ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
arfyldz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
22
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Kasım 2013 00:38
Son Ziyaret:
21 Ocak 2019 00:54
Toplam Mesaj:
139 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
arif yıldız
Doğum Tarihi:
13 Temmuz 1978
Yaş:
45
İl:
Antalya
Meslek:
mobilya
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Arif YILDIZ

SON 10 MESAJI

Ölü Dirilir Mi?
Cümleten hayırlı akşamlar. Ben Nevruz akvaryum Arif
Olayı kısaca anlatıyım. Arkadaş gitti gidiyordan alış veriş yapmış. Sonrasında mesaj atmış saeler en küçük boy olsun diye. Açıklamaları okuduysanız 30 tl şartı var. Bunun sebebi bazı arkadaşlar bir japon balığı bir vatoz bir salyangoz alıyor. Her birini strafor koli maliyeti bindiremezsiniz. Örneğin bir tane elma salyangozu 1,5 tl ne yapalım şimdi bunu 5,5 tl den satışa çıkartsak satılmaz. Ayrıca fazla alana haksızlık olmaz mı?Kiraz karidese 5 tl ilan mı açalım. Hadi yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum. Herkes söylesin fikrini tabii ki uygunsa yaparız benim de işime gelir.
Arkadaşın meselesine dönelim mesaj da yazdığı gibi küçük iki sae ayarlayıp kargoladım. Akşam kargo bilgileri girdikten sonra mesaj yazdı burada surat kargo yok diye. Hemen kargocuları aradım iptal etmek için fakat kamyon yola çıkmış. Ayrıca ilan da hangi şartlar da ne ile hangi kargo ile geleceği açıkca yazılı. Yorum yapmadan önce lütfen her hangi bir ilana girip sadece açıklamaları okuyunuz. Sonra yorum yapınız ki yanlış birşey söyleyip pişman olmayınız.
Otobüs meselesine gelelim. Otobüs ücreti 35 tl adam 10 tl balığı zor alıyor ekonomi belli. Nasıl verecek otobüs ücretini. Bir de terminalden alma meselesi var herkese uymuyor maalesef.
Arkadaş balıklar ölmüş diye telefon açtı. Ne söyledim arkadaşım ben sana. Satışı iptal ediyorum başka bir alış verişin olursa telefi ederiz dediğimi hatırlıyorum. Yanlışsam yalan söylüyorsam elbet düzeltirsin.
Bir satıcı olarak daha ne yapabilirim. Mesaj bile yazmadım direk aradım çözüm üretmek için.Sen açıklamaları okumadıysan mesaja balık boyu ile ilgili mesaj yazarken surat yok aras ile gönder demezsen strafor koli almazsan ben ne yapabilirim.
Kendi Kendini Temizleyen Akvaryumlar Hakkında
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/153544/301220161800261.jpg[/IMG]


Glossostigma elatinoides + Echinodorus tenellus (Çim Amazon) + Bacopa monniera (Yeşil Bakoba) +hagen kum +5 w let ampul ve vazgeçilmez kkta nano tip ... reklamımızı yapmak gibi olmasında :).... arkadaşlar elimizden geldiğince yaptığımız tasarımları paylaşcaz
Antalya Nevruz Akvaryum'a Gitmeyin
Bu yazı yazmanın ıkı sebebı olabılır. Bir kasıt arıyorum bir ticarethane ıcın boyle yazmak baskalarının ekmeği ile oynamak ne kadar doğru. İkinci olarak rakiplerimizden biri yazmış veya yazdırmış olabilir. Bu durumları senin yaşına ve cahilliğine veriyorum.
Nevruz akvaryum 01\10\2016 tarihin de şahsım ARİF YILDIZ tarafından devir alınmıştır. Buyrun dükkanımıza hem çayımızı için hem tanışalım hem de benimle alakası olamayan bir durum bile olsa da firma adına hatamızı telafi edelim.
Fırtına
Ustalar geçen hafta aldığım fh. Adanadan KAZIM BAŞER beyden aldım. Ben çok beğendim hatta aşık oldum. Birde sizlerin yorumunu almak isterim.Şu an 10 cm civarı.[IMG]null[/IMG] Fotoğraf yüklemeyi başaramadım
Active Server Pages error 'ASP 0113'

Script timed out

/upload/upload_yeni.asp

The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.
Yüklemeden sonra bu yazı cıkıyor ve ben anlamıyorum
[EDIT]arfyldz,2015-10-13 13:18:42[/EDIT]
Fırtına
Ustalar geçen hafta aldığım fh. Adanadan KAZIM BAŞER beyden aldım. Ben çok beğendim hatta aşık oldum. Birde sizlerin yorumunu almak isterim.Şu an 10 cm civarı.[IMG]null[/IMG]
Siyah Moli Hasta Mı?
Erkek ve bir dişi moli diğer dişiyi sürekli ısırıyor kovalıyor. Garibim sadece kaçıyor ve bir yerlere yatmaya çalışıyor. Ne yapmalıyım?
En Uyumlu Canlı Doğuran Balık Türleri Nelerdir
Kendi tankımda besledıklerımı yazıyım. Lepistes beyaz ve sıyah malı kılıc kuyruk neon teta raspora zebra platı kuhlı ramirezi meksıka cuce kerevıtı kırmızı karıdes sae cuce vatoz pengasus çopçuler şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Milksnake
Almak ıstesek nerden temin edebiliriz. Bakımı yaşam oartamı hakkında bilgi verirmisiniz.
Flower Horn Çeşitleri
Arkadaşlar bu kadar övdünüz anlattınız gaza getirdiniz bana bir tane kamfa bulamayacakmıyız. Kimsenin elinde uygun bi fiyata yok mu?
Melek Lepistes Kılıçkuyruk Birlikte Yaşar Mı?
Pengasus çok büyük boyutlara gelir hacim yetmez kesinlikle almamanızı tavsiye ederim.Canlı doğuranlarda ben 1e 3d olarak besliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 17 Online Kullanıcı, 9 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.