ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Balik Yemi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Kasım 2006 14:13
Son Ziyaret:
04 Şubat 2010 21:07
Toplam Mesaj:
709 [0.11 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Zafer Altug Genç
Doğum Tarihi:
19 Kasım 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Demasoni Kralı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Zafer Altuğ Genç

SON 10 MESAJI

Sigarayı bırakmak
Maalesef sigara tüketen birisiyim. Cüneyd Bey, sigarayı bırakmak kesinlikle kişinin iradesine bağlı bir olaydır bana göre. Nikotin sakızları, akupuntur tedavileri şunlar bunlar tamamiyle fasa fiso ürünleri. Olay akılda biter. Aklınıza koyun, yapıcam deyin, kararlılığınızı sürdürün başarıya ulaşın.. Bu illete alışmak çok kolay bırakmakta bir okadar zor ama ne kadar zor olasada istendikten sonra olumlu sonuç gelicektir.. Ne yazık ki bunu bir türlü başaramıyorum artı bu konuda her nekadar tuttuğunu koparan bir karaktere sahip olsamda bu zıkkım konusunda kesinlikle acizim. Acizliğimin en önemli sebebide migren rahatsızlığımın bulunmasıdır. Vücudum nikotin eksikliğini hissettiği anda migrenimi tetikliyor ve inanın bunun ızdırabını ancak bu rahatsızlığı taşıyan bilir.

Saygılar.
Dolandırıldım
Geçmiş olsun Gökhan Bey. İşte bu yüzden sadece akvaryum için değil elimdeki bir eşyayı satıcaksam ya da birisinden herhangi birşey alacaksam kesinlikle yüzyüze olmasını şart koyuyorum.. Yüzyüze, görerek, bilerek, seçerek almak herzaman en doğrusu..
600 Lt Bitki Tankımın Resimleri
Ebat olarak gerçekten iyi bir tank fakat yeni kurulduğundan mı, filtrenin yetmediğinden mi yoksa çekilen foto sebebiyle mi bilmiyorum ama su fazlası ile bulanık gözüküyor. Ayrıca suyun tepesine bıraktığınız bitkiyi kuma gömdüğünüzde çok ayrı bir hava katıcağından eminim. Bol bitki ve gerekli ışıklandırma sistemi bu akvaryuma emin olun bambaşka bir hava katıcaktır.
Demasoni & Saulosi Akvaryumum
[QUOTE=ibrahimksm]Yem konusuna çok dikkat edin. Demasoniler çok hassas balıklar hemen iç parazit oluyorlar. Sera Granugreen'ide severler. Yemi az sık olarak verin ve bitkisel olsa dahi Tropical marka yemden uzak durun.
Son olarak hemen bir dış filitre edinin!
 
[/QUOTE]

Aksine demasoniler malawi türleri içinde ki en sağlam balık türünden biridir. Bence size hastalıklı balık satılmış ve akvaryumunuzda bu hastalık tamamen kendini belli etmiş. Bana göre iç parazitin%50 si akvaryumcuda sağlıklı bir şekilde balıkları kontrol etmemekten kaynaklanıyor. Yani hastalıklı balık temin edilmesi. Geri kalan %50 lik kısımda da akvaryum şartları, yanlış beslenme gibi faktörler olabiliyor. Tek çeşit yem herzaman için yanlıştır. Kaliteli marka yemlerin  harmanlanması veya balıkların beslenme zamanında ard arda karıştırılmadan verilmesi en doğru harekettir.
Pendik'te akvaryumcu
Efe akvaryum ve yeşil papağan akvaryum.. Sahil kesiminde belediye binasının bulunduğu yerden aşağıya inerseniz yeşil papağanı bulursunuz.. Meydan camiye doru ilerlediğinizde tam hatırlamıyorum ancak çınar büfe var. O sokaktan yukarı doğru çıkıncada efe akvaryum petshop bulunuyor.
tubifex
Hayır bir sorun çıkcanı sanmam yalnız canlısından sakının..
Demasoni nin cinsiyeti (ilginç)(resim+video)
Büyük olasılıkla 2 erkek demasoniniz mevcut. Resimler net değil resimlere göre yorum yapmam sağlıklı olmaz.. Ancak Batuhan beyinde dediği gibi 2 erkek demasoni 140 litre için fazla... İdeal oran 1 erkek 5 dişi olmalıdır...
akvaryum camı kaç mm?
Bu işin ideali yoktur.. Akvaryumun kapistesine göre cam kalınlığı değişiklik gösterir..
melekler akıllı balıklar mıdır?
Melek aptal mı ? Hahaha güldürmeyin beni lütfen..Big%20smile Hayatımda beslediğim ve gözlemlediğim en zeki balık melek balığıdır.Kendinize balığı iyi alıştırın. Sonra can ciğer kuzu sarması olursunuz pat diğe. Ben 1 seneye yakın melek besledim birtanesini öyle alıştırdım ki cama hafiften vurduğumda melek gık demiyordu..  Ayrıca iyi beslendiği taktirde hızlı gelişir ve yavaşda değildir... Özellikle yavru peşindeyse bilinki hiç ama hiç yavaş değildirler... Balik Yemi2007-10-25 12:07:09

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.