ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cilamure
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
54
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Kasım 2009 04:25
Son Ziyaret:
27 Nisan 2022 21:35
Toplam Mesaj:
882 [0.17 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat baki
Doğum Tarihi:
02 Şubat 1980
Yaş:
44
İl:
Trabzon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

murat BAKİ

SON 10 MESAJI

Longfin Vatozlarım Hakkında
Merhaba.Longfin vatozlarımın olduğu tankta aşırı derecede planaria üredi. 25 gün önce bir dişi vatozum yumurtladı. Erkek işini gördü yavrular çıktı yavruluğa aldım aynı tankta yavruları. Damızlık vatozlarım birer ikişer şekilde öldüler. Ve yeni tanka aldım kalan balıkları yavruları da yavrulukla beraber . Suyun çoğunu eski tanktan çok az miktardada dinlenmiş su koydum yeni tanka. İki gün sonra yavruları çıkaran erkekte öldü. 2 dişim kaldı. Bir tane erkek aldım bir arkadaştan. Dişi balıklardan birinin karnı şiş ve jel kıvamında ip gibi dışkı yapıyor. Diğer dişimde şiş yok dışkı yok ; fakat 5 gündür ne yem verdiysem yemediler. 2 dişide sürekli pipo filtrenin olduğu kısımda sabit duruyor tankta gezinmiyorlar. Yeni aldığım erkek ve yavrularda problem yok çok şükür yem yiyorlar ve dışkılıyorlar. Sarımsak suyuna yemi emdirerek de verdim ; fakat yem yemiyor kalan son 2 dişim. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun. Yazım uzun oldu özür dilerim okuyan arkadaşlardan.
Fil Kulak Lepistes Hakkında
Bu ırkın olmazsa olmaz özelliği nedir ; erkekler mi sadece fil kulak oluyor dişilerde bu kulak olayı yoksa dişinin safkan olduğunu nasıl anlayabiliriz ?
Aşı Suyu Saat Aralığı
Suyun az mı çok mu olması lazım; tahminen kaç saatte su elimize ulaşırsa aşılı suyu kullanabiliriz ?
Aşı Suyu Saat Aralığı
Yeni kurulan bir tank için aynı şehirde yaşadığımız bir arkadaşımızdan balık alacağız ;kendi tankındaki sudan alıp aşı yapmak istiyoruz . Poşete koyulan bu su özelliğini kaç saatte kaybeder?
Isıtıcı Camındaki Pas
Merhaba. Isıtıcılarimin camı paslanıyor. Bu neden olur yaşayan var mı bu durumu nasıl temizlenir acaba ?
Toplu Cüce Vatoz Fiyat Bilgisi
Merhaba toplamda 50 adet 16 albino 34 tane düz siyah cüce vatoz için fiyat bilgisi almak istiyorum. 16 albino cinsiyetleri belli hepsi damızlık olmasada 5 erkek 11 dişi . siyah olanlar 3 erkek 15 dişi geri kalanlar ufak belirsiz 16 tanesi.
Mutand Tavuk Horoz
Ahmet bey tavuk horozda olmuyor demekki çıkan civcivlerde saf ırk örnek verdiğim şekilde çiftleşmeden. Yani yeni bir ırk çıksın değildi kastım austrolorp yada susex çıkma ihtimali hiç yok o zaman 😊
Mutand Tavuk Horoz
Merhaba. Bu konuda deneyim yaşayan oldu mu merak ettim. Örnek olarak susex horozla austrolorp tavuk eşleşmesi sonucu tavuk gurk düşerse yahut kuluçka makinesine yumurtaları koyulursa çıkan civcivler ne olur ?
...........................
.....[EDIT]cilamure,2017-12-03 01:37:27[/EDIT]
Toptan Japon Balığı
Merhaba, toptan uygun fiyata en minik boy japon balığı almak istiyorum, satan veya alabileceğim önerdiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.