ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
arif_gfb
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Nisan 2009 19:09
Son Ziyaret:
30 Ağustos 2009 19:55
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
arif aykın
Doğum Tarihi:
05 Mayıs 1989
Yaş:
34
İl:
Karabük
Meslek:
mekatronik teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


100*45*30 5D 1E sarı prenses, 3D 1E yunus, 1 vatoz

HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI KALSIN

SON 10 MESAJI

Yunusum tüpçük çıkardı
İkisi aynı batım yavurları ikiside hemen hemen aynı boydalar erkek bir cm daha büyük gibi. Eğer bu sefer de bu şekilde devam ederse değiştirecem mecbur.
Yunusum tüpçük çıkardı
Arkadaşlar benim yunusum türçük çıkardı. Bu 5. çıkartışı ama erkekle çiftleşöiyorlar. Kumu tüpçük çıkaran yunusum kazıyor. Erkeğimle 1 2 tur atıyorlar sonra erkeğim dişinin karnına doğru vuruyor ve dişi kaçıyor. Erkeğimin ağzından itibaren alt yüzgeçleri ve kuyruğu koyu renge büründü. Çiftleşirler mi acaba bu sefer?
yunus hakkında sorum var
Bende tam olarak bilmiyorum emin değilim arkadaşlar. Bir kaç yerde duymuştum o yüzden soruyorum aklınıza kötü bir şey gelmesin.
yunus hakkında sorum var
O şekilde kavga sonucunda veya kendiliğinden yüzgeçlerde tel tel kırılmalarda yenileniyor. Bu balığımın yüzgeçi dümdüz yukarı doğru alt yüzgeci ise kuyruğuna kadar geliyor. 
yunus hakkında sorum var
Kesin olarak bilmiyorum böyle bir şey varmı ama o şekilde yapan kişiler olduğunu duymuştum. Acaba bende ki balıkta mı öyle ve tekrar yenileniyor mu yüzgeçleri onu öğrenmek istiyorum. Kimseye yanlış bilgi vermek istemem.
yunus hakkında sorum var
İyi günler arkadaşlar;

Sizlere bir sorum olacak. Bazı akvaryumcular yunus balıklarının yüzgeçlerini kesiyorlar ve erkek balığı dişi diye satıyorlar. Bu durumda o kesilen yüzgeç tekrar uzuyor mu acaba? Sanırım bende bir tane o şekilde var. Bildiğim kadarı ile erkekler dişilere göre daha hızlı büyüyorlar. 100*45*30 luk kavaryumum var. 4 yunus var içinde 2 dişim 13 cm 2 tane de 10 cm lik yunusum var ama tekini aldığımda 10 cm likten 2 3 cm ufaktı şimdi ikisi de aynı boya geldiler. Hızlı büyüyen balığımı akvaryumcumdan dişi diye aldım ama hızlı büyüyünce şüphe doğdu içimde. Teşekkürler.
arif_gfb2009-06-17 14:15:52
Dinlenmiş Su Ne Kadar Dinlenmeli
Geçmiş olsun. Herkes bir şeyler yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri işte. %100 su değişimi yapmayıpta o 200 litrelik suyun hiç değilse 50 litresini biryere doldurup sonra üstüne normal su ekleseydiniz belki kayıbınız olmazdı. Sağlıklı balıklar.
yunus hakkında sorum var?
Teşekkürler püf noktalar konusunu okumuştum daha önce. Benim başka bir sorum daha olacak. Geçenlerde hastalıklar bölümünde erkek sarı prensesimin hasta olduğunu söylemiştim. TIKLA Dişi balığım tüpçük çıkarttı sonra ve bende 4 gün önce  erkek aldım bir tane daha o hasta erkeğimi de tül yavruluğa ayırdım. Yeni erkek balığım yer sahiplendi, kumları taşıdı ve geniş bir alanda artık cam görünüyor hiç kum yok. Erkek balığım tüpçük çıkaran dişiyi sürekli kovalıyor yuvaya çekmeye çalışıyor sanırım. Bu dişi balığımın kuyruğunda tel gibi bir yırtık var ve vent yüzgeçinin uç kısımlarından bir bölümü dökülmüş gibi. Dişi balığım sürekli suyun üst tarafında duruyor erkek balığım oradan doğru kovalamaya başlıyor. Sorum ise balık kaç gün tüpçük çıkmış vaziyette durur, su üstünde mi durur ve bahsettiğim şekilde yüzgeçlerde dökülme falan olur mu?
arif_gfb2009-05-09 21:09:26
yunus hakkında sorum var?
Baktım ama balığımda şu anda tüpçük yok. Emin sayılırım çünkü geçen gün akvaryumcuma götürdüm balıklarımı 2 erkek 2 dişi var diye ama 3 erkek gibi görünüyor dedi anüs vent kontrolü yaptı erkeğimi tekini verdim dişi aldım onun yerine. 1 tanesi kesin erkek ama diğerinde pek emin olamadı yüzgeç yapısı falan erkek gibi ama anüs vent e göre dişi dedi bu dursun dedim büyüyünce daha fazla anlarız zaten o zaman icabına bakarız dedim. Yani şu anda 1 erkek kesin 2 kesin dişi %80 bir tane daha dişim var.

yunus hakkında sorum var?
135 litre 6 sarı prenses 1 erkek 5 dişi, 4 yunus 1 erkek 3 dişi. Bu verdiğiniz linkte olduğu gibi benimkiler de motorun yanında dönme işlemi yaptı ve dönme işlemini yaptıkları yer çökmüş vaziyette sanki yuva yapılmış gibi.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.