ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kory23
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Kasım 2007 16:04
Son Ziyaret:
31 Ekim 2016 19:13
Toplam Mesaj:
130 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
koray tek
Doğum Tarihi:
21 Mart 1990
Yaş:
34
İl:
Ankara
Meslek:
Sıvacı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Sorunsuz alışverişlerimden aklımda kalanlar: fiatpalio, c0c0c0, Bilal Emmi, GOLFMK2,jardin_71

SON 10 MESAJI

sitede görünen görünmezlikler
Şimdi özel üyeler gelirler cımbızla belirli yerleri çekip oralara yoğunlaşırlar merak etme. Sitede bu konuda sıkıntı var gayet güzel dile getirmişsin kardeşim. Daha önce ben de yaşadım bu tarz sıkıntılar. Mesajlarım silindi konularım silindi, fotoğrafım net olduğu halde net değil diye yarışmaya alınmadım falan. Belirli bir gruplaşma var zaten sitede bunu ilk farkeden de sen değilsin biz de ses çıkarmaya çalıştık ama nafile. Senin yazdıklarına diyecek birşey yok, zaten şöyle bi baktım hemen hediye mevzusuna, özel üye olmakla ticari ilişki arasındaki konuya yoğunlaşılmış. Hani cımbızla çekilir dedimya, o mesele...
En Güzel Dayak Nerede Yenir ?
Dayak cennetten çıkmadır en iyisi cennette yenir herhalde 
Çeçen köylerinde dikkat edin küçük çocuklar bile sizi dövmek için hazır olabilir 
Olta balıkçılıgı
Ekmek içi yerine daha lezzetli ilgi çekici bir şeyler takabilirsin iğneye. Gümüş var mesela biz yem olarak kullanıyoruz. Ankara'da barajda falan tuttum. Tatlı su levreği vardır mesela (turuncu renkli yüzgeçleri var) eti de lezzetlidir. Dediğim gibi daha cazip yemler kullanmayı dene 
Yeni aldığım Kangal Yavrusu
Hay maaşaallah! Nasıl da sevimli 1 tane de ben istiyorum  (ciddiyim )
Vizeleri başlayanlar buraya
Vizeler bitti sonunda 2 ay kopmak serbest şimdi finallere kadar. Bu geceden kopmaya başlıyoruz 
Vizeleri başlayanlar buraya
Vizeler bu dönem 2 nisanda basliyor ve sacma sapan birkaç tane ödevim var. Tek güzel yan, bi projede engelli kardeslerimizle çalisacak olmak :)
Kırıkkalede okumak
Ankara-Kırıkkale gidiş+dönüş 7tl den 14tl. KYK yurdu gayet temiz, ortamın oldumu da çok güzeldir. Yurdun çoğu Ankara'dan olduğu için haftasonu çok insan kalmaz yurtta. Yurdun ortasında göbek vardır kız arkadaşın yoksa şayet bu göbekte beklerken kızlar gelip seni bulur . Okula yakındır, bölümüne bağlı olarak kampüs içinde 2 ila 10 dk yürüme mesafesindedir ayrıca yüksekokulun ordan 25 kuruş verip ring yapabilirsin. Yurdun olduğu semt ya da ilçe neyse işte Yenişehirdir. Yurttan dışarı adımını atar atmaz heryer öğrenciyle doludur. Full öğrenci mekanıdır, cafeler, marketler, yurtlar ve apartlarla kapsanmış biryerdir. Yurdun karşısından merkeze dolmuş gider ortalama 15 dk içerisinde merkeze inersin vs vs.
Yunus Balıkları Tutsak Kalmasın Bir İmza Her Şeyi Değiştirir

Abim, biz hata yapmıyoruz. Biz hobi yapıyoruz. Ben balıklara eziyet ettiğimi düşündüğüm an hobiyi bırakırım. Kaldı ki tüm dünyada hobicilik var. Sen denizde yaşayan canlı ile bizim hobizi kıyaslayamazsın. Senin evindeki 300-500lt lık akvaryum, deniz okyanus tarif edemezsin. Dikkat çekmek istiyosan böyle birşeyde açarsın konunu, millet de tartışmasını yapar adam gibi. Çocuk burda kalkmış yunusların havuzlarda olmaması gerek falan diye konu açıyor, sen kalkmışsın "doğal ortamından alınmış balıkları akvaryumunda besliyorsun" diye cevap yazıyorsun. ne alakası var şimdi konu ile senin dediklerinin. Ben sana bunu demek istiyorum.
Bu forumda eminim senin demek istediğin olay defalarca tartışılmıştır. Olayı nerden nereye çekiyorsun.
Yunus için yok 300lt lazımmış falan filan, beslemediğim balık için yorum yapmam. Eğer böyle bir görüş hakim ise doğrudur, ona göre hareket edilir. Sende ona göre akvaryumunda uygun balık beslersin.
Hala dediğim dedik diyosan konu aç olurmu. Burada yunusların çektiği eziyetten bahsediliyor.
[/QUOTE]

Bir önceki mesajınıza göre kimin tartışmaya daha yakın olduğu ortada. Sadece bunun için daha fazla konuşmayacağım bu konuda.
Yunus Balıkları Tutsak Kalmasın Bir İmza Her Şeyi Değiştirir
[QUOTE=KarabeY]Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz.

[QUOTE=kory23]Unutma ki sen de doğal ortamından alınmış balıkları akvaryumunda besliyorsun!..[/QUOTE]
Arkadaşım sende durduk yere tartışma konusu açma. Akvaryumdaki balıkla yunus karıştıramazsın. İkiside ayrı kulvarlar. Sen neden besliyorsun balık akvaryumda o zaman. Bunun yeri burası değil. Yunusun büyüklüğü ile senin akvaryumda beslediğin balığın büyüklüğü bir mi?

Bende katılıyorum yunusların gösteri aleti olarak kullanılmamasını. Şekilden şekle sokuyorlar güzelim canlıları. Şebek gibi oynatıyorlar. Denizlerin, okyanusların en zeki hayvanlarından biri. Konuyu açan arkadaşında dediği gibi sürü olarak gönüllerince yüzmeyi hak eden sürü balığı zaten.

Birde arkadaşım imzayı nasıl atıcaz. Bilemedimde.
[/QUOTE]

Niyetim tartışma çıkarmak değil, bir şeye dikkat çekmeye çalışırken ona benzer bir hatayı yapıyoruz (bakın yapıyorsunuz demiyorum ben de akvaryumda balık besliyorum çünkü). Bunu cümle içerisinde 'hata' olarak lanse ediyorum anlaşılması için yoksa hobi hata değildir. "Bunun yeri burası değildir" cümlesi için: bunun yeri burası değilse konu açılmasın. Yunusun büyüklüğüyle akvaryumda beslediğim iceman aynı değil tabii ki boyut olarak ve buna ek olarak neden ozaman yok yunus için en az 300lt lazım falan diyorsunuz SİZLER BU KONUDA NE KADAR ÖZENLİSİNİZ?!
Yunus Balıkları Tutsak Kalmasın Bir İmza Her Şeyi Değiştirir
İsterse 50 nesildir akvaryumda olsun, bu doğal ortamından uzak olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca adı üzerinde "doğal" ortam bizlerse onlar için "yapay" bir ortam oluşturuyoruz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.