna çözüm uretmelisiniz filitrasyon durumunuz nedir yetersizse buda etkiler bakteri kültürü icin evet dogru hamle ama bulanıklığa çözüm olmayacaktır
Iceman Akvaryumu Olmuşmu?
Merhaba, evet kayalar salınım yapıyor olabilir kayaları çıkartın bir leğen icine kaynara yakın su 1-2 damla metinel mavisi ve 1 avuç kadar kaya tuzu atıp karıştırın. Daha sonrada bu suya kayaları ekleyip 6-12 saat arasinda bekletin garanti olsun.
Iceman Akvaryumu Olmuşmu?
Merhaba, yeni akvaryum hayırlı olsun.Akvaryum hacim olarak tam ihtiyacı karşılamaz balık yaşarmı evet ama ileride yavru olacak ve ana tanka yavruda eklemek isteyeceksiniz bu sefer sorun olacaktır.iceman yada sarı prenses bakılabilir ben ikisinede baktım ama görsel show olarak iceman benim favorim korku yok sürekli hareket var ve dipleri fazla kullanmadıkları için daha iyi görüntü veriyor tabi zevkinize kalmış iyi hobiler
170 Litre Ciklet Akvaryumum
Merhaba, akvaryum güzel görünüyor arkaya bir fon yapmalısınız kaya sayınızında artmaya ihtiyacı var.Genel olarak güzel görünüyor hayırlı olsun bol yavru almanız dileğiyle.
tuhaf sorun
Merhaba üremeyi durdurmak değişik geldi gerçekten:)şaka bi yana benim tavsiyem hobiye yeni başlayan arkadaşlara yavruları hediye ederek akvaryum sevgisine katkıda bulunabilirsiniz malum akvaryumcuların bit kadar yavrulara istedikleri ücretler ortada hediye ederek sorunu aşabilirsiniz.Dekoru istediğiniz kadar değiştirin 1 hafta stres yaparlar sonra yine kaldığı yerden devam eder duracağını düşünmüyorum saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.