ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
soner_tuna
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Kasım 2007 23:29
Son Ziyaret:
02 Ocak 2023 14:16
Toplam Mesaj:
204 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
soner tuna
Doğum Tarihi:
28 Aralık 1982
Yaş:
41
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Soner Tuna

SON 10 MESAJI

Bu mudur yani! :)
[QUOTE=f.torres] [QUOTE=soner_tuna]En mantıklı ve makul olanı suyun içine buz kalıbı atmak o vantilatör ile suyun sıcaklığı 1 - 2 derece bile düşüremezsiniz elektirik faturasıda çabası.[/QUOTE]

Yanılıyorsunuz buz kalıbı atmak sadece kısa süreliğine ısı düşmesine yol açar kısa süre sonra eski değerine tekrar ulaşır.

Vantilatörün duruş biçimi yanlış suya üflemeli PC fanı bile olsa suya üflediğinde buharlaşmayı hızlandırarak suyun soğumasına neden olur inanmıyorsanız DIY sayfasına göz atın.
[/QUOTE]
 
Benim kimseye yalancı demek gibi bir ithamım olmadı olamazda fakat akvaryumun karşısına vantilatör koymak biraz saçma geldiğinden buz kalıbını önerdim ne kadar doğru yanlış orası tartışma konusudur şayet benim akvaryumumda bu gibi bir sorun olsa vantilatör koymam buz kalıbını denerdim.
 
Saygılarımla.
Bu mudur yani! :)
En mantıklı ve makul olanı suyun içine buz kalıbı atmak o vantilatör ile suyun sıcaklığı 1 - 2 derece bile düşüremezsiniz elektirik faturasıda çabası.
Erdem akvaryum benı ıyı kandırdı
Size tavsiyem hakkınızı sonuna kadar aramanız sonuçta farklı illerde değilsiniz ki zor olsun gerekirse yetkili mercilere suç duyurusunda bulunun sonuçta muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz hak hukuk adalet var kimsenin hakkınızı yemesine izin vermeyin sizde yedirmeyin.
 
 
Saygılarımla.
En büyük akvaryum kimde ?
Benim çok değer verdiğim çetin abinin akvaryumundan daha büyük akvaryum görmedim ölçüleri 3 mt x 85 cm x 65 cm (h) ayrıca sumpla birlikte 2300 lt falan yapıyor ilgili akvaryumun linki aşağıda ayrıca sistem otomatik olarak günde 150 200 lt su değişimi yapıyordu.
 
 
 
Saygılarımla.
Ad Konings Semineri 20 Haziran Pazar

Faruk abi zaten amaç buluşmak hoş sohbet ama benim bleherdeki hayal kırıklığı sadece umduğumuzu bulamamak değil seminere gelecek katılımcı sayısının çok fazla olmasına rağmen seminerde 20 - 25 kişinin olması katılanlarda akvaryum.com üyelerinden tanıdık arkadaşlarımızdı.Bu seminerde de benzer olayların yaşanmaması için dikkatli bir katılımcı seçimi yapılması gerekli olduğunu düşünüyorum aksi halde katılmayı çok isteyenlerin onünde engel teşkil edecekler.

Saygılarımla.
Ad Konings Semineri 20 Haziran Pazar
Tüm arkadaşlara merhaba;
 
Konuyu ne yazık ki yeni gördüm ve hemen form doldurdum inşallah çağırırlar bende seve seve gelirim emeği geçen herkese teşekkür ederim inşallah heiko bleher seminerindeki gibi hayal kırıklığı olmaz.
 
Saygı ve sevgilerimle.
26.03.2010 ithalatımız(videolu)
Videoları tek tek izledim ve hayran kaldım allah utandırmasın hayırlı kazançlar nasip etsin canı gönülden tebrik ediyorum.
Yunus Cinsiyet Yardım Eden Yokmu Lütfen. :(
Kesin net cinsiyet ayrımı 8 9 cm iken yapmak daha sağlıklı ve kesin olacaktır aşağıdaki link incelemenizi öneririm.
 
 
 
Saygılarımla.
Yunus Cinsiyet Yardım Eden Yokmu Lütfen. :(

Bu boyda balığınızın cinsiyet ayrımını yapmak imkansız gibi bir durum tahminlerin ise %50 tutmama ihtimali var.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.