ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Faruk57
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Haziran 2013 23:44
Son Ziyaret:
04 Ekim 2014 13:14
Toplam Mesaj:
108 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Faruk Memişoğlu
Doğum Tarihi:
10 Ağustos 1992
Yaş:
31
İl:
Istanbul
Meslek:
Turizm
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA




SON 10 MESAJI

Balığım Hamilemi Sorusuna Cevap
Forumdaki tüm lepisteslerin hamile olmuş olması bütün lepisteslerin hamile olması genellemesini gerektirmez, bu şekilde sadece hobiye yeni başlayanlar eksik veya yanlış bilgilendirilmiş olur. Anlattığına ve yaşına göre sen yürümeyi öğrenmeden lepistes beslemeyi öğrenmişsin ama henüz lepistesler hakkında yeni başlayanlar ve hiçbirşey bilmeyenler olabilir. Doğruluğu net ve isabetli bilgiler vermeliyiz bu yüzden.
Balığım Hamilemi Sorusuna Cevap
"Hamile olmayan lepistes yok" cümlesi sanırım 10 yıldır içinde bulunduğum hobide duyduğum en saçma cümle, diyelim ki ben yeni yavrularımı cinsiyetleri belli olmaya başlar başlamaz tahmini dişi erkek diye ayrı akvaryumlara aldım ve hiç çiftleştirmedim. Bu durumda benim dişilerim nasıl hamile olabilir ?
Süleymancık Bakımı
"En büyük ölçütüm doğallık" deyip bir süleymancığı doğal yaşam alanından alıkoyarak küçücük bir akvaryuma hapsetmek nasıl büyük bir çelişkidir böyle !!? 
Karides Tankı Kum Önerisi
Tamamdır bakıcam teşekkür ederim.
Karides Tankı Kum Önerisi
Merhabalar, hali hazırda dolu olan ve yeni kuracağım karides akvaryumlarım için kum önerilerinizi almak istiyorum. Şuan bitkili karma tankımda ve rili akvaryumumda hagen siyah kullanıyorum, aslında memnunum ama taneleri biraz daha büyük ve tabiki bitkilerimin gelişimi açısından iyi olabilecek her türlü kum önerilerinize açığım, teşekkür ederim :)
Bu balık gerçek plati mi?
Bencede balık erkek, gonopodu bariz şekilde belli oluyor fotoda.
Red ve Karbon Rili Aynı Akvaryumda ?
O zaman karbon rililer için boş olan akvaryumumu kurayım, bilgilendirme için teşekkür ederim Özcan abi.
Red ve Karbon Rili Aynı Akvaryumda ?
Merhabalar, red rili akvaryumuma karbon rili eklesem bu iki türün karışmadan sadece birbirleri ile çiftleşme ihtimali var mıdır ? Veya karışık olarak çiftleşirlerse ne gibi bir sonuç çıkar ?
Gambusya vede lepistes harici bir tur varmi
Gambusya.. Zamanında devlet tarafından sivrisinekle mücadele için yurdumuz göllerine ve birçok suni göletlere salınmıştır ama sivrisinek larvalarından ziyade ulaşması daha kolay olduğu için balık yumurtalarını & yavrularını yiyerek ve aşırı üreyerek kontrolden çıkmıştır. Şuan hemen hemen bütün göl, gölet, nehir vb tatlı suyun olduğu heryerde bunlardan vardır. Birkaç sene önce İstanbul / Gazi mahallesi parkının yapay havuzunda bunlardan gördüğümde birkaç tane yakalayıp incelemiştim, canlı doğuran türü olduğunu ve lepistese benzediğini anladığımda lepisteslerle çiftleştirip yavru almıştım ama daha sonra hem yavrulara hem diğer lepisteslere ve diğer balıklara saldırdıklarına şahit oldum. Özellikle erkek lepisteslerin ihtişamlı kuyruklarına saldırmaya bayılırlar. Vahşi ve aşırı obur bir türdür, bir o kadar da dayanıklıdır. Buz gibi sulardan 30 derece sıcaklıktaki suya kadar birçok farklı derecede yaşayıp üreyebilirler.
Hediye verilen şeyler konusunda
Bu tip insanlarla alışveriş kesilip, bütün foruma ifşa edilmeli ki kimse bu tarz kişilerle alışveriş yapmasın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.