ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erhancannn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Temmuz 2010 19:53
Son Ziyaret:
30 Ağustos 2013 22:38
Toplam Mesaj:
82 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
erhan avutman
Doğum Tarihi:
01 Mart 1986
Yaş:
38
İl:
Kocaeli
Meslek:
özel sektör
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

erhan avutman
170*60d*40g (400 lt.) 10 adet Frontoza brundi yavrusu..

SON 10 MESAJI

frontoza brundi ile vatoz ?
İsmail kardeşim teşekkür ederim ilgi alakan ve cevabın için, açıkçası yazdıkların gayet mantıklı güzel tespitler diye düşünüyorum, dediğin gibi en iyisi ayırmak,
 
Burak kardeşim senin cevabın içinde teşekkür ederim yanlız bir şey sormuşsun ''Burundilere neden riske girip böyle bir şey yapmak istediniz? '' açıkçası daha yapmadığım için ben bu konu hakkında bilgi araştırıyorum yaparsam ne gibi bir zararı olur, birde malumun vatoz aslında görüntüde son derece uysal görünen sadece yem yeme ile ilgilenen tip bir balık bunu düşünerek beraber yaşayıp yaşamamalarını araştırıyorum. Birde bak bu konuda form sitesinde net cevap verebilen bir tek ismail oldu şuana dek. ;)

frontoza brundi ile vatoz ?

Arkadaşlar bu sorunun cevabını bilen arkadaşımız yokmu aramaızda.

frontoza brundi ile vatoz ?
Arkadaşlar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum, yeni alacak olacağım frontoza brundi yavruları (1,5 aylık) ile daha öncesinden elimde bulunan leopar vatozum (15 - 18 cm arası) yaşarmı, vatozun herhangi bir zararı olurmu. Daha öncesinde 1 aylık sp. yavrularına herhangi bir zararı olmamıştı, tecrübeli arkadaşların bilgilendirmesi rica olur.
Gebzedeki akvaryumcular?
Arkadaşlar benim şahsi kanaatim güzel işçilik yaptığını düşündüğüm tek yer, Arkadaşım akvaryum sadık abi, balıklar elde üretim balıkları toptancı balığı değil tabi tüm türler için diyemem, yeride cuma pazarı üzerinde başak 4 düğün salonunun yanı, gidecek olursanız Girbay Sürücü Kursundan Erhan yönlendirdi derseniz kesinlikle yardımcı olur.
Balık tür tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, ebatları 170*60*40 dış filitr, iç filitre, çift hava taşı, 300 watt ısıtıcı ve güzel taşları olan güzel olduğunu düşündüğüm bir akvaryumum var, bundan 1 hafta öncesine kadar irili ufaklı içersinde 35-40 tane balığım vardı ve bir salgın sonucu hepsi öldüler, elimse sadece 1 damızlık dişi 4 yavru sp. var. Şimdi akvaryumumu tamamen dezenfekte ettim ve tür olarak bu sefer farklı bir cins beslemeyi düşünüyorum, benim düşünce frontoza sizce arkadaşlar ne olabilir. erhancannn2011-02-06 21:06:39
Balıklarım çok çok hasta
Arkdaşlar denilen tüm tedavi yöntemlerini uygun dozajlarda yapmama rağmen 5 gün içinde bugün itibari ile tam 34 balığımı kaybettim geriye bir dişi bir erkek ve 4 yavru kaldı, bune illet bir hastalıksa bana çok pahalıya maal oldu.
 
Şu konuda bilgi vermek istedim arkadaşlar bilmediğiniz gitmediğiniz yerden balık almayın kesinlikle, benim tüm balıklarım bundan öldüler diye düşünüyorum. Gayet sağlıklı erkek balığımı, erkek dişi dengesi oluşsun diye takasa götürdüm gelen balık sanırım hastalıklıydı ilk o balığın ölümü ile diğer 34 balığım 5 gün içinde öldüler, şunu ifade edeyim kesinlikle tanımadığınız bilmediğiniz kişilerden alışveriş yapmayın, ben gebze beylikbağında ankara caddesi üzerindeki akvaryumcudan almıştım o balığı, gebzeli olan arkadaşlara duyrulur. Tüm arakdaşlara ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
erhancannn2011-01-31 12:07:34
Balıklarım çok çok hasta
Arkadaşlar bugün itibari ile tam 28 balığımı kaybettim, daha öncesindede başıma gelmişti ama bu kadar olmamıştır 28 tane balığım gözümün önünde öldüler diğerlerininde akıbeti belli değil, fakat benim yardımınızı istediğim konu şu, geri kalan balıklarımın üzerinde beyaz benek görünmüyor fakat balıklar yem yemiyorlar, bunun sebebi ne olabilir, sabah onlarıda ölmüş olarak görmem inşallah.
Balıklarım çok çok hasta
Teşekkür ederim bilgileriniz için fakat çaresiz bekleyişim devam ederken balıklarımın gözümün önünde ölmesi çok kötü bir olay, biraz önce bir erkek balığım daha öldü........
:( :(
erhancannn2011-01-29 14:51:09
Balıklarım çok çok hasta
Cihan bey benim balıklarımda dünden beri yemdende kesildiler ve artık yüzmekten perişan olmuş şekildeler, 3 günlük süre içinde 6 yunus 3 sarı prensesim öldü, kalanları nasıl kurtarırım lütfen acil yardım, contra ilacını dün aldım, bir avuç tuz ile birlikte dediğiniz oranlarda akvaryuma ilacı damlattım. Balıkları şirkette besliyorum normalde sabah geldiğimde hepsi yem için bana saldırırlardı sanki fakat 2 sabahdır balıklarım sadece pervasızca sürtüne sürtüne yüzüyorlar ne olur acil yardım.
Balıklarım çok çok hasta
Cihan bey dediğinize katılıyorum, hani ekmek parası ekmeğini kazanmak için vatandaş satış yapıyor ama benim dediğimde sizinle aynı nokta maddiyat mühim değil doğrusunu versin ilacın.
 
Şuanda tuz ile ilacı kullandım valla endişeli ve çaresiz bekleyişim sürüyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.