ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ramses77
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Nisan 2009 22:24
Son Ziyaret:
26 Ocak 2018 21:24
Toplam Mesaj:
411 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Uygar Sarıaltın
Doğum Tarihi:
27 Haziran 1977
Yaş:
46
İl:
Ankara
Meslek:
İnşaat Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Uygar SARIALTIN

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat ve Onarım Daire Başkanlığı

SON 10 MESAJI

Türkiye Geneli Toplu Yem Alımı
Ahmet kardeşimin yanına gidip yemlerimi alma fırsatı buldum bugün ama yine istediğimiz gibi vakit geçiremedik ikimiz de uygun olamadık ama illa görüşeceğiz. Yemler çok özenle hazırlanmış, üzerlerine isimleri gramları belirtilmiş şekilde aldım Allah razı olsun. Zor ve insanları memnun etmenin imkansız olduğu bu işe soyunması gerçekten büyük özveri. İnanın aldığım yemleri eve getirip, poşetleri açıp hepsini uygun kap bulup içine koymak bile epey uğraştırdı beni ki Ahmet kardeşimi düşenmiyorum bile. Yemlerle uğraş, bizimle uğraş, listelerle ve banka hesaplarıyla uğraş, cepten para ver, sürekli değişen güncellenen siparişleri takip et ve kazasız belasız, şaibesiz bu işi de alnının akıyla nihayete erdir.. İnanın yapılacak şey değil, ama kardeşim yapılmayacakları yapıyor işte sağolsun. Artemia alımı olursa anında varım, her türlü varım hem de.. Ahmet kardeşime tekrar teşekkür ediyor, Allah razı olsun taze yemleri, kılımızı kıpırdatmadan ucuza almamızı sağladığı için minnetlerimi sunuyorum. Fazla çıkan yemleri cebe indirmeyip gram gram hesap yaptığını gayet iyi biliyorum, haspel kader tablet yemlerde 3-5 sayı ben de çarptım... Sonuç olarak sloganım : Seninle her alıma varım ben.... 
Türkiye Geneli Toplu Yem Alımı
[QUOTE=ahmetdemirci]Arkadaşlar şimdi eve geldim, iş yerimin önünde park halindeki aracıma çarpıp kaçtılar ve büyük hasar oluştu. Henüz şokunu atlatabilmiş değilim, bu akşam elimden geldiğince ilgilenmeye çalışırım, çoğu işlem yarına kalabilir.

Saygılar..
[/QUOTE]
Ahmet geçmiş olsun kardeşim, karakoldan polis çağırıp tutanak tutturdun mu? Şikayetçi oldun mu, gören vs var mı? Kaskon varsa da bunları yaptırman önemli.. Geçmiş olsun tekrar, yapabileceğim bi şey varsa söyle.. Valla uygun olursam yarın uğrayabilirim işyerine... Kendine dikkat et..
Türkiye Geneli Toplu Yem Alımı
Benim de çıkartılan ürünlerden ve sürenin daha da uzayacağından dolayı siparişimi güncelliyor ve arttırıyorum. Güncel liste yemlerin tablodaki sırasına uygun olacak şekilde aşağıdadır.. Saygılarımla..

Sera Vipan............................. 200 gr -  17.50 TL
Sera Vipagran.........................200 gr -  17.50 TL
Tropical Superforte Flake....... 100 gr -  18.00 TL
Tetra Provegetable (algae).... 200 gr -  16.30 TL
Tetra Bits (Discus).................. 200 gr -    6.00 TL
Dainichi Color Supreme.......... 200 gr -  17.36 TL
Dainichi Veggie Deluxe........... 200 gr -  17.04 TL
Dainichi Veggie Fx.................. 300 gr -  33.00 TL
Dainichi Ulti Krill...................... 200 gr -  16.70 TL
Dainichi Color FX..................... 300 gr -  32.88 TL

                TOPLAM      - 192.28 TL



ramses772014-04-21 00:16:19
Türkiye Geneli Toplu Yem Alımı
[QUOTE=ahmetdemirci]Bu gün sabah 8 akşam 10 şeklinde çalıştım, konuyla şimdi ilgilenebiliyorum..

Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş bunu düzeltmek isterim, para transferlerine başlamış değiliz, kimseyle ödeme araçları paylaşılmadı. Sadece sürecin yakın olduğunu belirtmek istemiştim.

Elenecek yemler bu akşam değerlendirilip karara bağlanacak. Sonrasında ödeme araçları için bilgiler paylaşılacak. 


[/QUOTE]

Ok ben öyle okuyunca yanlış anlamışım kardeşim.. Hayır uzun süreli dendi ama sonra talepler hızlı gelince acaba sonuçlandırmaya mı karar verildi diye demiştim. Değilse ben her daim varım, yem olmasa bile bu sefer iki çift laf edebilmek için gelirim icabında... Yemleri arttıracağım sanırım, XL PRO da çıkınca bi güncelleme yapayım birazdan..
ramses772014-04-20 23:10:00
Türkiye Geneli Toplu Yem Alımı
[QUOTE=ahmetdemirci]Uygar abi listede tum gramajlar belirtilmiştir. Sadece elenecek olabilir, o yuzden henuz ödeme baslamadi.

