ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
matrax003
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Eylül 2014 21:04
Son Ziyaret:
09 Mayıs 2015 10:07
Toplam Mesaj:
137 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Selçuk Dabis
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Selçuk Dabis
Tetrala Aşktır ... Tetra Uzmanı

SON 10 MESAJI

12 lt akvaryum betta hazırlığı
Kum ideal biraz daha bitkilendirilebilir.Ancak şunu da Söyleyeyim şelale filtre daha iyi olurdu.
Betta İçin Bilgi
1) evet akvaryum yeterli. 2) eğer erkek Beta koymayacaksanız iki Dişi Beta beraber Yaşar.3) kum olarak tavsiyem midye kırığı çünkü hijyenik oluyor ve görünüşünde güzel.Bu arada akvaryumu bitkili yapmanızı Şiddetle tavsiye ederim.
590 Litre Akvaryum tür tavsiyesi
Bence bitkili discus akvaryumu red melon tavsiye ederim.İçini orman gibi yaparsınız birde bol bol Neon tetra koyun keyifle izlenecek bir akvaryum olur.
Ticari yatırım
Canlı doğuran düşünmüş müydünüz ya da Amerikan Cikletlerinden ?
Peacock Bass
Zaten balığın vahşi olduğunu biliyordum balık bulucudada akvaryum litresini en az 1000 litre gösteriyor.Canlı yem konusundada hiç olmazsa et ile falan beslerim ancak ben bu balığı nerede bulabilirim ? Denizlide hiçbir akvaryumcuda yok ve fiyatı ne kadar ? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
Peacock Bass
Arkadaşlar Peacock Bass adındaki bir balık türünü internette gördüm ve çok beğendim biraz vahşi bir balık (aslında akvaryumda arowanaya bile taş çıkartacak bir balık gibi geldi) acaba Türkiyede bulunuyor mu bulunuyorsa nerede satılıyor ve fiyatı nedir yardımcı olursanız teşekkür ederim. Birde bakan varsa bakımını anlatabilir mi ?
Vahşi doğa
Gerçekten teşekkür ederim benim düşüncemde akvaryumun yarısını sulak yarısını bitkili şekilr toprak bırakmak olacak gibi tarantula maalesef olmaz fiyatları da zaten pahalı sulak alanlar olarak ta ben gambusya düşünüyorum içine suyun bir motor koyacağım böylelikle balıklar ölmeyecek.Suyun dışında ise karıncalar bolca çimen değişik örümcek türleri beslemeyi düşünüyorum daha değişik fikirleri ve canlı tavsiyeleri olan arkadaşlar lütfen yardımlarını esirgemesinler.Cevter 123 acaba merkezden mi ?
Vahşi doğa
Bu gün aklıma bir soru takıldı acsba akvaryumu boşaltıp içine değişik otlar ve bitkiler dikip gübre mi koysam sonra da içine örümcek vb. Bir canlı koysak güzel bir ortam olur muydu burada vahşi bir ortam oluşturabilir miyiz ve sizce izlemesi zevkli olur mu şimdi arkadaşlar böcekler kaçar diyecek ama üstünü cam ile kapatacağım. Onur Nergiz2014-12-17 15:48:40
Sil Baştan Başlamak...
Sıkıntı olmaz büyük ihtimal akvaryumcuya veririm hepsini fakat pek para da etmiyormuş alırken bedava alıyorlar fakat satmaya gelince tanesine 10 tl fiyat çekiyorlar işte böyle kazıkçılar oldukları için akvaryumculara gitmeyi sevmiyorum acaba elinde varsa bana satan olur mu ?

Sil Baştan Başlamak...
Peki 1 çift zebra ciklet uygun mudur ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.