ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
merakliinsan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Ocak 2007 20:50
Son Ziyaret:
24 Ocak 2014 23:13
Toplam Mesaj:
456 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mertcan Sezginer
Doğum Tarihi:
23 Kasım 1993
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

LLL

Şuanda kedimle uğraştığım için akvaryumlarım boş duruyor en yakın zamanda inşallah.
Mertcan Sezginer

SON 10 MESAJI

170 L. Köşe Akvaryumu Yapımı Detaylı Resimler
Süper olmuş çok temiz çalışmışsınız gerçekten.
Dıy Dekoratif Vortex Reaktör
Büyük emek verilmiş.
Bahçe (Koi) Havuzu Yapımı konu 1sayfada toparlandı
Gerçekten güzel olmuş tavsiyem çevre içinde(havuzun etrafı) 1-2 kilo çim tohumu al dik en fazla 1 aya etraf yemyeşil olur daha güzel bir görüntü olur.
sarikanarya5672009-11-19 17:43:11
Motorsuz filtrasyon
Tarla benzetmesi güzel fakat dikkat ederseniz su tarlada sadece akıyor yüksek bir seviyeden düşük bir seviyeye fakat bunun tersinin en azından dünyada olması mümkün değil(motor vs. olmadan).

Ama yinede çalışmalarınızda başarılar Tebessüm
Duvara gömme Akv. 50'de 270 Lt. geçiş S-7 - Trophesu geçiş S-16
Dekorasyonu çok beğendim gerçekten gözüme hoş gözüktü.Zaten duvara çok güzel şekilde monte etmişssiniz.Aynısını bende yapmak isterim ama tabiki ilerde kendi evim olduğunda :)
Akvaryumcu açmak için
Petshopu sadece balık olarak düşünmeyin büyük şehirlerde çok fazla kedi köpek sahibi olan var.Bunların maması,tasması,kedi kumu şusu busu dolu şey çıkıyor.Bunları uygun fiyata satarsanız ve iyi biryerde açarsanız dükkanı tutmaması için bir neden yok.Şöyleki oturduğumuz yere yakın bi akvaryumcudan kedim için kum alıyordum 8 ytlye aldığım şeyi enson anneme söyledim alsın diye oda gitmiş almış 15 ytl almışlar.Mama fiyatları hak getire hepsi uçuk.Böyle birşey yaptıktan sonrada artık işte oradan alışveriş falan yapmam.Umarım beni anlamışssınızdır insanları yoluncak biri gibi görmemeniz gerekiyor. :)
LD akvaryumun kuruluşu ve bugünlere nerden geldiği
Bukadar emek vermişsiniz belki almışsınızdır ama bence mutlaka bir jeneratör alın elektrik kesilince kendiliğinden çalışanlardan çok pahalı değiller.Herzaman olmayabilir ama gece saatlerinde gitse elektrik ve 7-8 saat elektriksiz kalsa sorunlar ortaya çıkabilir bence.
Yeni akvaryumum (Yeni Resimler S2'de)
Gayet güzel olmuş ısıtıcıyı filtrenin yanına camın kenarına koyarsan hem görüntü sorun olmaz hemde motor çektiği ısıtılmış suyu akvaryuma dağıtır.Bu arada akvaryumun sıcaklığı kaç derece?Japonlar yüksek sıcaklığı sevmez.
YENI AKVARYUM ALACAGIM-SONUNDA ALDIM!! :)
Sorun olmaz baya yavruya bakabilirsin.Çok fazla olmadanda birazını alıp verirsin yada satarsın.
Geçmişten bu güne
Bu bence tamamen düşünce ve maddi imkanlara bağlı.Yoksa bir japonu alın 10 litre bir akvaryuma koyun küçük bi iç filtre takın gidin birde açık pul yemlerden alın yıllarca yaşayabilir.Ama maddi durumu yeterli olanlar ve bu hobiye gönlünü vermiş olanlar büyük akvaryumlar alıyorlar kaliteli filtreler tetra sera yemler ilaçlar alıyorlar.Böyle olunca artık herşey dört dörtlük olduğu için neredeyse hiç hastlıklarla şunlarla bunlarla uğraşmıyorlar.Mesela  bisikletler var 100 ytl ye birde bisikletler var 5bin euro 8 bin euro her ikiside götürüyor biryere ama alınan zevk ve kolaylık fark ediyor.Forumda arkadaşların düşüncesi bence yinede doğru böylece daha duyarlı akvaristler ortaya çıkıyor.Bu hobinin fanusta balık beslemekten öte birşey olduğunu anlıyorlar. sarikanarya5672009-01-14 11:17:27

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.