ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ugurfish
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Kasım 2013 15:08
Son Ziyaret:
25 Mart 2015 14:26
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ugur golat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Bu da benim nanom - Haqos Canyon Box 36
[QUOTE=ensar1903]





[QUOTE=sircarnival]
[QUOTE=sircarnival]Açıkçası aklımdaki tankın aynısını kurmuşsunuz çok özendim. Tebrik ediyorum :) Bir iki sorum var, 1. cama tutturduğunuz bitkinin orada tutunma ihtimali var mı ? İlginç geldi 2. Aynı bitkilere tablet co2 ile destek verip maya işine hiç bulaşmasam sizce ne kadar sağlıklı olur?[/QUOTE]

sorulara bilen biri cevap verebilirse sevinirim :)
[/QUOTE]
Öncelikle tankın görünüşü dizaynı gerçekten güzel olmuş ve gün geçip bitkiler büyüdükçe dahada güzel bir görünüm kazanacağına eminim Ayhan bey maşallah.
Yanlış anlamayın tank benim değil fakat Berk beyin bekleyişi göz önünde olunca cevap verdim Ayhan bey.
Yanlış değerlendirmediysem,ilk sorunuza yanıt olarak şöyle demek daha doğru olacaktır Berk bey.Camdaki o bitkiyi tel arasında vantuz ve benzeri materyallerle cama yapıştırılmış görmekteyim.Yani tek olarak asla cama tutunmaz.Tablet kulanı mı küçük tanklarda verim vermekte,fakat biraz maliyeti yükseltmektedir.Umarım faydalı olmuştur.Saygılar.


[/QUOTE]
yeni arka fonum,kendim yaptim
Akvaryumuma arka fon yaptım.beğenmeniz dileğiyle

Fotoğrafı Mesajlarımda Ara Önizleme:
Resim URL:
" />
DIY Piknik tüpünden co2 mayalı sistem (resimli anlatım)
Yusuf bey iyi geceler.bende 1 litrede hazırladım fakat 2 hafta bile gitmedi.sizden ricam karısımı anlatabilirmisiniz.odam soğuk petekleri yanmıyor,ondan mıdır acaba.bide ayar yapamıyorum.65 litrelik akvaryumda 24 saat calıssa problem olurmu?
birde piknik tüpü sağlıklı olmayablir benim görüşüm tehlikeli.sonucta cocuklarımda yanımda bakıyolar.
Cevaplarınız için şimdiden tesekkür ediyorum.


A
Epic Fail 2015
Ugur bey iyi akşamlar.akvaryumunuza hayran kaldım.sizin resimleri ömer abim görmemi istedi.bende bitkili akvaryumda yeniyim.6 sene kadar 125 lik akvaryumda beslemediğim balık kalmadı.sonunda hanım kovaladı beni.bnde 65 lik akvaryumuma yandan sump yaptım.sizden ricm bitkili akcaryum için yardımlarınızı bekliyorum.
Bu da lLow Tech
Tümer bey hayırlı günler.akvaryumunuz ben fazlasıyla büyüledi.kendimden bahsedecek olursam 10 senedir akvaryum le ilgileniyorum.125 lik akvaryumumda denemediğim balik türü kalmadı.bitkili akvaryuma gecme kararı aldım.daha doğrusu hanım beni dövdü bende 125 liği sattım ve 65 lik bir akvaryum aldm.
Yandan sump yaptim.boru ile motoru selale şeklinde yukarıdan aşagıya havalandırma sagladım.glassotigma dediğimiz tabn bitkisi beni büyüledi.nasıl büyütürüm acaba,yardımlarınıza ihtiyacım var.matalı sistemde yaptım.co2 ölçümü içinde ısta co2 kiti aldim.co 2 difizörünüde sırıngaya pamuk takaraktan ince bir cıkıs sagladım.asagıdan gelen co2 yukarıda selale ile gelen suyun bastırması ile asağı tarafa iterekten dagılımını saglamaya calıstım.lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var.bu sabah 4 te işe gidicem ama bu saatte halen akvaryumunuzun resmine baka kaldim.ışık olarakta dalgıç florasan kullanıyorum.vaktinizi aldım,cevaplarınız şçin simdiden cok tesekkür ediyorum.
65x35x45 Deniz Akvaryumunda Palyaco Balğı Beslemek
Kardeşlerim.bu ölçülerde palyaço balıgı besleyebilirmiyim.?
Cevap evet ise kaç adet olur.
Yandan sump olur mu?
Cevaplarnız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
BASİT VE HESAPLI PROTEİN SKİMMER PROJESİ
Burak kardeşim iyi aksamlar.yapmis olduğun cizimi en kisa surede yapmaya calisacam.125 ilk akvaryumda frontoza bekliyordum.ama palyaçobaligi akvaryumumu ssahip deniz akvaryumunda 80 litrelik akvaryum ile birazda uygun fiyatla girişyapmak istiyorum.protein skimmer i 2 ggündür arastiriyorum.sizin gibi teknik arkadaşlara ihtiyacimiz var.
Su cikis vanasini resimde göremedim.
El çiziminde vana diyor.yukarıda o hava vanasi değil mi.yoksa ondan mı bahsediyoruz.
Bide resimleri goremiyorum( clik and discovery ) diyor çoğu resimleri göremiyorum.bana yardimci olabilir misiniz.ilginiz için tesekkur ediyorum.bide 65x45x32 lilk akvaryumuma dış motor iyi olmaz dediler deniz akvaryumu için,yandan sump yapmaya düşünüyorum.
Japon Sevdası - Yeni Fotolar Sayfa 11 ve 21 de
Mukemmel bir akvaryum.sumpli olmasida daha uzel.baliklara verilen onem cok guzel.150 lik olmasida.bende125 lik var.bazen keske 150 lik yaptirsaydim dedim
Balıklarım neden öldü?
Suyu akvaryumunuzun hacmine gore haftada bir dorttebiri olcude degistirin.yem cok onemli az ve gunde 2 yada 3 defa yemleyin.onerim yem makinasi alabilirsiniz.30 tl gibi fiyatlarda.2defa seklinde ayarlarsin.yemlemeyide halletmis olursunuz
1 haftalık akvaryumum
Resimler çok güzel.bende yaklaşık4 senedir balik besliyorum fakat bu siteyi aarkadasim önerdi ve mükemmel bir site.akvaryum hakkinda ne ararsam buluyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.