ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
rescue
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Mart 2006 23:19
Son Ziyaret:
10 Aralık 2014 10:55
Toplam Mesaj:
237 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bulut YILDIZ
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1977
Yaş:
47
İl:
Antalya
Meslek:
İlaç / Tıbbi Satış Temsilcisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



Bulut YILDIZ

SON 10 MESAJI

Tetratech 1200 Su Sızdırıyor
Hakikaten inanamıyorum. Neredeyse forumda 1 hafta araştırdıktan sonra bu filtreyi almaya karar verdim ve aldım. Aylardır sorunsuz kullanıyorum ancak bundan sonra içim nasıl rahat edecek bilemiyorum. 
Antalya'da buluşma
15' i çok uygun bence. Yanlız geçen seferki buluşma için herkese özel mesaj gönderilip buluşma formunda ilgili link ulaştırılmıştı. Bu buluşma için de aynı şeyin yapılması katılımı arttırır düşüncesindeyim. Halis'le tesadüfen karşılaşmasam organizasyondan haberim olmayacaktı.

Bir de eşler gelecek mi? En azından eşiyle birlikte gelecek olan bir kaç kişi olursa bende eşimle beraber gelmek isterim. Eşini getirecek bir kaç kişi olursa diye yazmamın sebebi orada bir kaç tane bayan olursa eşim sıkılmaz diye düşünmemdir, yanlış anlaşılmasın.
Kiraz Karideslerimi Bulamıyorum
Saklanıyor olabilirler. Bir de hatırlatmak istediğim bir konu var. Eğer suyun dibinde karidesin vücuduna benzeyen kabuk yada kabuklar görürseniz hemen yenildiğini düşünmeyin çünkü kabuk değiştiriyorlar. 
Elektrik Faturanız
Evde sadece 2 kişi yaşıyoruz 160 TL geldi fatura, hayırlı uğurlu olsun diyerek kapıya astım. Akıllı sayaç var ve mantığına uygun kullanmışız. En fazla elektriği akşam saat 10 dan sonra tüketmişiz ancak fatura 160. Normal sayaç olsa demekki 200'ü geçecekti belkide. Ben bir şey anlamıyorum bu işten. Normal bir ailenin standart yaşam içerisinde kullanacağı eşyalardan tek bir fazlamız 1 adet akvaryum. Onunda bu faturada çok etkili olduğunu sanmıyorum. Boşuna akvaryuma yüklenmenin faydası yok. Elektriğimiz pahalı arkadaşlar. Suyumuz ucuz, onun dışında bir insan olarak neye gereksinimimiz varsa pahalı bu ülkede. Elektriğe bu kadar kısa sürede bu kadar çok zam yapıldığını hatırlamıyorum ve 32 yaşındayım. Bu bağlamda hükümeti tebrik ediyorum ve şimdiye kadar hiç oy vermemiştim kendilerine ama bu seçimde oyum onlarındır. Sürekli % 47 lik kesime kızıyordum ama hiç olmazsa benim hatamdı diyip kendime kızarım ve suçsuz yere cezalandırıldığımı düşünmem.
Kiraz Karides ve Beta
Cichlid türleri bile bu canlılara zarar verirken beta gibi avcı bir balığın yanında zerre şansları olmaz karideslerin. Betalar barışçıl değildir ancak canlı doğuranların arasında beslediğimde bir sorun çıkartmadı. Tankın dibinde yavru gördüm hatta. Benimle birlikte oda gördü ve inanın benden çok çok hızlıydı. 
Kiraz karidese uygun balıklar
[QUOTE=canan numan]Cüce vatozlar ile kiraz yaşarmı, S.prenses yavru yeni kustu sadece s.prenses yavrularının olduğu yerde cüce vatozlar ile birlikte beslesemmi düşünüyorum[/QUOTE]

Cücelerle kirazlarım aynı tankta. Hiç bir sorun yaşamadım. Sadece bir kaç yerde vatoz yumurtalarını alıp akaçabilecekleri yazıyordu ama ben görmedim. Tek sorun melekler. Ne vatoz yavrusu biliyorlar ne karides. Şimdiden bayaa kayıp verdim.

Sp yavrularına gelince biraz boy atmaya başlayınca cüce yavrularını ve karidesleri didiklemeye başlayacaklardır.
kiraz karidesi ve melek
Ben 6 tane aldım kiraz karidesi, şimdiden 3 ünü hallettiler. Üstelikte meleklerim henüz küçük. Çok istemiştim ama olmadı.
Meleklerim yumurta döküyor. Yeni resim sayfa 8
İlker Bey, Bence eşinizle ciddi bir şekilde bu konuyu tekrar konuşun. Evlilik ortak bir yaşam ancak yinede her bireyin kendi zevkleri ve yaşam anlayışları oluyor. Karşılıklı olarak bunlara saygı göstermek ve asgaride buluşabilmek önemli. Eşlerin birbirlerini kısıtlamamaları gerekir. Bu hobiyle ilgilenmekten mutluluk duyduğunuzu, zevk aldığınız birşeyi elindenizden almaya hakkının olmadığını ve bunun karşılıklı olduğunu kendisine izah etmeniz gerekir diye düşünüyorum. Bende bu tür sorunlar yaşıyorum eşimle ama bir şekilde orta nokta bulunmak zorunda. Bu sonuçta sizin hayatınız ve size ne yapmanız gerektiğini söyleyebilecek bir konumda değilim ve kimsede olamaz ancak kişisel tavsiyem kendi isteklerinizden tamamen ödün vermemenizdir.Sizin mutsuzluğunuz eşinizin mutluluğu olamaz, olmaması gerekir. Saygılarımla...
Su Basması İle İlgili Anılarınız
Gecenin bir yarısı misafirimizin kapı tıklatmasına uyandık.  Akvaryumun yarısı boş, balıklarda bir sorun yok ama halı vs su içerisinde. Yerdeki prizde suyun içinde ve nasıl olduda odaya girince çarpılmadık bilmem. Akvaryumun alt camı çatlamış. Gerçi iyi oldu. Böylece daha büyük bir tank aldım bu bahaneyle :) Dersimide aldım tabi. Ağırlık olabilecek kaya vs kullanmıyorum artık. Birde prizi yerden 15 cm yukarı astım. Ne olur ne olmaz...
Protez Kuyruk (video Eklendi)
Videolarda gayet sağlıklı ve çevik görünüyordu balık. Bence riskleri ne olursa olsun müdehale başarılı olmuş görünüyor. Her girişimin riskleri olduğu bilinir ancak bunlar göz önünde bulundurularak işlem yapılıp yapılmayacağına karar verilir. Burada balığın yerine bu riski alan kişi balığın sahibidir ve kararının sonucu olumlu olmuş. Olumsuz olsaydı bile yinede tebrik ederdim kendisini. Alkışlıyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.