ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
evo01
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Ekim 2009 03:28
Son Ziyaret:
30 Temmuz 2017 23:43
Toplam Mesaj:
234 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
furkan yiğenler
Doğum Tarihi:
15 Temmuz 1988
Yaş:
35
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Red rainbow için floresan önerisi?
Aqustar ve daylightstarı birlikte kullanmanızı tavsiye ederim.
Red rainbow için floresan önerisi?
Slyvinia Daylight biraz sarı tonda bir aydınlatma aqustar mavi beyaz arası biraz daha aydınlık bir ışık veriyor. Bunları tek tek kullanınca çok güzel görünmüyor. Birlikte yakınca güzel oluyor.
Red rainbow için floresan önerisi?
İmkanınız varsa JBL marka daylight öneririm. Bende Slyvinia Aquastar ve Daylight ve grolüx kombinasyonu kullanıyorum ve memnunum. grolüx çok işe yaramıyor sanki diğerlerine nazaran daha zayıf ışık veriyor.
Tropheus da En cok Sevilen ve Secilen
    Tropheus İlangi Yellow her zaman alıcısı olan tutulan bir balık olmuştur.
Tropheus için akvaryum ölçüsü
[QUOTE=McMannes] Arkadaşlar tropheus için 130x50x50h uygun bir akvaryum ölçüsü müdür? [/QUOTE]
   Ali Bey yazdığınız ölçüler tropheus balıklarının gelişimi ve üremesi için yeterli ölçüler. Ama imkanım olsa 200*70*60h lık bir akvaryum yaptırırım.
Debi
Filtre durmamalıdır. Durduğu zaman içindeki yararlı bakteri kolonisi ölmeye başlar. En güzeli çıkış ağzına şelale aparatı takmak.
http://www.akvaryum.com/forum/ic_filtre_selale_aparati_k719866.aspevo012014-07-09 14:53:59
DIY 3D ARKA FONLU TROPHEUS AKVARYUMUM
Ali Bey öncelikle tebrik ederim. Balıklarımın bu hale gelmesi beni çok mutlu etti. Gerçekten hakkını vererek bakmışsınız, zaten kayıpsız bir şekilde büyütmenizde bunu en büyük kanıtı. Balıkların formları harika görünüyor Ancak form için söylediğim şeyleri renkleri için söyleyemeyeceğim galiba fon rengi çok koyu olduğu için stresten ve bulunduğu ortamın rengini alma içgüdüsüyle balıklar rengini tam vermiyorlar. Yada ışık yetersiz geldi o yüzden böyle çıktı resimler. Ancak şunu da belirtmek isterim fon kayalar bitkiler çok doğal görünüyor. Ayrıca dişi erkek ayrımı yapıp fazla erkekleri çıkartmazsanız yavru almanız epey zorlanacaktır. Erkek sayısı azaldıkça balıkların stresi de azalacaktır. Tekrar tebrik ederim elinize emeğinize sağlık.
04/07/2014 Mustard Gas erkek & Black red hm dişi
Bettalarınız harika görünüyor. Bende merak ediyorum bu balıkların nasıl ürediğini. Akvaryum ölçüleri, kullandığınız malzemeler, yemler ve üretim aşamasında neler yaptığınızı fotoğraf ekleyerek anlatırsanız çok güzel bir paylaşım olur. Şimdiden tebrik ederim.
20 Litre Nano Tasarım (Öneri)
Merhabalar, bende şuan buna benzer nano akvaryum kurulum aşamasındayım. Size tavsiyem arkaya reklamcılardan düz siyah fon alıp yapıştırın.
Sonra orta kısma göze fazla batmayan koyu renkli bir kaya yerleştirin üzerine moss türlerinden bağlayabilişiniz. Ön kısma taban bitkileri arka kısma da biraz daha uzun bitkilerden ekebilirsiniz. Ancak tabanda biraz daha malzeme olması gerekiyor. bitkilerin daha rahat büyüyüp gelişmesi için 5cm civarı. Ayrıca ışıklandırmaya ve co2 yi de ihmal etmemeniz gerekli. Kurulumunuz şimdiden hayırlı olsun.
TROPHEUS hangi yavruyu almalıyım öneri
Tropheusu yavrudan büyütüp değer kazandırmak istiyorsan öncelikle çok sağlam bir F0 koloni yavrusu alman gerekiyor. Hatta elinden geliyorsa hangi dişinin yavruları olduğuna bak güzel anaçlardan güzel yavrular doğar çünkü. Ayrıca çok güzel renklere ve forma sahip olmak istiyorsan balıklarına çok güzel bakmalısın. Hangi türden tropheus alırsan al mutlaka büyüdükçe değer kazanacaktır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.