ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fimus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ocak 2007 19:55
Son Ziyaret:
09 Nisan 2018 17:26
Toplam Mesaj:
225 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Öztürk
Doğum Tarihi:
18 Ekim 1980
Yaş:
43
İl:
Kocaeli
Meslek:
Fizik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



İkamet: Darıca (KOCAELİ)- Memleket: Kütahya

SON 10 MESAJI

Melek çifti ve kavgalar
Çok kıymetli bilgilendirme ve yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler.

Son cümle: "Balik beslerken kendinizi onların yerine koyunca tum sorunlari daha kolay cozuyorsunuz ve iş daha eglenceli bir hal aliyor"

İşte bütün mesele bu; onları kavga ediyor görünce ve kendinizi onların yerine koyunca bazen çözüm üreteyim derken yanlış kararlar alabiliyorsunuz. Bu noktada ise sizler gibi değerli arkadaşlarımızın önemli tecrübeleri devreye giriyor.

Tekrar teşekkürler.
fimus2013-12-29 12:44:14
Melek çifti ve kavgalar


Ofis akvaryumundan genel görünüm: Hiç birinin cinsiyetini bilmiyorum ama bugünlerde aralarında yoğun bir kavga var. Daha once görmemiştim.

Tahminim sağdaki ikisi çift ve bugünlerde çiftleşme eğilimindeler.


Dişi ve karnı dolu. (tahminim)


Üstteki dişinin erkeği ve ilk fotoğraftaki gibi birlikte gezme eğilimindeler.
(tahminim)


Diğer erkek? Buda üstteki dişi diye tahmin ettiğimle takılmaya çalışıyor ama dişi olan küçük olmasına rağmen buna vuruyor. Bu sessiz kalıyor.


Akvaryumun pasif ve sessiz diğer iki elemanı. Cinsiyetlerini bilmiyorum. İyice çelimsiz kaldılar bugün başka bir akvaryuma ayıracağım bunları.

fimus2013-12-29 18:48:25
yeni akvaryum düşüncem
Akvaryumunun son hali ne oldu Ahmet? Herşey tamam ve balıkları ekledin sanırım. Sumptan sızma problemleri vs hepsini çözebildin mi? Yeni resim bekleriz.
"Plateau" Adist 2012 - 4.Tasarım
Bence tam öyle değil serüven hakkında fikir veriyor ama arada daha ne maceralar vardır. Sonuçta gördüğümüz foto akvaryumun %60-70'i gibi. "Yaprak dökümü" kitabını okuyanlar arasında diziyi seyretmeyen azdır örneğin. Onun gibi bir şey.
fimus2012-05-12 09:47:49
"Plateau" Adist 2012 - 4.Tasarım
[QUOTE=erozdem]Bu ne ya kardeşim biz tanıtım açıyoruz toplam 2 sayfa mesaj oluyor sen  daha tanıtımı sunmadın 4 sayfa olmuş oynamıyorum ben   [/QUOTE]

Ergün abi, bazı diziler filmlerden daha  heyecanlı ve sürekleyici oluyor ya, bu da onlardan biri

Bilgi, beceri ve en önemlisi ilginiz ile görünüm, gelişim ve uyumda başarılı olursunuz Mustafa Bey. Her ne kadar doğal bir arka plan kurmayacak olsanız da, uyumlu sunumunuz bütününü doğal gibi yapacaktır. Size güveniyoruz.
fimus2012-05-09 22:39:01
"Plateau" Adist 2012 - 4.Tasarım
Arka plan kullanmanın sakıncası yoksa, kurallara aykırı değilse, sisli arka plan sonradan photoshop ile eklenebilir.  Bu nedenle ikinci de tercih edilmiş olabilir. Hangisi olursa olsun hepsi güzel tasarım olur.

Dizi film izler gibi (aslında çekilmiş) ikinci bölümü merakla bekliyoruz. Lakin yayın saati ve günü belli değil :(
Adist Ödül Töreni Fotoğrafları
Harika düzenlemelere sahip tanklar ve bunların ödüllendirilmesi adına yapılan güzel bir tören. Hobiye heyecan kattıkları ve hobinin ülkemizdeki seviyesini artırdıkları için katılımcılara ve Adist ekibine ne kadar teşekkür etsek az.
Tüm bu güzellikleri buradan okumak bile mutluluk verici. Umarım gelecek dönemlerde bizlerde sizlerden aldığımız bu görsel motivasyonla, katılımcı olma mutluluğuna da erişebiliriz.
C tipi rodajlı cam silikon tutar mı?
Teşekkür ederim Ufuk Bey,

Aslında ben düşey ve yatay'dan ortalama 5-7 cm keseceğim ama 4 taraftan kesme zorluğu ve kesme sonucunda yeterince düz bir yüzey elde edilememesi neticesinde iki taraftan almak 2.5'ar cm almak yerine 5cm tek taraftan alsam diyordum.

Camı kestiğinizde dümdüz kesmek zor. Camcı bile kesse dümdüz olamıyor. El ile yapılan rodajda yer yer 0.5 mm kadar arada boşluklar oluşabiliyor. Bunun yerine C bile olsa, rodajlı taraftan mı yapıştırsam diye düşünmüştüm. Halen bekletiyorum camları kesme işini bir köşede duruyorlar.


yeni akvaryum düşüncem
Alttaki yeşil straforu kapatacak mısınız? Bu haliyle renk uyumsuzluğu yapmış da.

Suyunu ekleyince kapaklı ve içi ışıklı bir foto daha görmek isteriz.Tabii sonrasında içi ile balıkların olduğu adımları da.

Sump zaten oldukça yüksek. Üste açılır kapak yere yakın olduğundan müdahele etmenizi zorlaştırmayacak mı? Bir de o düşündüğünüz kapak aşağıı tam mı kapatacak, yarım mı olacak?
Karidesland (son resimler Sf.7 de)
Emin Bey,
Kütahya'yı karidessiz bırakmayınız. Bu ilk cesur adımdan sonra, daha cesur ikinci adım güzel olur doğrusu :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.