ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
DAĞLARINKARTALI
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mayıs 2007 17:42
Son Ziyaret:
24 Mart 2015 22:41
Toplam Mesaj:
164 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
abdullah yetik
Doğum Tarihi:
16 Haziran 1980
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Ağzında yumurta olan balıklarımla ilgili.
Yunus 23 gün tutarsa süper olur...
Ağzında yumurta olan balıklarımla ilgili.
Arkadaşlar akvaryumda 5 sarı prenses 4 yunusum var.3 sarı prensesim ağzına yumurta alalı 9 gün oldu,yunusum ağzına yumurta alalı 7 gün oldu ve ben yarın 15 günlüğüne gitmek zorundayım yavru akvaryumlarım dolu ayıramıyorum mecburen bu balıklarım ana tankta kalmak zorunda.Daha önce kusturrarak yavru alıyordum ama bu kez kusturmak için zaman erken gibi,sorum şu acaba balıklarım yumurtaları maksimum kaç gün tutar,normalde 20-21 gün ama ben geldiğimde 23-24 gün olacak acaba böyle tecrübesi olan arkadaş var mı 23 gün yutarlar mı?Bırakırlarsa anne balık 2 gün yavrulara sahip çıkar mı diğer balıklar yemesinler diye?
Akvaryumum 220 litre bir tarafı kayalık diğer tarafı boş yunuslar için ama gitmeden gelecek cevaplara göre bol bol kaya koymayı yavrulara saklanacak yer yapmayı düşünüyorum,fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Mavi prenses mi kobalt blue mu?
Uğur Bey teşekkür ederim.Sadece mavi diye aldım ve mavi prenses besleyenler hep çok güzel falan diyorlardı,kobalt mavisi ile tecrübesi olan arkadaşlardan belki yardımcı olmak isteyenler vardır diye düşündüm.Seyir zevki açısından sormuştum.
Mavi prenses mi kobalt blue mu?

Arkadaşlar akvaryumcudan damızlık boyda mavi prenses zannettiğim balığımı aldım.Devamlı alış veriş yaptığım akvaryumcum.Bana çok güzel 4 dişi 1 erkek kobalt vermiş.Aradım dedimki bunlar mavi prenses değil dedim;bana bizim bu taraflara gelen listelerde yıllardır biz bunu mavi prenses olarak satıyoruz dedi.Hatta bana özel istek üzerine üretim haneden getirtmişti.Şimdi ben aslında balıkları sevmedim de değil.Ancak mavi prenses istememin sebebi hareketli oluşlarıydı,canlı canlı olsu n istedim akvaryumu.

Şimdi kafam karışık acaba götürüp versem mi? ya da beslemeye devam etsem mi? kararsızım.Mavi prensesle kıyaslayacak olursak ne dersiniz?Hangisini beslemek daha zevklidir?
Değişiklik.

Sanırım american besleyecem bulabilirsem rainbow.

Değişiklik.
Show tankını anlayamadım.Tür mü yoksa karma mı?
Değişiklik.
Daha önce besledim farklılık arıyorum.
Değişiklik.
Arkadaşlar 2 yıldır yunus besliyorum.Artık değişim zamanı geldi benim için sanırım çünkü yunuslarım büyüdüler ve akvaryum onlara küçük gelmeye başladı.220 litre akvaryum.İceman ve de Mavi prenses beslemek istiyorum düşünceleriniz nedir.Başka tavsiyeleriniz var mı tür  olarak?
Tropheus yem miktarı.
Marulu gerekmez ıspanagı gerekir.
Sarı Prensesimin Kuyruğu? (Resimli)
İyi de bu sarı prenses mi emin misiniz?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.