ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
240p
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Kasım 2013 18:57
Son Ziyaret:
15 Haziran 2016 02:46
Toplam Mesaj:
78 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali AYDIN
Doğum Tarihi:
18 Haziran 1995
Yaş:
28
İl:
Ordu
Meslek:
Web Tasarımı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Can Aydın

SON 10 MESAJI

Gnays Kaya Kesme
[QUOTE=erdemoguz]Kayaları koyacağınız yere kum yoğunluğunu arttırıp düz şekilde kuma gömebilirsiniz. Kırmak düzeltmek çok zor oluyor.[/QUOTE]

Evet haklısınız bende cesaret edemedim kayaları rötuşlamaya kum kalınlığım yaklaşık 4-5 cm di bende tabana cama koydum taşları etrafına kumla destek yaptım umarım sıkıntı olmaz.
Gnays Kaya Kesme
Spiralda var evde onunla parçalamadan kesebilirmiyim acaba. Bana parçalanır gibime geliyor ama bilemedim.
Gnays Kaya Kesme
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim elimde sadece onu düzeltebilmek için matkap, çekic, keser, el demiri, demir testeresi var fakat onlarlada parçalanıyor diyorsunuz kayalarım çok büyük değiller parçalandımı çok ufalıklar o yüzden en iyisi hiç ellemiyeyim olduğu gibi bırakayım :)
Gnays Kaya Kesme
Merhaba arkadaşlar elimde 15 kilo civarı gnays kaya var fakat bazılarının altı düz değil dikine koyamıyorum tanka devriliyorlar. Kayaların altını neyle kesebilir düzleyebilirim kayayı parçalamadan ?
Dip Çekim Sifonu İşe Yaramıyor
Merhabalar arkadaşlar elimde standart dip çekim sifonu var ufak pislikleri çekiyor fakat büyük pislikleri çekmeye gücü yetmiyor dip çekimini sağlıklı yapamıyorum bunun için nasıl birşey yapabilirim ?
Kaç Kg Kaya Taşır
[QUOTE=Gökay YAĞAR]Mobilyaya bu konuda fazla güvenemiyorum, demir profilden sehpasını yaparsanız, 
alt zemin ve akvaryum içine konulacak board adı verilen su bazlı dış cephe straforundan kullanarak istediğiniz kadar kaya kullanma imkanı yaratabilirsiniz kendinize.
Burda sizi korkutan şey akvaryumun camı yada ağırlığı olmasın. Taşlar suyun hacminden alacağı için problem olmaz.
Keyifli hobiler
[/QUOTE]

Teşekkürler masamdan yana hiç korkum yok ayakları ve üzeri 10 cm mdfden yapılmış demir profil siteminide ben ekledim rahatlıkla taşır akvaryum ağırlığını. Tek endişem sizin dediğiniz gibi taşlar suyun hacminden alacak fakat taşlar tabanda belli  noktalara baskı uygulayacağı için örneğin 50 kilo civarı kaya eklemesi yaptığımda taban camı dayanamayıp bi süre sonra çatlar veya patlar diye endişe ediyorum.
240p2014-11-21 02:43:51
Kaç Kg Kaya Taşır
Arkadaşlar elimde 100x40x50 ölçülerinde akvaryum mevcut cam kalınlığı 6mm alttan ve üstten kayıt kuşak mevcut malawilerim için güzel bir biyotop oluşturmak istiyorum fakat ne kadar kaya taşıma kapasitesi olur tankımın bunu merak ediyorum akvaryumun iç zeminine ve dış zeminine strafor kullanarak sizce kaç kg kaya kullanabilirim ?
Lepistes Doğurmuyor
Merhabalar geçen sene aldığım lepisteslerimden sadece akvaryumcundan aldıktan yaklaşık 1 ay sonra bir kere doğurdular onun dışında hiç doğum yapmadılar karınları sürekli şiş anüs kısımları kararmış ve genelde bi köşede hareketsiz durmaya çalışıyorlar doğurması için gereken tüm belirtiler var fakat yavru yok hadi doğurduda yavrular yendi desem karınlarının şişliği hiç inmiyor bahsettiğim belirtiler sürekli devam ediyor sebebi ne olabilir doğurmamalarının ?
Akvaryum Boya Problemi
[QUOTE=Konyali23]1200 numara zimparayla hafiften darbe alan yerin kenarini zimparalayin. Ardindan kaporta macunu ile güzelce spatula ile darbeyi kapatin. Bir gün kuruduktan sonra yine 1200 lük zimpara ile zimparalayip, oksit sarisi boya ile boyayin. Boyanin cinsi önemli degil zaten akvaryum suyu ile bir temasi yok.
[/QUOTE]

teşekkür ederim umarım iyi bir sonuç alırım bundan.
Akvaryum Boya Problemi
Arkadaşlar netten 200 litrelik bir akvaryum sipariş etmiştim yollayan arkadaş tahta kasa yapmış dışına öyle yollamış fakat nasıl olduğunu bilmediğim sebeple resimdeki gibi üst çıtasında böyle bi vuruk yüzünden boyasında dökülme var çıtanın malzemesi alüminyum burayı nasıl hangi tür bi boyayla kapatabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.