ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Doruk Erdem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Kasım 2007 23:03
Son Ziyaret:
19 Şubat 2011 21:51
Toplam Mesaj:
337 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Doruk Erdem
Doğum Tarihi:
05 Haziran 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
stand tasarımı ve end.tas.ögrencı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Sitenin Kapalı Kalması

Yorumlar inanılmaz...

akvaryum.com/forum, akv.derneği tanıtımı hak.

Fakat standın bulunduğu yer ve m2 si bu rakamları çok oynatıyor bildiğiniz gibi.Sizin bahsettiğiniz stand kaç m2 acaba Ali bey?

akvaryum.com/forum, akv.derneği tanıtımı hak.
[QUOTE=jacobsen__]Doruk işim gereği fuarlara katılıyorum ancak bu standlar ciddi bir maliyet istiyorTebessüm Pet fuarıda hersene yapılmadığı düşünülürse bu fikir biraz zor gibi...[/QUOTE]
 
Ahşaplar biraz tuzlu oluyor evetTebessüm.Moduler sistemler çok daha ucuz bilindiği gibi.Fuar standı dışında banko tasarımı yapılıp çok çeşitli organizasyonlara da katılınabilir diye düşünüyorum..Geçen hafta bizim okula getirilen iguanaları omzunda taşımayan öğrenci kalmadı mesela,ilgi oldukça büyüktü.''Balık beslemek anlamsız zevksiz bir hobidir''düşüncesini, üniversitelerde de yaygın olarak görüyorum.Bu tip organizasyonlara katılım oldukça etkili olacaktır düşüncesindeyim.Bu sayede okullarda okuyan öğrencilerimiz belkide akvaryumlarda sadece japon beslenmediğini görecektirTebessüm
akvaryum.com/forum, akv.derneği tanıtımı hak.

Biraz maliyetli olabilir fakat bu tip standların fuarlarda veya benzer organizasyonlarda büyük ilgi çekeceğini düşünüyorum.Dernek üyelerinden toplanan para ile örnekte görülen standlar yaptırılabilir.İstenildiği taktirde depolanıp defalarca kullanılabilir.Sadece banko kullanılarak fuarlar dışında çeşitli iç mekan organizasyonlarında akvaryum.com ve Akvaristler Derneği'ni temsil edebilir.Bu sayede şapka anahtarlık broşür t-shirt ve buna benzer birçok ürün bu standlardan satışa sunulabilir.

Doruk Erdem2009-05-19 02:07:56
kaplumbağa ve balık
[QUOTE=egemen1903]


Kaplumbağa ile balıkların ortak yaşamasının tek yolu; alırsın 1000 litrelik akvaryum, bolca taş kaya dekou yaparsın, hem balıkların arasında saklanacağı hemde kaplumbağaların sağlıklı bir şekilde yüzüp gelişebileceği açık alan+kuru alan yaparsın o zaman belli bir süre ve kaplumbağallarla balıklar beraber bakılabilir.
O da bür süre, gine kaplumbağalar yakalarsa balıkları yemeye çalışır. Kaplumbağa ile japonları beraber yaşatabillmeymiş felan bana tamamen saçma geldi. Ve hiç bir şekilde inanmam. Yok o böyle yapıyor bu böyle yapıyor, 1 hafta 10 gün olmadı 2 ay baktın, buna güvenerek böyle bir yöntem bulduğunu iddea edemessiniz. Yazılan yorumları saçma ve yanlış buluyorum.


[/QUOTE]  
Egemen Bey...Balık ile kaplumbağanın yaşaması için 1000litre gibi bir tank gerekmiyor..Sercan Bey in söyledikleri doğrudur veya yanlıştır demiyorum fakat sizin bu söylediklerinize de katılmıyorum.80 litre de 2,5 yıl boyunca amerikan zebrayla besledim.Ne terapi uyguladım nede herhangi birşey yaptım.2,5 sene boyunca ne biri diğerini kovaladı nede rahatsız etti.Sonuç itibariyle hiçbiri sakat kalmadı veya ölmedi.Daha sonra zebrayı bir tanıdığıma verdim...Ek olarak şunu söyleyebilirim..Benim bu yaptıklarım doğrudur diye bir iddam yok.
 
Saygılar..
Doruk Erdem2009-04-15 01:20:25
japon balıklarım
[QUOTE=Fishbones]Bence siz bir akvaryum alın [/QUOTE]
 
Bu şekilde yeni üyelere yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.Benim fikrime göre siz elinizde kalan japonu geri verin ve forumda yeni üye kısmında yazan makaleleri okuyun.Aklınızda kalan diğer soruları da eminim arama butonuyla bulabilirsiniz.Bu sayede az da olsa diğer üyelerin tecrübelerinden yararlanarak bu işe başlamanız daha doğru olur.
 
Saygılar...
KINAMA İçin Desteğinizi İstiyorum
Böyle somut adımlar ile Akvaristler Derneğinin kısa sürede güzel yerlere geleceği şüphesiz.
 
Umarım bu dünyadan göçtüğünde diğer tarafta o adamdanda parmak takibi yapmasını isterler...
Balıkları narkotik köpeği sandı herhalde elit dinleyici...
 
Saygılar..
karetta karetta
[QUOTE=feyzal]Ah burada Alligator sanpping olucaktı...
 
1 saniye bile düşünmeden alırdım.
 
[/QUOTE]
 
Birde temel eğitimini verdikten sonra artık caddebostan sahilde salarsınız golden larla birlikte koştururBig%20smile.Şaka bir yana evrim sürecinde bu arkadaşlara hiç dokunulmamış sanırım.
kaplumbağalarım büyümüyor
Arkadaşınızın baktığı kaplumbağa çok ufak ise muhtemelen kendisini cennette sanıp 3 cm büyümüştür. murad2009-02-16 18:28:28
kaplumbağalarım büyümüyor
Kaplumbağ uzmanı değilim fakat 20 lt lik akvaryumda bırakın 2 adet, 1 adet kaplumbağ nın bile gözle görülür şekilde büyümesi beklenmemeli.Bildiğim kadarıyla doğal yaşamda bile yetişkin boylarına gelebilmesi için uzun süreler geçmesi gerekiyor.Sizin onlara yapacağınız en güzel jest akvaryumlarını biraz olsun büyütmektir..
 
Saygılar..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.