ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sensei
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Mayıs 2014 17:51
Son Ziyaret:
31 Temmuz 2016 19:38
Toplam Mesaj:
129 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

Canlı Doğuran Yemleme
150 litrelik, yaklaşık irili ufaklı 50 adet moli-plati-valifera dan oluşan akvaryumum var,balıkların beslenmesiyle ilgili netteki araştırmalarımda 2 dk,4 dk,10 dk,15 dakika gibi yemleme sürelerine ulaştım,balıklarımı sabah ve akşam olarak 2 defa yemliyorum,yemlemem şöyle bir çimdik yemi akvaryuma atıyorum bunu yiyince camın önünde serenata başlıyorlar bende arkasından bir çimdik daha atıyorum,kendimce doyduklarına inancım gelincede yemlemeyi bırakıyorum,sizce bu balıklara her yemlemede ne kadar veya kaç dakika yem atmalıyım?
Akvaryuma bitki dikimi
Canlı doğuran akvaryuma adını bilmediğim bambuya benzer bitki aldım,bitkiyi satan şahıs her birini kırarda dikersen daha çok olur kırılan tarafda büyümeye devam eder diyor doğrumudur?

birde bitkilerin köklerine sünger dolamışlar,bitkiyi bu haliylemi ekmeliyim yoksa süngerleri çıkarmalımıyım?

Cevap verebilecek biri yokmu forumda?
Akvaryuma su basmak için ne yapmalı?
Beni7bitirdi ve celikg önerdiğiniz kafa motoru su içinde çalışan cinsten ben ıslak kuru bir kafa motoru önerisi istemiştim?
Akvaryuma su basmak için ne yapmalı?
Malzeme satan siteleri incelediğimde kafa motoru ve su pompası olarak bu tür pompalar ikiye ayrılıyor,bunlardan bazıları sadece su içinde çalışıyor,bazısıda hem su içinde hem su dışında çalışıyor,bilgilendirmelerinde ise kaç lt lik akvaryumun içinde kullanılacağı yazıyor,halbuki ben sadece kovadan akvaryuma suyun basılması işinde kullanacağım,bu işi bilenlerden tavsiyem marka ve model olarak bilgilendirirlerse sevinirim,çünki nette bayağı bir pompa çeşidi var..
Akvaryuma su basmak için ne yapmalı?
[QUOTE=MSA]Kova kova su taşımak bir iş, bu işe kafa motoru ilave etmek iki iş olmaz mı. Ben de sizin gibi damacana ile 15 defa gidip geldiğimi hatırlıyorum. Şimdi ise en yakın musluktan tanka uzanacak kadar 20 mm bahçe hortumu aldım. Vantuz yardımı ile hortumu akvaryuma tutturup değişim yapıyorum. Bu sistem bana çok kolay oldu.[/QUOTE]

tanka koyacağınız suyu dinlendirmiyormusunuz?
eheim 2213 mü tetra ex 700 mü ?
Bende ex-700 kullanıyorum hiç su kaçırma sorunu ile karşılaşmadım
Akvaryuma su basmak için ne yapmalı?
İyi günler,
150 lt bitkili canlı doğuran,mobilyalı akvaryumum var,akvaryumun su değişim günleri bana eziyet oluyor,dip çekimini dip sifonu ile yaptığım için bunda bir problem yok,iş suyu tanka doldurmaya gelince eziyet orda başlıyor,kovayla su getir,kovayı yüksek bir yere koymaya çalış,ondan sonrada nasıl hortumla suyu tanka basacağım diye uğraş dur,forumda okuduğuma göre kafa motoruyla yerdeki kovadan tanka su basılabiliyormuş,eğer kafa motoruyla tanka su basılabiliyorsa ıslak ve kuru olarak kullanılabilen ve sadece su değişim zamanlarında tanka su basmak için kullanılacak hangi model kafa motorunu önerirsiniz?

yada başka tavsiyelerede açığım..
ANADOLU PET FİRMASI ?
[QUOTE=Umut_Altan] Anadolu pet'i arayın eminim bizden daha yardımcı olacaklardır. Olayı onlara da anlatırsınız.[/QUOTE]

Anadolu pet e dün şikayet formu gönderdim
ANADOLU PET FİRMASI ?
İyi bayramlar,

03-10-2014 tarihinde akvaryumbalıkyemi.com dan aldığım tetra aps 300 hava motorunun kutusu deforme olmuş,hava motorunun üzerine yağlı ellerle ellenmiş,seside çok uğultulu çıkar bir halde bana geldi,ürünün sıfır olmadığı belliydi,bilemiyorum ya firma tanıtım amaçlı kullandı yada bir yerden iade geldi,bayram münasebetiyle firmayla iletişime geçemedim mail attım,attığım maile cevaben ürünün kullanılmamış olduğu,satış işlem yapıldığı için konunun bundan sonraki muhatabının Anadolu pet olduğunu attığı mailde yazmış,

NE YAPMALIYIM?
Hangi dip temizleyicisi?
Akvaryumcudan 6 tl lik dip sifonu almıştım sifonun içindeki elek kısmı borunun ucuna yakın olduğu için çekim sırasında boruyu tıkıyordu bende her seferinde elimle tıkanan yerdeki kumları temizleyip sifonun akışını açıyordum,dün itibariyle tetra gc40 aldım sifonun başlangıcıyla elek arasındaki mesafe fazla olduğu için çekim esnasında kum boruyu tıkamıyor,çokda güzel temizlik yapıyor tavsiye ederim,dış filtrenin borularının temizliği içinde iki ucu fırçalı ortası elektrikçilerin klavuzuna benzer bir malzeme aldım buda gayet güzel temizleme yapıyor,cam temizliğinide marketten hiç kullanılmamış bir yanı sünger,diğer yanı yeşil sert bir maddeden oluşan bulaşık süngeri aldım bununla normal temizliği yapabiliyorum fakat akvaryumun su seviyesindeki kireç ve su izlerini nasıl temizlerim bilemiyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.