ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Masvaduboisi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Eylül 2013 11:22
Son Ziyaret:
16 Şubat 2015 13:19
Toplam Mesaj:
29 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mithat TUNCER
Doğum Tarihi:
04 Ekim 1986
Yaş:
37
İl:
Gaziantep
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mithat TUNCER

SON 10 MESAJI

Hobici_3443 nickine aman dikkat...
Yıllarını akvaryum hobisine verip, bu siteyi bilmeyen birçok kişi tanıyorum. Çoğunu da bu siteye yönlendiriyorum. Yeni üyeler ilan vermesin gibi bir düşünce çok mantıksız.
LD Akvaryum Ankara
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Hayırlı satışlar.
230 akvaryumluk Malawiizmir showroom kuruluyor...
Birand bey yeni resimler yok mu acaba ?

İbrahim Ozan Düzgün'e dikkat fotoğrafları syf 4
Kesinlikle bende bu konuya katılıyorum. Kız arkadaşının sitede bu şekilde konuşulması çok ayıp bir durum. Sonuçta ne karısı ne kız kardeşi. Oda bir el kızı. Yarın öbür gün ayrılmayacağı ne malum. Benim düşüncem resmin kalkması yönünde.
Abdullah Taylan Ankara
Ben Özgür beyle aynı kanaatteyim. Yanlış anlaşılmasın. Taraf tutmak gibi değil bu durum. Adana'dan hobici arkadaşlardan isminizi çok duydum. Bildiğim kadarı ile tecrübesiz bir insan değilsiniz balık konusunda. Neden alırken veya akvaryuma bırakırken anüsvent yapmadınız acaba ? 
Abdullah Taylan Ankara
Neden yapsın ki ? Ben 1 ay sonra değil ertesi gün gitsem o parayı alamazdım. Konu farklı taraflara kaymasın. Adana'da birçok hobici var. Ki bu hobiciler Türkiye'de hatırı sayılır insanlar. 3 ay içerisinde hiç mi bakılmadı balıklara ? Ben konuyu okudum. Sanırım Adana'dan da moba kolonisi gitmiş Abdullah beye ve bu mobalara Hakan beyde talip olmuş. Bence konu şahsileşmiş. 
Abdullah Taylan Ankara
Ne alakası var. Firmalar sadece sıfır araçmı satıyor ? Davultepe volkswagenden 3 hafta önce passat aldım ancak araca boyasız denildi ve ogün ekspertiz raporu çıkarıldı. 1 saat sonra Sistemli wolksvagen grupta bir arkadaşımla görüştük ve aracı incelediler. Aracın sağ arka çamurluğu boyalı çıktı. Oradanda ekspertiz raporunu aldım. Aracı aldığım yer arabanın değer kaybını hesabıma havale yaptılar.  Sanırım hiç araç almadınız. Ayrıca bu sadece konuya bir benzetme. Ankara'ya kadar balık almaya gideceksin. Hadi abi kovaya at ben gideyim diyeceksin. Ortada 3000 lira gibi bir rakam söz konusu. Söylemek istediğim balıklar belkide 6 dişi 4 erkekti ancak Abdullah beyde bunun farkında değildi. Ancak alacak olan arkadaşın balıkları tek tek anüsvent kontrolü yapması gerekti. Hadi orada vakit olmadı balıkları akvaryuma bırakırken bile kontrol edilmesi gerekirdi. Aradan 3 ay gibi bir süre geçtikten sonra böyle bir konu saçmalık. Ha bu arada kimin kimden nekadara alıp nekadara sattığıda kimseyi ilgilendiren bir durum değil. Adam satışa çıkarmış balıkları. İster alırsınız ister almazsınız. 
Abdullah Taylan Ankara
Şimdi burada forum tarafından tanınan 2 insan karşı karşıya. Ancak konu tamamen saçmalık. En iyi, en ünlü otomobil firmalarından dahi araç alırken ustamızla veya expertiz yoluyla aracı inceletiriz. Balıklar görülmeden alınmış olsa ve gönderim yapılsa konuda Hakan bey haklı taraf çıkar. Ancak Ankara'ya kadar gidip 3000 liralık balıkları alırken nasıl incelenmez onu anlamıyorum. Biz hobiciler ithalat yapan akvaryumculardan bile koloni alırken tek tek bakıyoruz. Toplamda 10 tane balık var yani. 
Elektrik Faturanız
Normalde eve ortalama olarak 60 - 70 arası geliyordu. Bir hevesle 2 adet akvaryum kurdum. Sadece birtanesinde eheim 300 watt ısıtıcı var. Akvaryum boyuda 125 cm. Ne hikmetse sürekli çalışıyor. Akvaryumları kurduktan sonra elektrik 155 lira gelmeye başladı. 
İbrahim Ozan Düzgün'e dikkat fotoğrafları syf 4
Babür bey şahsın zaten hesap bilgileri ve tc kimlik numarası sitede yayınlanmış. Bu bilgilere mahkemeler zaten anında ulaşıyor. Şikayetçi olan arkadaşlarda bu bilgilere ulaşabilir. Polis olan arkadaşlarımızda tc kimlik numarasıyla anne baba adına ulaşabilir. Bence sitede bu şahsın ismi en üst kısımda kilitlenmiş bir şekilde belirtilmeli.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.