ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ekıns
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
117
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Şubat 2015 11:07
Son Ziyaret:
20 Mart 2020 11:22
Toplam Mesaj:
266 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
harun yagız
Doğum Tarihi:
19 Aralık 1989
Yaş:
34
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Kaan

SON 10 MESAJI

Japon Balığımın Ağzı Yaralanmış
Yapay bitkiyi kemirmek isterken olmuş olabilir hocam
Baloncuk
O baloncuklar sudaki klor hocam. Klor balıklar için zehirlidir. Balığınız etkilenmiş olabilir. Suyu yarım saat 1 saat değilde en az 24 saat ağzı açık bir kapta dinlenmelidir. Kabın ağzı ne kadar büyükse Klor uçusu o kadar çok olacaktır. Suyu dinlendirmekteki en büyük amaç Kloru yok etmektir.
Akvaryumdaki Canlı Hakkında Bilgi Çözüm Önerisi
tek tek toplayın.Dış filtre su emiş kısmına tedbiren 1 ay ince kadın çorabı geçirin. Dış fitreyi temizleyin. içine kaçıp orada üreyebiliyorlar. bitkilerde ve akvaryumda bıraktıkları yumurtaları toplayın. Her gün gördüğünüzü aldığınızda 1 aya yakın birşey kalmaz. yada katil salyangoz salın. yada makrakanta
Vatoz Yavrusu Bakımı Hakkında Bilgi Lazım
1 aylık olana kadar toz çöpçü yeminden yesinler madem sonra tablet yemi ufalayalım mı yoksa öyle mi atayım
Vatoz Yavrusu Bakımı Hakkında Bilgi Lazım
Merhabalar ustalar. 200 lt karma akvaryumda japon çöpçü ve vatozlar mutlu şekilde yaşıyorlardı. geçenlerde altın sarısı renginde bir tutam yumurtanın japonun ağzında gördüm. Vatoz yumurtası olduğunu düşünerek Hemen müdahale ederek çöpçü yavrularının yanına koydum. metilen mavısı ve hava taşı bulunana 4 litrelik kapta 1 hafta beklediler. dün akşam itibari ile yumurtalardan yavrular çıkmış. Şimdi vatoz yavrularına erkek balık balık bakıyor diye internette okumuştum. Şimdi o erkeğin yaptığı için ben yapacağımdan hiç bir bilgim yok. ne yapmalıyım.[:?]
Balığımda İç Parazit Var
Amonyak, nitrit ve nitrata maruz kalan japon balıklarının beyaz dışkıladıklarına şahit oldum. Hacminizin ufak olması nedeniyle sizdede bu durum söz konusu olabilir.
Japon Balığı
5-6 cm civarında olduğunu düşünyorum. cinsi olgunluğa tam erişmemiş olabilir. ufak olduğu için sağım esnasında iç organların hasar görme ihtimali yüksek.
Yovru Lepisteslerim Ölüyor
Fitre motor var derken? İç filtre mi var? eğer iç filte var ise iç filtreyi 4 litrelik akvaryum için önermem. Şayet en ufak iç filtrenin bile debisi en az 50 Lt /h ki piyasada bunun gibisini bulmak zordur. Onun için Balıklarınız yorgun düşüp ölebilir.
Japonların Üreme Dönemi Mi?
Çiftleşme kuruna benzettim. Kovalayan erkek kovalanan dişidir. Erkek Dişinin karnına vurarak yumurtlamanın başlanmasına teşvik eder.
Vatoz Saldırısı
[QUOTE=efsane2327]
Bide diger baliklarim yavrulamiyor neden acaba ?[/QUOTE]
Fotoda lepistes dişilerinin boş olduğunu gördüm. Erkek göremedim Belki sorun erkeğinizdedir. lepistes ki doğurmadan dursun[:?] plati ve kılıkuyruk yavruları renkli doğdukları için hemen yem olabilirler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.