ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
goktugy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Mart 2007 11:42
Son Ziyaret:
14 Eylül 2009 10:16
Toplam Mesaj:
1501 [0.24 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Göktuğ Yalı
Doğum Tarihi:
30 Nisan 1983
Yaş:
40
İl:
Ankara
Meslek:
Chocolate King
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Göktuğ YALI

SON 10 MESAJI

Yatak Odalarında Akvaryum
Yeterli oda havalandırması yapıldığında, nem faktörünün etkisinin minimuma indirgeneceğini ve bunun bizim sağlığımıza etkisinin olmayacağını düşünüyorum.
akvaryuma canlı
İyi bir bitkilendirme ile karides türleri. Tek familya.
Bir Bitkili Deneyimi

Mayalı yada hazır co2 sistemi eklediğinizde bitkilerinizin gelişim hızının artacağı kesin. En kısa zamanda bu eksikliğinizi gidermelisiniz. Ayrıca tablet gübre kullanmayı da düşünmelisiniz.

ankara ulus balık hali - REZİLLİK -
Piyasa şartlarından veya sermaye durumlarından çok İNSANİYET FAKTÖRÜ ile bağlantılı bir konu. Silinip gitmek üzereler. Fiyatlarına, davranışlarına ve bakımlarına özen göstermeleri için belki de son şansları...
Salyangozum lepistesimi emdi
Elmalar hasta veya ölmüş balıklara bayılırlar. Büyük ihtimalle balığınız ölmüştür ya da hastalanmıştır, elmanız da afiyetle balığınızı tüketmiştir.
akvaryumcular
Bir çok hobicinin akvaryumcu üyelere özel mesaj atarak soru sorduğunu cevap aldığını biliyorum. Bazen forum ortamında, akvaryumcuların hobicilere cevap yazdığı durumlarda tartışmalar-yanlış anlaşılmalar çıkabiliyor. 1 yıl önce buna benzer bir durum yaşanmıştı, öyle hatırlıyorum.
Moss dünyam sehitler_diyari

Bitkilerin karmakarışık olduğu tanklar bana daima daha doğal gözükmüştür. Tebrikler kardeşim. Çok çok güzel bir tankın var.

Ankara Balgat - Nehir Akvaryum
[QUOTE=fordmustang]Burayı herkes övüyor bende dondurulmuş yem için gidecem ama keçiören den çok uzak bu sıcaktada hiç gözüm yemiyor   doğrusu.[/QUOTE] Tek vasıta. Mavi halk otobüsü ile gelebilirsiniz. Yarım saatlik yol kaygısına değecektir emin olunWink
Ankara Balgat - Nehir Akvaryum
Mustafa Bey, bildiğim kadarıyla belirli bir alt fiyat limiti dahilinde yapıyorlar. İsterseniz telefon yoluyla sorun kendilerine
0312 286 65 52
Ankara Balgat - Nehir Akvaryum
Nehir Akvaryum deniz canlıları satışına da başladı. Denizci arkadaşların mutlaka uğramasını tavsiye ediyorum. Özellikle mercan çeşitleri harika. Farklı tür balıkları da stoklarına ekledi. İncelemenizi,uğramanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.