ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ardem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Aralık 2009 01:27
Son Ziyaret:
03 Şubat 2022 01:18
Toplam Mesaj:
71 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Arif Demirbaş
Doğum Tarihi:
01 Ekim 1958
Yaş:
65
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/84316.jpg[/img]arif DEMİRBAŞ

SON 10 MESAJI

Balığım Hastalandı
Geçmiş olsun balikta yüzgeç ve kuyruk erimesi var gibi gorunuyor.oncelikle havalandırma varmı su ısısı kaç derece akvaryumda başkahangi canlılar var.
Kararsız Kaldım
Akvaryum ölçüleriniz her iki seçeneğide uygun bence bakacağınız balıkların akvaryumu ne kadar kirletecegi ile ilgili karar vermeniz .
Akvaryumda Kurt Oluşmuş
Yemleme ve su değişimi dikkatli yapılırsa normale döner.Akvaryum ortamında bu tür canlılar olur.beslenme zincirinde bir halkada bu tür canlılardır.
Balıklarını Nasıl Memnun Ederim
Balıklar temiz suyu severler onların en mutlu oldukları ortam temiz olmalı
colomminaris ölenler öldü kalanlara ne yapalım
Osman bey geçmiş olsun ilaç kullandınızmı?bu hastalık kesin ise ilaç kullanmanız gerekir baktopur  kullanacaksınız ama yavruları incitmeden doz ile ilgili bilgileri( http://www.akvaryum.com/sera_baktopur_urunr_45_1451.asp)  okuyup uygulamanız gerekiyor.acizane şunu belirteyim bence suyunuzu aynı değerlere getirerek damlatma yöntemi ile değiştirin azar azar yavruları rahatsiz etmeden sonra ilaç işine girişin.eğer teşhisiniz doğru ise bu dediklerimi yapmalısınız iyice araştırıp uygulayın kolay gelsın.
Vieja2015-01-01 19:38:01
Sarı Prensesim de Hangi Hastalık var
Geçmiş olsun faruk bey bakteriyel bir hastalığa benziyor balık sayınız biraz fazla ısıyı 26 da tutun bence filitrenizin akvaryuma yetip yetmediğini bilmemekle birlikte mümkünse hasta balığı ayrı bir akvaryuma alın(karantina tankı)ve seranın mycopur  ilacını talimatına göre kullanın karantina tankınında suyunu asıl akvaryumdan alın. kolay gelsin.
Yeni Akvaryumum Hakkında Tavsiyeleriniz.
İyi akşamlar şenol bey akvaryumunuz hayırlı olsun. filitre seçimini hangi balık veya bitki bakacağınıza karar verdikten sonra alsa idiniz size yardımcı olacak çok arkadaş var ayrıca forumda benzer konulardan istifade edebilirsiniz.
ardem2014-12-06 21:39:38
Tehşis Koyamıyorum (Videolu)
co 2 kullanıyorsanız ph ile ilgili bir sorun olabilir birde kütükler ile ilgilibakın derim suya sizin dışınızda ya kumdan ya kayadan yada kütuklerden bir müdahele var.
BALIKLARIM ÖLDÜ
bu ilaç nitrat düşürmek için üretilmiş bir ilaç bence gereksiz bir ilaç sizde fazla eklemişsiniz 100 litreye 40 damla çok fazla ballıklar için zararlı olmuş  buda bir tecrübe deyip yola devam.bence oturmuş bir akvaryuma kimyasal eklemeden .önce iyice araştırılmalı geçmiş olsun.en fazla 100 litreye 5 veya altı damla oda nitratı ölçüp ekleyebilirsiniz
Yavru alamıyorum.
Akvaryumda saklanacak çok yer olursa biri birlerini fazla rahatsız etmezler resim koysa idiniz daha net yorumlar alabilirdiniz.damızlık hale gelen balıklar biraz agresif olabiliyorlar.ve kalabalık akvaryumda sitres oluyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.