ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dichter06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Haziran 2009 01:13
Son Ziyaret:
26 Ağustos 2019 13:11
Toplam Mesaj:
306 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ozan akarsu
Doğum Tarihi:
24 Şubat 1987
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
Veteriner Hekim
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



SON 10 MESAJI

Çankaya'da Yeni Buluşma Mekanı
[QUOTE=Eray Gurdogan]Ozan bey merhaba,

Nasıl bir tank kurmayı düşünüyorsunuz?
Kuracağınız tanka, balık, bitki gibi ufak tefek katkılarda bulunmak isterim. Eğer canlı doğuran düşünürseniz elimdeki lepisteslerden verebilirim. Katkımız olabilirse ne mutlu bize. 
Tank kurulumunda da yardımcı olabilirim. 

Sevgiler saygılar

Eray
[/QUOTE]

Eray bey öncelikle inceliğiniz için çok teşekkür ederim. Şu an için nasıl bir tank olacağı belli değil. Herşey olabilir. Bunu belirleyecek faktör, akvaryum için ayırabileceğim yer. Yani tankın boyutu. Muhtemelen bitkili bir akvaryumla canlı doğuranlar olur ancak şu an için tam bir bilgi veremiyorum. Tankı aldıktan sonra buradan herkesin görüşüne sunarak uygun tür seçimine gideceğim. O zaman daha detaylı yardımlarınıza başvuracağım.
 
Saygılar..
Çankaya'da Yeni Buluşma Mekanı
Sağolsun Üzeyir Abim, benim günlerdir açacağım diyip de açamadığım konuyu sonunda açtı. Arkadaşlar Cinnahtaki açmış olduğum kliniğe hepiniz davetlisiniz. Evinde kedisi, köpeği olan akvaryum severler için extra indirim yapacağımı burdan duyurur, herkesi kliniğe beklerim. 
Hani denir ya Dükkan Sizin...
İlköğretim Okulunda 4' Üncü Mangal Buluşması 9 Eylül resimler sayfa 22
[QUOTE=Tangofen] [QUOTE=dichter06]Gelmeyi çok isterdim ancak hafta sonu memlekette olacağım. Birde burdan haber vermiş olayım. Askerlik tayinim yedek subay olarak Ankara'ya çıktı. Bundan sonraki buluşmalara gelmeye çalışacağım. Size iyi eğlenceler... [/QUOTE]
 
Ozan kardeşim Ankara'da takıldığın bir yer veya bişi olursa yardımcı oluruz.Malum askersin buraları pek bilmezsin şimdi sen  hayırlı olsun.
[/QUOTE]
Haklısın abi ya ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Çok yabancı bir yerdeyim. Eğer kaybolursam falan seni ararım hemen. 
İlköğretim Okulunda 4' Üncü Mangal Buluşması 9 Eylül resimler sayfa 22
Gelmeyi çok isterdim ancak hafta sonu memlekette olacağım. Birde burdan haber vermiş olayım. Askerlik tayinim yedek subay olarak Ankara'ya çıktı. Bundan sonraki buluşmalara gelmeye çalışacağım. Size iyi eğlenceler... 
AKVARYUM HOBİSİNİN KALBİ 17 HAZİRANDA İZMİRDE ATACAK...
Eğer bir sıkınıtı olmazsa bende ordayım. 
Haziran Ayı Ankaralı Akvaristler Geleneksel Balık Avı resimler 8 -9 da
Üzeyir abi size bir teklifim var. Bende bir buluşma konusu açacaktım. Malum benim okul haziranın ilk haftası bitiyor ve artık memleket ordan da askere gideceğim. O sebeple eğer herkes için uygun olursa 3 Haziran Pazar günü balığa gidelim. Hem gitmeden önce herkesi görmüş olurum, hem de Ankara'daki son balık avımı yapmış olurum. Tabi tarih herkes için uygun olursa. 3 Haziran yazmamın sebebi muhtemelen 4-5 Haziran gibi gidiyorum. Sonrasında bir tarih belirlerseniz de artık telefonla size bağlantı kurarım. 

[QUOTE=GÜVEN]
Hafta sonu uyarsa ben de ordayım inşallah. Geçen sene avucumuzu yaladık. Bu sene erkenden başlayalım. Aslında tarih de belirleyelim şimdiden 9-10 nisan nasıl olur. 

1.Üzeyir DEMİR
2.Erkan BASKIN
3.Bilal KÜÇÜK
4.Güven CEBECİOĞLU
[/QUOTE]

Bu arada Güven abi sen hayatı geriden takip ediyorsun sanırım. 9-10 nisan geçti diye biliyorum. :)
dichter062012-05-21 14:01:54
Gençlik Parkkında Çay Keyfi.
Gece çok güzeldi ama resimler eksik biraz. Kalan resimleri de bekliyoruz.
Özel Yem
Artık yemde tek adresimsin abi.. 
Emin paşa'dan Paşalar Gibi Toplu Yem Alımı Hemde Türkiye Geneli
Valla konu çok farklı yerlere gitti ama eğer yemin tazeliği konusunda şüpheniz varsa ben fakülteyle görüşeyim. SKT geçen yemlerin protein değeri düşer ve yapılacak olan protein analizi ile bu açığa çıkar. Bozuk olduğu iddaa edilen yemlerden numune alınır ve bunların gerekli olan analizleri yapılır. Bunun sonucunda da iftira mı atılıyor, yoksa gerçekten yemler bozuk mudur bu anlaşılır. Tabi bu testlerin yapılması bizim fakültede mümkün mü onu bir görüşmem gerekiyor. Yapalım diyen arkadaşlar olursa, testlerin yapılması gereken test ücretlerini toplarız ve testi yaptırırız. Bu şekilde ne fatura, ne de kutu fotoğrafları gerekir. 
Nereden çıktı bu dernek işi
[QUOTE=byyılmaz]Toplancağımız zaman nasıl olsa önceden belirlenir.Müşteriler için bi sıkıntı olmaz.Her daim yerimiz hazır bizim olduğu için sorun yok.Ne zaman dolu olacağı ne zaman boş olacağı belli olmuyor.Şimdi ordan geldim koca yerde canlı olarak 70 ltlik bi tankta 20 tane malavi yavrusu,ocakcımız ve babam var yani  o kadar rahat boş bi mekan... Daimi müşterileri fazla değil daha yeni actık cünkü,derneğe ilk katkımı daimi mekan konusunda yapmayı isterim.Tabi bu ortak alıncak bir karar buna da saygı duymak gerekir.[/QUOTE]

Hocam yeriniz nerede acaba? 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.