ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aybey
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Şubat 2007 17:44
Son Ziyaret:
26 Kasım 2016 01:05
Toplam Mesaj:
68 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tolga sinan
Doğum Tarihi:
03 Mayıs 1979
Yaş:
44
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tolga Sinan
Labidochromis caeruleus
Monodactylus argenteus

SON 10 MESAJI

En güzel japon balıkları resimleri
[QUOTE=mustafa_emre]Malesef hala bir çok kişi tarafından değersiz bir süs objesi olarak görülse de, "Ay bu koca akvaryumda japon mu bakıyorsun, hani şu okyanus balığı gibi olanlardan baksan ya" gibi saçma sapan yorumların kurbanı olsalar da japaon balıkları akvaryumlarda beslenen gelmiş geçmiş en güzel balıklardır. İlk akvaryum balığı olması da bunu destekler niteliktedir. Sadece 2 tane balığım olmasına rağmen oturup bir filme seyreder gibi zevkle seyrediyorum onları, vakit geçip gidiyor. Salına salına yüzmeleri, kuyruklarının savruluşu ne bileyim her hareketleri bambaşka. Diğer hiç bir balık japon balığının yerini tutamaz.

Güzel bebeklerim Wakin ve Altınbaş


[/QUOTE]  Balıklarınızın maşallahı var. Bazen kendi kendime soruyorum koskoca malavi gölünü nekadar kopyalaya bilirim 1 metrelik akvaryumuma ne kadar taklit etmeye çalışsamda vicdanımda bir rahatsızlık hissediyorum hep , Bu balıklar doğasında daha mutlu oysaki, japon balığı beslerken vicdanım rahattı çünkü doğası yok Tebessüm Ne yapsam tekrar japonamı dönsem Tebessüm saygılaar..aybey2010-10-23 20:31:36
Sardalya nasıl verilmeli ?

Sardalya balığı verme çok yağlı bir balıktır akvaryumu mahvedersin. Suyunuda bozar gerek yok kurutulmuş yemler var onlardan versen daha iyi olur. .

En güzel japon balıkları resimleri
Japon balıkları bir tutkudur onlardaki sıcaklığı cichlid lerde bulamadım. 2 yıldır cichlid besliyorum inanın japon balıklarını yeri bir başka. Belirgin bir özelliği var en basiti kendi japonunuzu,içinde yüzlerce japon balığı bulunan bir tanka atsanız yine yüzlerce o japon balıklarının içinden kendi balığınızı rahatlıkla bulabilirsiniz, oysaki aynı durum cichlid balıklarında geçerli olmaya bilir. Bulamaya bilirsiniz. Tebessüm
Yemlerin birbirlerine karıştırlması

  Anlamadığım, tetra nın tetra pond multimix. seranın da, sera mix royal adında karışık yemleri var. Bu yemlerin içerisinde kurutulmuş karides, pulyem,kırmızı pondyem,bitkisel peletyem, tabletyemler, vs, vs aynı kutu içerisinde karışık. Yine tetra min ana yem de de, kırmızı pullar proteğin, yeşil pullar bitkisel, yani her renk ayrı bir besin ve aynı kutu içerisinde karışık. Balıklarını bu yemlerle besleyen arkadaşlar karışık besleme yapmak durumunda kalmış olmuyorlarmı ? .Tetra ve sera gibi koca markalardamı yanlış yapıyorlar ? Benim balıklarım hem etçil hem otçul beslendiği için yaklaşık 6 aydır yemleri karıştırarak vermeye başladım. Yani kimi akvarist yemlerini karıştırıp veriyor. Kimi ayrı ayrı veriyor. Kısaca, ankara merkez, kafasına göre herkez durumu oluşmuş bu yemleme konusunda..Kafasi%20Karismis

saygılar..
Variabilichromis Moorileri Ürettim Rsm 6

Ali Bey. vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler. Periyodik su değişimleri konusunda günlük %10 oranında su değişimi yeterlimidir? saygılarımla..

Az bulunan Japon balığı türleri
Cihan Bey. ryunkin, oranda, bebekyüz gibi japon balığı varyetelerini eminönü veya büyük petshop larda bulunabilir. fakat ne kadar sağlıklı olur meçhul.
Variabilichromis Moorileri Ürettim Rsm 6

Ali bey. Balıklarınız gerçekten mükemmel. 2 gün önce bu güzel balıklardan 5 adet yavruya sahip oldum. Boyları 3,4 cm civarında, bakımları hakkında araştırma yaparken sizin açmış olduğunuz konuyu buldum, iyiki bulmuşum. 1 metrelik akvaryumum tamamen 5 adet v. Moori yavrularına ayit, başka balık koymayı düşünmüyorum. Yavrularımın beslenmesi hususunda sizden diyet programı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla.

Sera ? Tetra ?
Ufuk Bey. Hiç siters yapmayın, iki yemide alıp karıştırarak kullanın daha iyi olur. Tetra'da sera'da dünya çapında kalitesini kanıtlamış markalar. Saygılar....
Kanlı kuyruklar

Fatih Bey. Çok teşekkür ederim. Balıklarımı şu anki durumu gayet iyi, sizlerin tavsiyelerine uyarak kurtarmayı başardım diye bilirim. Her birinize ayrı ayrı teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.