ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ireceppolat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Eylül 2013 13:05
Son Ziyaret:
13 Mayıs 2015 08:20
Toplam Mesaj:
91 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Recep POLAT
Doğum Tarihi:
03 Nisan 1984
Yaş:
40
İl:
Çorum
Meslek:
Bilgisayar Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Alim ile sohbet etmek Lal-u mercan incidir.
Cahil ile sohbet etmek günde bin can incitir.

Hz. Mevlana

SON 10 MESAJI

Sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım
Yaptığınız güzel bi davranış tebrik ederim, Düz vatoz bitkili akvaryumda pek olmaz bütün bitkileri söker benim tavsiyem onu bi akvaryumcu bulup takas etmeniz cüce vatoz yahut bitkili akvaryumlarda yaşayan balıklardan alabiirsiniz. sonuçta insanlık görevinizi yapmışsınız. yahut yeni akvaryumunuza birer çift sarı prenses türü cikletlerle yeni bi maceraya başlayabilirsiniz. Selametle.
Sorun çözüldü teşekkürler
Burada milleti dolandıran muhammed çil değilmi? 

Konu: Adanadan Muhammet Çil
    Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2013 17:11 
Şikayetin Nedeni: BALIKLARIMIN PARASINI ÖDEMEMESİ

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: 

Olayın Detayları: GEÇNSENE KENDİSİNİN İLANINI GÖRDÜM DAMIZLIK BALIKLAR VE AKVARYUM SETLERİ İLE İLĞİLİ İLANDI ARADIM TANIŞTIK BELLİ BİR FİYATA ANLAŞTIK. KENDİSİ KADİRLİDE OTURUYORDU BURAYA YAKIN OLDUGU İÇİN ARABA İLE GETİRE BİLİRİM DEDİ OLUR DEDİM.YAKIT PARASININ YARISINIDA VERDİM. HAFTA SONU BALIKLARI VE SETLERİ GETİRDİ. İKİ KİŞİYDİLER KENDİLERİNİ MİSAFİR ETTİM NEYSE BALIKLARI VE AKVARYUMLARI ALDIM KONUŞMAMIZDA PARASININ YARISINI TESLİMDE YARISINIDA 1 AY SONRA HAVALE İLE ÖDEDİM. ARADAN 2 3 AY GEÇTİ BANA VERDİGİ DAMIZLIK KOLONİLERDEN BEYAZ PRENSES VE AVRATUSLARDAN YAVRU FELAN ALAMADIM. KENDİ İLE GÖRÜŞTÜM BALIKLARI SATACAGIMI SÖYLEDİM BANA VER DEDİ PARASINIDA AY BAŞINDA VERECEGİNİ SÖYLEDİ TAMAM DEDİM BALIKLARI GÖNDERDİM. 1 AY SONRA ARADIM ABİ İŞE YENİ GİRDİM BİRAZ BEKLE DEDİ BEKLEDİM 10-15 GÜN GEÇTİ ARADIM YARIN ÖBÜRGÜN GÖNDERİRİM DEDİ HESAP NUMARASI İSTEDİ VERDİM ONDAN SONRADA İKİ GÜN ÖNCESİNE KADAR NE FORMDA İZİNE RASTLADIM NEDE HABER ALABİLDİM. YİNE FORMDA BALIK SATARKEN RASTLADIM GERİ BİLDİRİM YAPTIM ŞİMDİ BANA MESAJ YAZIYOR NİYE ARAMADIN GERİ BİLDİRİM YAPTIN İŞTE TEHDİT FELAN ARKADAŞLAR BEN DÜŞTÜM SİZ DÜŞMEYİN. BALIK ALIP SATARKEN DİKKATLİ OLUN. SİZLERE İYİ GÜNLER. 
Canlipetshop Gerçekleri (Resimli)
[QUOTE=Reinhard]Burdaki yorumları okuyunca ürün almaktan vazgeçtim. Geçen gün kendi akvaryumcuma gidip konuştum. Isıtıcı ihtiyacım vardı. Canlıpetshop sitesinde 200 watt 11 lira 300 watt 15 lira fiyatla satılıyordu rs electical markası. Kendi akvaryumcum 200 watt ısıtıcı zaten 15 lira geliyor o markanın nasıl o fiyatlara sattığını anlamadı.  Burdaki yorumları okumasaydum 11 lira büyük para değil ama o an için ısıtıcı şarttı demek alsam ya gelmeyecek yada bozuk olarak gelecekti. Uyaran arkadaşlara teşekkürler.[/QUOTE]

