ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
intheshadow
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ağustos 2014 01:24
Son Ziyaret:
30 Eylül 2016 14:24
Toplam Mesaj:
43 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih Un
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih Un

SON 10 MESAJI

Forum özel üyesi : inatçı37
Şikayetin Nedeni: Kargo ücreti ödenmemesi

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: Kargo ücretinin gönderilmemesi

Olayın Detayları:


linkindeki Ümit beye Eheim hava motoru ve eheim iç filtreyi kendisinin de talebine göre indirim de uygulayarak sattım. Ve ürünleri kargo alıcı ödemeli şekilde anlaştık. Kargoya verileceği gün, müsait olamadığım için arkadaşımdan ürünleri kargoya vermesini talep ettim. Sağolsun o da güzel bir ambalaj hazırlayarak ve kargo firması yetkilisine alıcı ödemeli şekilde gönderilmesini talep etmiş. Kargo firması elemanın hatasından dolayı alıcı ödemeli notunu düşmeyi unutmuş ve 3 gün sonra kargo firması arkadaştan ücreti talep etmiş. Ümit beyden kargo ücretini göndermesini talep ettim. Fakat kendisi bu ücreti öderken +5 lira eft masrafı yapacağını belirterek bunun ne kadar mantıklı bir hareket olacağını bana soruyor, ben de kendisine kargo firması arkadaşımın çalıştığı şirketle anlaşmalı bir firma olduğu için zaten düşük bir ücret aldığını ve eft masrafı ile zaten normalde kargoya ödemesi gereken bir paraya geleceğini ifade ettim. Defalarca mesaj atmama rağmen cevap yazmaya bile tenezzül etmedi. Bugün kendisi cebinden aradım. Kendisi gönderdiğimiz kargo firmasıyla değil de neden diğer kargo firmalarından biriyle göndermiyorsunuz, bu ücreti ödemem, 5 liranın sözünü bile etmemeniz gerekir gibi sözler söyledi. Burada konu kargo firmasının aldığı 6 lira değil hobici diye geçinen birisinin tavrı.  Kargo alıcı bir şekilde anlaşmamıza rağmen kargo ücretine hiç bir ücret ödemeyerek kendi aklınca kurnazlık yapması. Önerim bu arkadaşla alışverişinize dikkatli olmanız. Ümit beyin özel üyeliğinin silinmesi gerekli diye düşünüyorum. Hakkım da haram olsun. Burada konu ödenmeyen 6 lira değil, yapılan haksızlıktır. Kimseye 3 kuruş haksızlık yapmamak için uğraşan birisiyim, sattığım ürünlerde en ufak bir eksik varsa bile yazıyorum, ki arkadaş kullandığı zaman arkamızdan kötü bir şeyler söylemesin diye ve başkaları bana haksızlık yaptığı zaman bunun hobiye ve hobi kavramına uygun bir davranış olmadığını düşünüyorum.

Ve site yönetimine de buradan sözüm : kendisi hakkında yapılan olumsuz yorum bulunan kişilerin ( yorum haklılığı kesinse ) özel üye falan diye sitede barındırmayın.
Ümit bey buradan buyursun cevap versin, söylediklerimde en ufak bir hata varsa.
intheshadow2015-06-01 12:51:47
mangrow kökü
Bu tip kökler baltayla zor parçalanıyorlar.
un kurdu
Hasancan beyin dediklerine aynen katılıyorum. Un kurdu ancak japon balıkları gibi koca ağızlı balıklara uygun. Diğer canlılar için pek rahat bir yem değil. Japonlarınız varsa bayıla bayıla yerler :)intheshadow2015-06-01 09:22:08
Mecidiyeköy'deki Akvaristler
buralar bir zaman canlanmış ama sonra pek hareket olmamış gibi :)
Arkadaşlar Konya2da Java moss satan var mı ?
Konu yanlış başlık altında
Yati kökü arıyorum
Konu yanlış yere açılmış
dış filtre seçeneği
Eheim 2213, Hydor exomico, tetra ex 700 de dediğiniz gibi olur
Neon-kardinal tetra
burada güzel bilgilendirmeler olmuş
200 litre Bitkili Discus
Bitkili tanklarda discuslar gerçekten hoş bir görüntü oluyor ama bu seferde daha dikkatli davranılması gerekli. O yüzden genelde discus besleyen arkadaşlar cama cam akvaryumları tercih ederler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.