ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AHMET123
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ekim 2007 20:34
Son Ziyaret:
07 Şubat 2022 22:42
Toplam Mesaj:
59 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
HÜSEYİN METİN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HÜSEYİN METİN

SON 10 MESAJI

Akvaryumdaki Su Nasıl Berraklastırılır?
Akvaryumun içindeki iç filitrelerini çıkartıp filitre süngerini temizleyin. dip çekim pompası ile dip çekimi yapın akvaryumun yarısına kadar suyu boşaltın akvaryum su sıcaklığına göre kombiden su alarak akvaryumunuzu doldurun balıklarınızın içinde yumurta döken dişi balık varsa suyu yumurtalarda bozar.
Bu Yosunu Nasıl Çoğaltmalıyım?
Yosun istiyorsan akvaryumu bol güneş gören yere koyabilirsin yada akvaryumun içini aydınlatan lambalar fazla ışıtırsa yosun çabuk oluşur.
Akvaryumdaki Su Nasıl Berraklastırılır?
Akvaryumu yeni kuruyorsanız bakterilere karşı tuzlu su ile bulaşık süngeri ile camını silin akvaryum kumunu iyice yıkayın kumu yıkadıkça berraklaştığını göreceksiniz akvaryumu su ile doldurduktan sonra hava motorunu iç filitreleri varsa sampını çalıştırın akvaryum içerisinde yararlı bakteri oluşacaktır. 1 hafta sonra içine balık koyabilirsiniz aksi takdirde yararlı bakteri oluşmadan akvaryumunuza balık koyarsanız balıklar ölür . ölüm sebebi de şöyle olur balık şoka girer kendini camlara vurur sonra ters yüzmeye başlar bu gibi durumu gözlemlersen balığı içinden al ve balığı getirdiğin suya koy hayvan kendine gelsin kurduğun yeni akvaryum suyu zamanla berraklaşacaktır .bakterinin çabuk oluşmasını istiyorsanız bir akvaryumcudan 5 litrelik akvaryum suyundan alıp hazırladığınız akvaryuma koyabilirsiniz.

[EDIT]AHMET123,2022-01-04 19:52:41[/EDIT]
Akvaryumdaki Su Nasıl Berraklastırılır?
Fazla yem suyu bozar, fazla gelen güneş ışığı suyu bozar yeşilimsi hal alır, akvaryumun üstünde yanan ışık fazla ise akvaryum suyunu bozar çabuk yosun bağlar.
Hava Motoru Ses Yapanlar Buraya
Odanızın penceresinin dışına hava motorunu koyun 5 lik matkap ucu ile pencereyi delin hava hartumunu ve elektrik kablosunu da bu delikden geçirin motor dışarıda çalışsın. sesi kesmiş olursunuz iyi hobiler.
Ankarada Buyuk Toprak Testi Satan Yer Bilen?
Ulus bent deresinde topraklı dolmuşlarının kalktığı yerde var bazen ellerinde kırıklar oluyor ucretsizde alabilirsiniz. bir bakmanızı tavsiye ederim iyi hobiler
Arka Cam Temizliği
Linkini attım kendi akvaryumumda kullanıyorum çok da memnunum http://www.akvaryum.com/Forum/akvaryum_cam_silme_aparati_k854256.asp
Akvaryum Cam Silme Aparatı
150 X 50 X 50 ölçülerinde 8 adet üretim akvaryumlarım var bu aparatı 2 yıldır kullanıyorum. gözle görünen en ufak bir çizik dahi yok. kuma dikkat edilmediği takdirde tabiki akvaryum çizilecektir. akvaryumu çizen cam siliciler değil kumdur.
Akvaryum Cam Silme Aparatı
2 yıldır kullanıyorum kesinlikle çizmiyor. zaten aparatın her tarafı plastik olduğu için pas tutması ve akvaryumu çizmesi söz konusu değil. bizzat kendim kullanıyorum.[EDIT]AHMET123,2015-11-18 18:49:55[/EDIT]
Akvaryum Cam Silme Aparatı
Sevgili hobici arkadaşlarım hırdavat malzemesi satılan yerde bulaşık süngerinin sadece yeşil tarafını satıyorlar, ayrıca boyacıların kullandıkları el alçı zımpara aleti de var. buna bir sap takıp kullanabilirsiniz bunları hırdavatçılardan çok ucuca alabilirsiniz. toplam fiyatı 10 tl gibi bir fiyat tutar. bu aparatı sünger eskidikçe 2 tl ye değiştirip sürekli kullanabilirsiniz. ben kendi akvaryumlarımda kullanıyorum.çizmeden oldukça da kullanışlı. mıknatızlı cam sileceklerine dünyanın parasını vermektense bu aparatı kullanmanızı tavsiye ederim. resimlere bakın ona göre alabilirsiniz. yardımcı oldumsa ne mutlu bana herkese iyi hobiler.
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/35839/Industrial-Non-woven-Scotch-brite-scouring-pad%20(1).jpg[/IMG]
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/35839/zimpara_malasi_kollu.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.