o tür malzemelerde pek sıkıntı olmaz ben ısıtıcı gübre toprak filtre vs. birçok ürün aldım bi problem çıkmadı, problem biraz canlı bitkilerde ve balıklarda çıkıyor. 
Sorun çözüldü teşekkürler
Bu para neler yaptırıyo insana, itin önüne atsan yemez, ama insanlar para için birbirini yiyo. Dolandıran vatandaş, ismini anmadan konuşcam o isme ilk sahip olan Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (s.a.v). Emin olki senden ilk şikayetçi olacak olan kainatın ve yaratılmışların en yücesi olan Hz. Muhammed olucaktır. Sana tavsiyem yaptığın yanlışların farkına var kulaklarını nefsinin kötü emellerine ve şeytana kapatıp sadece vijdanına kulak ver. Yanlış yaptığın herkezden özür dileyip Erdemli bir insan olma yolunda ilk adımını at. 

Dolandırılan Arkadaşlar. sizde daha sabırlı olup 3 kuruşun peşine haddinden fazla düşmeyin, mesele 3 kuruş değil hasiyet meselesi gurur meselesi diyip başınızı belaya sokmayın, belliki bu arkadaş cahilin önde gideni bir cahillikte siz yapar öfkenizin kurbanı olursunuz. 

geçmişte tecrübe edindiğim bi takım olaylardan dolayı bunları size yazma gereksinimi duydum, saygılar...
Discus'ta garip davranışlar anlık renk değişimi
[QUOTE=GOLD1978]Recep bey geçmiş olsun bende açıkcası videoyu izleyip sizin baştaki açıklamanızı okuduğumda direk solunum sistemini birşeyin tıkamış olabileceğini yazacaktım , ki yazmışsınız bits yem ile alakalı olma ihtimali gerçekten yüksek.Geçmiş olsun üzücü bir tecrübe,sonuçta hayvanın sıkıntısı görüp anlamamak,yardım edememek kötü.
Saygılar.
[/QUOTE]

ilk alıma o geldi çünkü sürekli kurtsağına vurduruyordu kafasını kaldırıp vurun buraya dermiş gibi tavırları vardı balık şuan iyi çok şükür, bana bi tecrübe oldu bits yemi suda ıslatıpda veriyorum artık. 
Discus'ta garip davranışlar anlık renk değişimi
Şuan için ters giden birşey yok balık titremeyi kesti, hareketli normale döndü iştahla artemia yiyor, bu sıçrama olayı bits yemden sonra oldu, ben balığı aralıksız 1 buçuk saat izledim, balığın diğer balıklarla iletişim kurduğuna şahit oldum, 120cm akvaryumda diğer uçtaki balığı yanına çağırıp kurtsağına vurdurmasına şahit oldum, kendi tezime göre balığın solunum sistemine birşey takıldı ve diğer balık ağzının 2 cm kadar altına sürekli sert sert vurdu, balıklar birbirlerien anlık renk değişimleri yaptı iiki balık aynı anda kendini kararttı ve o kendini karartanlar birbirleine yardım etti ama vurma işlemi başarılı olmayınca balık kendini fırlattı allahtan reflektöre gelmedi lambaya çarptı, ama şuan balıkta problem yok çok şükür akvaryum 40gün felan oldu kuralı oturdu sayılır düzenli su değişimi yapıyorum henüz hiçbi kimyasal kullanmadım, sadece yemlere vitamin uyguluyorum aradada sarımsak suyu. inşallah birdaha olmaz..
Discus'ta garip davranışlar anlık renk değişimi
Benimki o şekilde değil, iç parazitten dolayı karardığında ayrılıp bi köşeye bekliyor balık, bu 2-3 saniye karartıyor kendini sonra geri açıyor kuyruğunu titretiyor garip garip hareketler yapıyor
Discus'ta garip davranışlar anlık renk değişimi
Arkadaşlar bu discusun nesi var? Videoda izlediğiniz discus videoda çok net görünmüyor fakat aşırı derecede titriyor sıçrayıp lambalara çarpıyor, başka bir discusu yanına çağırıp kurtsağına vurduruyor neden böyle yapıyor bilgisi olan daha önce böyle birşey gören varmı? özellikle 51nci Saniyeye bakın kapak olmasa tavana çarpardı sanırım ilgili bilgili arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

ireceppolat2013-11-19 20:23:04
dış filtre hortum temizleme sorunu
Ben demirciden uzun ince bi demir aldım demirin ucuna sıradan bi  bez koyuyorum hortumun içinde sıkışık ilerleyecek kadar dolgun bi bez, hortumun bi ucundan sokup diğer taraftan çıkartıyorum sonra tanzikli suyla tertemiz oluyor.
Bitkilerde Yeşil Toz Yosunu _ Yardım Lütfen
En güzel çözümü Garra Rufa balığı yemediği yosun türü yok Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.