ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cadi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Aralık 2006 17:08
Son Ziyaret:
27 Aralık 2015 02:33
Toplam Mesaj:
62 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ceyda
Doğum Tarihi:
14 Ağustos 1988
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ceyda
200 lt 2 tane kırmızı yanaklı su kaplumbağası
40 lt nano bitkili yapım aşamasında

SON 10 MESAJI

Resun CY-20 Cyclone Tanıtım
Ya bende de aynı şekide boyu da da aynı sıkıntıyı yaşadım artık bende mi bir sorun var diye düşünüyorum. Gerçi boyu filtreyi aldığım yere iade ettiğimde sorunlu filtre olduğunu söyleyip para iadesi yaptılar. Sizden ricam çözümünü bulabilirseniz bilgilendirebilirmisiniz ? İçerisinde ki hava hortumu derken mil kısmının hemen altında minik bir hortum var ondan mı bahsediyorsunuz? 
Birde bana çalışma sistemi biraz garip geldi açıkcası sizin diziliminiz ne şekilde acaba ? İlk gelen paketteki sisteme göre pis su karbon ve mec kısmına gelip sonra süngere ordan da akvaryuma dönüyor. Bu sıralama tam tersi olması gerekmiyor mu ?
Resun CY-20 Cyclone Tanıtım
Konuyu baştan sona okudum. Filtreyi bugün 40 lt akvaryumda kurdum 4-5 saat çıt çıkarmadan çalıştı. Fakat şimdi filtrenin milinden tıkırtı gelmeye başladı. İki hafta önce Boyu ef 05 filtre almıştım. O filtrede bi kaç saat sonra aynı sıkıntıyı yaratınca iade etmek zorunda kaldım. Açıkcası yine iade etmekle uğraşmak istemiyorum. Zaten küçük akvaryumlar için geriye pek bi seçenek kalmıyor. Daha önce aynı problemle karşılaşanlar arkadaşlar siz ne yaptınız sorunu çözebildiniz mi ? Problem devam ediyor mu ? 

Bir de bu ses filtrenin hava yapmasından kaynaklı mil sesi olup bir iki haftaya geçmesi gibi bir şey söz konusu olabilir mi ? Bana pek mantıklı gelmedi fakat size de fikrinizi sormak istedim.. 

Sana Kırmızı Hiç Yakışmıyor
Oksijensizlik ve ayrıca nitrat fazlalığından kaynaklanır.Sürekli dip çekimi yapıp suyunuzu temiz tutmalısınız.İyi geceler cadi2007-10-14 00:25:49
japonlar

Yumurtlama da değilse bile sağlıklı yaşamaları için faydası olucağı kesindir.Bende mutlaka ısıtıcı almalısınız.Sağlıklı balıklar.

JAPONUMUN HASTALIĞI
Balıkları aldığınız yerle ilgili bir sorun olabilir.Kendi akvaryumunuzda bir sorun olsaydı eğer diğer balıklara olurdu diye düşünüyorum.
Ayrıca yukarıdaki sorununuz geçmiş fakat aynı sorun benimde başıma geldi.İlaç kullanmanıza gerek yok.Akvaryum suyunu temiz tutmanız yeterli olucaktır.Sağlıklı balıklar
Betta splendens

Yine çok güzel video yapmışsın Ahmet. Herzamanki gibi görselliği ; müziği resimleri videoyu birbirine uyumla yapmışşın.Ellerine sağlık.

Kuyrukta kırmızılaşma
Ben olduğunu sanmıyorum.Balıkların yeni olması derken belki aldığınız akvaryumda ki su kalitesinden olmuş olabilir.Fakat  uzman arkadaşlar daha iyi bilirler.İyi geceler
Kuyrukta kırmızılaşma
Aynı sorun benim japonumda da vardı.Bir kaç yerde su kirliliğinden ve fazla tuz eklemekten olduğunu okumuştum.Balığımda kırmızılık gördükten sonra tuz eklemedim hiç ve suyu daha temiz tutmaya çalıştım.Şimdi çok azaldı.Artıkl dip çekimini haftada bir %20 yapıyorum.Eminim bir süre sonra da geçicek.Umarım sizinki de en kısa zamanda geçer.. İyi geceler.
Yeni Tasarımım

Benim dostluğumu kesinlikle kazandın Ahmet. Yapmış  olduğunuz yorum emeğe saygısızlık oluyor. Ahmet arkadaşımın forumdaki konularını incelerseniz zaten alkışı hakeden biri olduğunu anlarsınız.

Koi&Goldfish Havuzu

Ahmet bey emeğinizi takdir ediyorum. Sizin gibi tecrübelerini paylaşanların bu forumda olmasından dolayı çok mutluyum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.