ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
feci61
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Temmuz 2010 02:10
Son Ziyaret:
29 Ekim 2011 22:57
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
furkan can
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Trabzon
Meslek:
Paramedik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Furkan CAN /Trabzon Akvaryum-Minik Patiler-

SON 9 MESAJI

Bemiks Kompoze Ampul
arkadaşlar bemiks kompoze yi lepisteslerim için kullanmak istiyorum nasıl kullanmalıyım akvaryum 100 lt  şimdiden teşekkürler
Deniz anası bakımı ve yetiştiriciliği
--Bende özellikle deniz anasına geçmeyi planlıyorum.Anlatım için teşekkürler ama bizim bir komşumuz var bu kadar detaya girmiyor bakarken ve hatrı sayılır yıldır bım işi yapıyor.7 Mİ 8 Mİ NE İŞTE.Tek sorun suyu insanlara zarar veriyormuş.cildin en üst tabakasına dedi araştırma yapmış sanırım.Bu doğrumudur acaba??
Filtre Seçiminde Kararsızım !
-Artist  Arkadaşım şelale filtreyi bende öneririm.Akvaryumun için uygun olacaktır.Dedikleri gibi kaliteli marka tercih et ve tabiki de şelale filtreyi yüksek akvaryumlara kullanma yararını göremezsin.Birde bu şelalelerin iç motor temizliği çok zor oluyor bunu da göz önünde bulundur.TEŞEKKÜRLER.
Şelale filtre
-Gerçekten Şelale Filtre güzel bir filtre.Kendi kanaatimce diyorum ben çok çok memnunum ne ses var ne yer kaplıyor.Güzel mantıklı bir karar olur destek mahiyetinde de olsa akvaryumunuzun suyu cam gibi olur.Ama özellikle şelale filtre tecrübeleri olan biri olarak iyi bir markayı terih etmeniz çok daha mantıklı.Sistemleri aynı olsa da işleyişleri farklı olabiliyor ve buda çok etkili bir faktör.
Saygılar
Şelale Filtre Süngeri
[QUOTE=rheme]Herhangi bir sorun teşkil etmez sanırım atman şelale filtreniz var bu filtrelerde filtrasyon özel kartuj tarafından yapılıyor.Siz kendinizde buna benzer malzemeleri dizerek filtrasyon sağlayabilirsiniz.Yine bu kartujlar piyasada satılıyor alıp yenisini koyabilirsiniz.[/QUOTE]

-Konuyla alakalı öğrendiğim bi bilgiyi aktarayım.O bahsettiğim tabla karbon haznesiymiş ve suyun biyolojik tamizliğinde rol alıyormuş.Yani asıl sünger onun yanındaki o haznenin su pisliğini çekmekte bir yararı yokmuş,  teşekkürler.
şelale filitre sesi
[QUOTE=karaağaç]Şelale sistemi olduğu için su suya çarpıyor. çarpmazsada oksijen az oluyo bu yuzden su sesi geliyo acaba sadece akıntı yapsam yeterli olur mu. [/QUOTE],

  -Bir hava motoru seti alarak bu oksijenlenme sorununu çözmüş olursunuz.Akıntı şeklinde olmasına dikkat edin çünkü suyun devir daim hızını ve dolaylı olarak da temizleme gücünü azaltmış olursunuz.AMA SİZ SU SEVİYESİNİ YÜKSELTİN İSTER İSTEMEZ AKINTIYA DÖNÜŞECEKTİR.Ses kesilir ve bir hava motoruyla da oksiyen sorununu çözersiniz.
Şelale Filtre Süngeri
Benim bitane şelale filtrem var saatte 500 ltre su deviri yapacak gücü var büyük değil yani.Sorum şu  arkadaşlar içerisinde bir beyza ince süngerden bir tabla var ve onun içinde de içerisinde minik minik lastikler var delikli bir plastiğpe yapıştırılmış, lastikler plstik ile sünger arasında. Bu tablanın arkasında da bildiğimiz  filtre süngeri var  o beyaz tablayı çıkartsam ne olur arkadaşlar yada çıkartmamam gerekiyorsa ne işe yarıyor bana dermisiniz?

       Saygılar
Şelale Filtre mi yoksa diğer tür iç filtreler mi
- Ben bu soruyu kendimi bilgilendirmek için soruyorum işin açıkcası.Şelale filtre her yönden iyi bana göre.
- Hem sessiz (güçlü olmasına rağmen) su deviri çok güzel ve yer kaplamıyor. Ama sanırım sandığım kadar iyi temizlik yapmıyormuş
Soru gayet açık ve net arkadaşlar bu işin uzmanları hocalarım 50 ltrelik bir tanka ne tür filtre mantık açısından daha uygun olur?
  Teşekkürler
Komple Akvaryum Yapımı ( Yeni Resimler 1)
 Kaç gün sürdü acaba ? Çok güzel gerçekten.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.