ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Graveyard
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Eylül 2007 13:23
Son Ziyaret:
09 Aralık 2010 00:52
Toplam Mesaj:
81 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Keçeler
Doğum Tarihi:
01 Temmuz 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
ßilgisayar teknik eleman
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Makrakanta

Merhabalar...

Benim tankımdada saulangoz oluşmuştu makrakanta aldım şu anda da hala bir adet makrakanta var ve hiç saylangoz görmüyorum fakat benim yavrular ayrı ana tanktan tanıdığım bir abimde aynı tankta. Onda iki adet makrakanta mevcut yavrular için tankına rafya koymuş yabrular rafyaya saklanıyor zaten makrakantalar yavrulara dokunmuyor diyordu fakat ben görmediğim için birşey söyleyemeyeceğim karar sizin.
 
Saygılar...
20 lt lik akvaryumum var içine hangi balı
Merhabalar..
Lepistes olabilir bencede.
Canlıdoğuran Tankımda Farklı Bir Tür Oluştu
Haklısınız herşeyi ile kılıçkuyruk erkeğine benziyor fakat renk olarak lepistes dişisi gibi mesela kuyruğunun üst kısmı pembe kendisi şeffaf gibi. Zaten bunları anlayamadım.
Velifera yada moli

tarifinden anladığım kadarıyla erkeğin molly. Ve dişilerin 5 ten fazla yavrulayacağı kesin tahminlerim doğru ise onlar balıklarla karnını doyurmuş gibi geliyor arkadaşım.Geçmiş olsun.

Saygılar...

Lepistes üretimi
Ben üretim sevdası ile bu işe bulaşmamıştım şimdi ister istemez ürüyorlar doğal ortamda olmalarına ramen Şu anda 150 civarı lepistes yavrum var yem ile takas etmek istiyorum akvaryumcular istemiyor lepistes ben ne yapacam diye düşünüyordum ki en sonunda eşe dosta akvaryum kurup verdim :D Fakat bu hızla ürerlerse bi havuz yaptırıp orada besliyeceğim yavruları satamazsam da ne yapayım artık kader :)
Canlıdoğuran Tankımda Farklı Bir Tür Oluştu
Arkadaşlar Bu balık gibi 7 8 tane daha var tek değil yani ve ilk resimleri küçük upload ettiğim için özür dilerim
Canlıdoğuran Tankımda Farklı Bir Tür Oluştu

Evet neredeyse aynısı resimleri de ekledim bakın. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Resimler bulanık olduğu için kusura bakmayın...

 
 
 
Bu arada arkadaşlar ilk resimler küçük olduğu için özür dilerim...
Graveyard2009-12-05 18:13:46
Valifera'nın doğal ortamı

Çok teşekkürler paylaşım için banada yelken kuyruk gibi geldi...

Yavrulukta Nasıl Doğum Olcak?
Merhabalar...
Ben doğal yöntem tavsiye ederim fakat yavruluk kullandığım zamanlardan biliyorum dişi balığn doğumuna çok kısa bir süre kala yavruluğa koyarsanız balığınıza birşey olacağını sanmıyorum.Yavrularınız için yavrularınız aralardan aşağıya düşecektir. Özellikle lepistesin yavruları çok küçük olduğundan yavruluktan aşağıya düşmesi daha kolay oluyor. Doğumdan hemen sonra anaç balığı ayırırsanız yukarıya çıksalarda sorun olmaz zaten doğumdan sonra anaç ta yorgun olur yenidoğanlarda. Yenidoğan balıklar ilk seferde aşağıya düşecektir fakat yavruluğunuz benimki gibi değilse hareketlenmeye başladığında yukarı çıkar ve anaç orada olursa büyük çoğunu yiyecektir. Benim yavruluğum aşağıya düşen balıkların yukarıya çıkması çok zordu aradaki parmaklıkların alt kısmı çok dar ve üst kısmı daha genişti. Aşağıya düşmesi kolay yukarıya çıkması zordu yani :)
Sütbeyaz ve Albino platy kırması olurmu?
Plati için birşey diyemem ama benim black ve silver molly lerim çiftleşti şu an h,ç saf molly yok bende hepsi koyu gri yada sırtı siyah altı beyaz.
Saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.