ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaplan4505
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
33
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Aralık 2012 23:34
Son Ziyaret:
25 Aralık 2019 19:49
Toplam Mesaj:
194 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Kılıç
Doğum Tarihi:
26 Eylül 1992
Yaş:
31
İl:
Amasya
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet KILIÇ

SON 10 MESAJI

Yeni Çıkan Beta Yavrularına Yem Önerisi
Beta yavrularının boyu şu an artemia kadar zaten yiyemezler gibi 4-5 gün sonra artemia ve mikro kurt vermeye başlayacağım o süreye kadar vereceğim bir yem araştırıyorum
Yeni Çıkan Beta Yavrularına Yem Önerisi
Betalarımın yavruları çıkalı 2 gün oldu infusoria kültürü oluştu ancak tam güvenmiyorum bu kültüre bunun yanı sıra hazır su piresi kültürü mevcut onun suyundaki kültürü kullansam zararı olur mu? Bir de gemma pro baby ve gemma micro baby yemleri bulabildim sera micron bulamadım bu yemleri kaç gün olduklarında vermeye başlayayım
Hazır Su İle Beta Balığı Beslenir Mi?
Teşekkür ederim o oranlarda suları araştırıp kullanacağım.
Hazır Su İle Beta Balığı Beslenir Mi?
Kuyruk erimesi sorunu ile çok sık karşılaşıyorum bunun çözümünü 7.4 ph seviyesi olan bir su ile çözebilir miyim besleme şekliyle alakalı bir sorun değil artık kesin karar verdim sera bettagran, kan kurdu, artemia ve su piresi ile besliyorum hazır sular balığa zarar verir mi çeşme suyumuz aşırı zarar veriyor.
Beta Balığım İçin Yem
Sindirim sorunu olabilir sonucunda balık ölebilir size tavsiyelerim: Sera Bettagran (sürekli verilecek yem) - (haftada 1 veya 2 gün öğün) Sera Vipan - (haftada 2 gün) Rotifish Bloodworms. Bu yemler balığınızı sağlıklı bir şekilde büyütmeniz için yeterlidir hepsinin fiyatı uygundur küçük 1'er paket aldığınız zaman çok uzun süre yetecektir.
8 Tane Akvaryum İçin Hava Motoru Önerisi?
Hiç ses olmaması değil de az ses olsun yan odaya geçmesin yeter diyelim :) büyük ihtimalle önerdiğiniz hava motorunu alacağım teşekkür ederim.
8 Tane Akvaryum İçin Hava Motoru Önerisi?
Merhaba değerli forum üyeleri, 3 tane 50 litre, 1 tane 60 litre, 3 tane 70 litre, 1 tane 80 litre akvaryum için aynı anda hava basabilecek bir hava motoru arıyorum pipo filtre kullanacağım hem sağlam hemde az sesli bir hava motoru öneriniz var mı? Biraz araştırdım 10 çıkışlı motorlar hakkında pek iyi yazılan şeyler bulamadım alacağım motordan bu 8 akvaryum için fayda alır mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.
Beta Kuyruk Yırtılması
Akvaryumcudan ciklet yavrularının içinde gördüğüm bir betayı aldım sarı prenseslerin içine koymuşlar onlarda kuyruğuna vurmuşlar türü halfmoon erkek kuyruk kısmı ve yüzgeçleri baya yıpranmış ama sağlıklı ve hareketli kurutulmuş artemia aldım kurutulmuş karides ve su piresi de mevcut besleme olarak ekstra ne yapabilirim kuyruğunu çabuk toparlaması için günlük su değişimi mi yapmalıyım ve ne kadar sürede kendini toparlayabilir yardımcı olur musunuz?
90l De 2 Melek Ve Bagzi Baliklarim Var Melege Eziy
Bütün balıklar beslemenize bağlı olarak alışacaktır size içiniz rahat olsun ama bu yazdıklarınız bir arada kalmaya devam ederse zaman içinde sırayla ölecekler.
Akvaryum Dizayn
3 tane farklı köşelere yumurtlamaları için uygun küpler koyun hepsi bir alanı sahiplenebilir ve etrafına da o küpleri gizleyecek şekilde taşlar yada kaya dekorları ile yerleştirin birbirlerinden kaçıp gizlenebilecekleri kadar sık saklanma alanları olsun akvaryumda

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.