Yem boyutlari uygar abinin soyledigi gibi.[/QUOTE]
 Tamam işte listeye göre Dainichi XL PRO'ya sipariş veren tek kişiyim o elenecek belli ki, Sera vipan, vipagran ve tropical spiriluna super forte flake, jbl % 40 spiriluna flake vs elenecekler gibi görünüyor.. Bu yüzden benim ve benim gibi olan kişilerin sipariş listesindeki yem çeşitlilikleri, isimleri ve gramajları değişecek tekrardan. O yüzden bence yemleri eleyelim ki ben de Vipan, Tropical Superforte Flake ve Dainichi XL PRO alamayacağımdan emin olayım ve diğerlerine yöneleyim. Böylece sonradan kova gramajını geçen sipariş olması durumunda ben önceden yazmıştım, sen sonradan arttırdın olayı olmasın.. Ahmet bence yem listesini sadeleştirme zamanı.. Epey süredir bu ilan duruyor ve yem alacak olanların çoğu yazdı, bu saatten sonra yazacak arkadaşlar şu ana kadar yazanların yarısı olsa bile elenecek durumdaki yemlere inanılmaz bir talep olup da elenmekten kurtulacaklarını sanmam. 
Türkiye Geneli Toplu Yem Alımı
[QUOTE=laguna2]Ahmet Bey merhabalar granül yemlerin boyutlarıyla ilgili bilgi verilmemiş belirtebilirmisiniz.
NLS ler 0,5mm  1mm   3mm
Dainichi ler   baby    small 
[/QUOTE]

NLS'ler 1 mm yani regular,  Dainichiler de small olması lazım...
Türkiye Geneli Toplu Yem Alımı
[QUOTE=ahmetdemirci]Arkadaşlar yavaş yavaş para tranferlerini başlatacağız. Önceki alımlarda olduğu gibi, elimden geldiğince maddi gücüm doğrultusunda tüm ücretler toplanmadan ve kotalar dolmadan, zamanından çok önce ürünlerin gelmesi için uğraşacağım.

Önceden banka hesabını direkt konu altında yayınlıyorduk, onaylanmayan siparişler için para transferleri vs yapıldı, bu yanlışların önüne geçmek için özel mesaj yoluyla tarafınıza gönderilecek.
[/QUOTE]

Ahmet iyi güzel diyorsun da yemlerin hangileri elenecek hangileri alınacak netleşmedi ki parayı neye göre gönderelim? Tabloya bakıyorum Dainichi XL Pro benden başka yazan olmamış ki ben de deneme amaçlı yazmıştım, Sera Vipan ve Tropical Super Forte Flake de az görünüyor mesela onlar da iptal olursa. Danichi XL Pro yerine NLS Thera A+ alacağım ya da diğer Dainichi yemlerden miktar arttıracağmı, Sera Vipan ve Tropical Spirulina Super Forte Flake yerine de Sera Flora ve Tropical Spirulina Super Forte Granülden alacağım. Yem çeşitlerim de gramajları da belli olmadı ki para hesaplayalım. Bence yem elemesini şimdi yapalım ki hepimiz daha kesin sonuca yönetlik siparişlerimizi güncelleyelim ve daha az afaki bir tablo çıksın karşımıza. Ne dersiniz?
ramses772014-04-20 15:41:55
Türkiye Geneli Toplu Yem Alımı
Yoğun bir iş temposu, görevler ve sağlık sorunları derken en sonunda konuya yazma fırsatı buldum. Elimde mevcut olanlar ve daha önce kullandıklarımı da göz önüne alırsak hiç kullanma fırsatı bulamadığım Dainichi yemlere ağırlık verme kararı aldım, seçecektim hepsinden alma yönünde verdim kararımı ve gramajları eşit tuttum. Eğer aralarından elenecek olan olursa listemi en azından gramajları güncelleme hakkımı saklı tutarak Ahmet kardeşime teşekkür ediyorum. Teslimat tabi ki elden olacak, bu bahaneyle yoğun tempoda kardeşimin güzel yüzünü görme fırsatım olur hiç değilse.. Eve de gelebilirim, hala en son aquatan ve siporaxları aldığım yerde çalışıyorsan oraya da hiç sorun değil kardeşim. Yapabileceğim bir şey varsa söylemen yeterli. Eft yapılacağı zaman, yemler ve listem de netleşmiş olacağı için anında yollarım parayı. Allah utandırmasın kardeşim. Saygılar..



Sera Vipan......................... 100 gr -   8.75 TL
Tropical Superforte Flake... 100 gr -  18.00 TL
Dainichi Color Supreme...... 200 gr -  17.36 TL
Dainichi Color FX................ 200 gr -  21.92 TL
Dainichi Veggie Deluxe...... 200 gr  - 17.04 TL
Dainichi Veggie Fx.............. 200 gr -  22.00 TL
Dainichi XL Pro................... 200 gr -  14.40 TL
Dainichi Ulti Krill.................. 200 gr -  16.70 TL

           TOPLAM      - 136.17 TL
Sincan,Eryaman,Etimesgutdaki akvaristleri görelim
Arabayla gelip almak, servis vs sorun değil icabında gelir alırım, Cem sende şu an amerikan olarak ne var? Elindeki sajika'ları bitirmişsindir diye tahmin ediyorum...
Türkiye Geneli Siporax ve Su Düzenleyiciler
Ahmet kardeşim ben şehirdışı görevde olmadığım sürece her türlü temin, paylaşım, nakliyat vs gibi konularda yardımcı olmaya hazırım.. Ben ve arabam demek istedim :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.