ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
14Atalay14
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Mart 2013 00:26
Son Ziyaret:
26 Haziran 2020 23:28
Toplam Mesaj:
246 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
A.Atalay YILDIZ
Doğum Tarihi:
21 Şubat 1977
Yaş:
47
İl:
Bolu
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

A. Atalay Yıldız

SON 10 MESAJI

ışıklandırma beta
Bitki için kırmızı mavi ve beyaz kombinasyonu yapman gerekir.
Beta İçin Ortam Uygunmu
Bir müddet daha ayrı tut dişi ile erkeği ama birbirlerini çok görmeden dişinin daha zamana ihtiyacı var gibi görünüyor çiftleşmek için daha karnında yumurta fazla görünmüyor. 
Betam aşağı inemiyor!
Yediği yemlerle alakalı gaz olabilir bağırsaklarında 1-2 güne geçer bence benim aldığım ilk yavrulardan 1 tanesinde olmuştu zamanla geçti bir sıkıntısı yok sağlıkloı şimdi maaşallah.
ışıklandırma beta
Kendin içinmi balık içinmi? Balık içinse gerek yok bence bitki yoksa gün ışığı yeterli olur kendin içinse ne renk istersen balığının rengine göre.
Dişinin Türü Nedir ?
Biraz yıpranmış ama half moon dişisi bence
Beta balığı hakkında herşey
Betta için ortalama 30 litre gerekir. Ama bu sizin 300 litrede beslemenizede engel değildir. 30 litre en az olması gerekendir. 1 bardak suda yaşayamayacağı anlamınada gelmez.
Betama neler yedirebilirim
[QUOTE=dduygu][QUOTE=14Atalay14]Akvaryum balıkları için satılan ne kadar yem çeşidi varsa onu kastettim. Genelde bitkisel ağırlıklı yemleri yemiyorlar.

Blender da çekip normal ette verebilirsiniz mesela. Sinek böcek yakalayıp verebilirsiniz , durgun su yaparsanız bu havada sivrisinek yumurta bırakır içine çıkan larvalardan verebilirsiniz yada meyva koyarsınız açıkta bir kabın içine ona meyva sineği yumurta bırakır bu yumurtalardan çıkan larvbaları verebilirsiniz. bunlarla uğraşamam derseniz hazır satılan canlı yemler var onlardan verebilirisiniz.[/QUOTE]


Eskiden olsa canlı yem alırdım ama taşındığım için bunları alabiliceğim bir akvaryumcu bulamadım daha:/ bakalım su ve meyvayı deniyim pek sanmıyorum bende öyle şeyler çıkacağını ama:)
Bahçede bir sürü karınca örümcek var yakalayıp öylece suya mı atıcam?
Canlıyı canlıya yedirmeye karşıyım aslında ama başka hasta balığım yüzünden bir haftadır akvaryumundan ayrı kaldı rengi solmuş sanırım duyun ısısını ayarlıyamadım biraz kendini toplaması için birkaç defa veriyim diyorum.
Akvaryumcum betayı günde bir defa 3tane ile besle demişti bana şu klasik beta yemlerinden yeterli değil mi bu?


[QUOTE=shark] Bettalar etçil türlerdir.Kan kurdu,balık yumurtası verebilirsiniz.Balık yumurtasını balıkçınıza söyleyin size ayrısın çünkü ellerine geçtiğinde atıyorlar.Bunun dışında karidesi haşlayıp küçük parçalar halinde verebilirsiniz.Arada çeşit olarak betalara özgü yemlerden verebilirsiniz.Bunun dışında hafatda 1 kez haşlanmış bezelyeyi sıkılsada yiyecektir.
 
Sağlıklı Balıklar.
[/QUOTE]


Benimki hiç sevmedi bezelyeyi parçaladı leş gibi yaptı suyunu bir daha vermem:)
Karides kurusunu da yemedi saldırıp kaçar gibi bişeyler yaptı ona sonra ilgilenmedi bile.
[/QUOTE]



ben bu adresten http://www.canliyemler.com/shop/default.asp?gb=islevsel&kid=19 mikrokurt aldım mesela yavru balıklarım  için memnun kaldım. Siz beyaz kurt alıp evde çoğaltabilirsiniz. Severek yiyeceğine eminim. Sinek karınca örümcek gibi böceklerden hastalık kapma ihtimali olduğu konusunda forumda daha önce fikir ayrılığına düşmüştük bazı arkadaşlarla o sebeple ben sizi hazır satılana yönlendireyim dedim :D
beta kavgası
Kendini güçsüz hisseden kaçıyor. Dişi de olsa erkek te.
Kuyruk yapısı.
Ben crowntail demedim genlerinde vardır dedim yani annesi crowntail babası halfmoon olan bir balığın yavrusunu dumbo olan bir balıkla melezlemişsin gibi duruyor. Onur Nergiz2013-08-21 21:32:28
Betama neler yedirebilirim
Akvaryum balıkları için satılan ne kadar yem çeşidi varsa onu kastettim. Genelde bitkisel ağırlıklı yemleri yemiyorlar.

Blender da çekip normal ette verebilirsiniz mesela. Sinek böcek yakalayıp verebilirsiniz , durgun su yaparsanız bu havada sivrisinek yumurta bırakır içine çıkan larvalardan verebilirsiniz yada meyva koyarsınız açıkta bir kabın içine ona meyva sineği yumurta bırakır bu yumurtalardan çıkan larvbaları verebilirsiniz. bunlarla uğraşamam derseniz hazır satılan canlı yemler var onlardan verebilirisiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.