Power Led Hakkında Yabancı Kaynak


mrahÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 24/06/2016
İl: Yurtdisi
Mesaj: 1966
mrahÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2017 19:08
[URL]https://www.ukaps.org/forum/threads/spectrum-doesnt-matter-does-it.26717/[/URL]

Ben soyleyecegimi soyluyorum, baglayacagimi bagliyorum zaten her defasinda. Satis stratejisi oldugunu soyledim. Onlar olmadan olmuyor olsaydi, ada aquasky, adanin yeni solar rgb modeli, dennerlenin urunleri ve niceleri sadece beyaz olmazdi. Bunun yaninda chihiros yeni bir model cikardi sanirim o da RGB isimli birseydi icerisinde yesil falanda var, o halde bunada anlam yuklemek lazim. Markalarin amacinin para kazanmak oldugunun bilincinde her birey bunu rahatlikla ayirt edebilir ve ediyorda. Inlarin kafasini karistiracak konulardan konusun, isi zor gosterin, onlar olmadan olmaz deyin. Gelsinler size cuzdanlarinda ne var ne yok versinler. Ledle ilgili forumdaki konuyu okuduysaniz zaten benim dusuncelerimi gayet net biliyor olmaniz lazim, ki okudugunuzu soyluyorsunuz. Ayni seyleri papagan gibi tekrarliyorum, daha kac kere soylemem lazim. Profilde ismimde degismiyor yazan benim hep. O konuda yada baska konuda. Sebepleriyle birlikte.

Bu kadar duz mantikla gidiyorsaniz bu gune kadar forumda bile tonlarca ornegi olan sadece tasarruflu ampulle bitki yetistirenlerde birer hayal urunu yada tesadufi. Ise yaramayan bir isik nasil tesadufle insani sonuca goturebilir? Goturemez. Uzerinde cok dusunulcek, uzay teknolojisi bi durum yok. Dennerlenin seralarinda kullandigi aydinlatmaya bakin, gecmis donemin metal halideleri.

Onlardada bu arayis icinde olan insanlar var. Kafasi karisik olanlar, arastiranlar var.

Bi avusturalyalinin videoma yaptigi yorum. Aydinlatmayi merak etmis. Yapacak birsey yok, dedigim gibi T8 kullananda var, COB da kullanan var, mavi kirmizi disko topuda kullanan var, t5 te, mh de vs. vs. Hepsi sonuca goturuyorsa demekki x olmadan y olmaz diye birsey yok. X olmadanda gayet guzel y ve nice yler olabiliyor. Eger amaciniz bu isten cikar elde etmekse bunu cok guzel pazarlarsiniz onuda yukarida yazdigim gibi kafa karistirip insanlari cikmaza sevkederek. Usta, ustad susu vererek. Bu kadar net.

[URL]https://www.youtube.com/watch?v=_4JmEk0SAI4[/URL][EDIT]mrah,2017-05-03 19:13:59[/EDIT]

Teşekkür Edenler: [T]192729,FurkanTezcan[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

esucÇevrim Dışı

Kayıt: 15/10/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 67
esucÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2017 19:27
Power led yapıp satan biçok kişi gerek renk dağılımını gerekse renk adetini paylaşıyor herkesle. Forumdaki meşur konuyu da açan kişi de biçok kişiye KENDİ DOĞU OLDUĞUNA İNANDIĞI şekikde armatür yapması konusunda yardımcı oldu yani bu ticari bir sır değil. Madem mesele daha çok para kazanmak çok daha ucuz olan beyaz ledle de armatür yapıp satabilirdi hatta belki daha bile çok kar ederdi çünkü kırmızılı morlu lede 300lira veremeyen çok daha fazla kişi 100liraya satılan çok başarılı ledi florasana tercih ederdi. Neticede eğer kişi kendim yapıcam diyosa, satan kişilerin çoğu kendi yaptıkları tasarımı herkesle paylaşıyor, kendi yine renkli yapabilir. Bence en azından türkiyede benim tanıdığım iki sürekli led yapıp satan kişi daha çok kazanayım diye değil gerçekten yaptığının doğru olduğunu düşündüğü için böyle armatür yapıyor. Kurum neyse de kişinin niyetini kesin bilebileceğinizi sanmıyorum.. Siz bi şey diyosunuz eyvallah başkası da bi şey diyor iki taraf da çok çok emin kendinden bu yüzden yerli değil yabancı kaynak istiyorum. Eve gidince linki okıycam başka varsa dediğim gibi konu onları da göndermenizi bekliyorum[EDIT]estu,2017-05-03 19:29:02[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FurkanTezcanÇevrim Dışı

Kayıt: 04/01/2017
İl: Bursa
Mesaj: 830
FurkanTezcanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2017 19:31
Vay be.Emrah abi sağolasın benim de kafama çok takılan bir şeyi açıklamışssın.Bende bitkili akvaryumda led kullanımı konusunu kısım kısım okumuştum,deep red royal blue uv mor cool white gibi çeşit çeşit renklerin kullanılmasının bitkilide daha iyi bir sonuç verdiğini okumuştum.Ama daha sonra Tropicanın bir videosuna denk geldim 120.50.50lik bir bitkili tanktı.Aydınlatma olarak ise sadece beyaz led kullanmışlar nasıl oluyor diye çok kafam karışmıştı.O zaman sadece beyaz ışıklada oluyomuş demiştim,ama şimdi sebebini daha iyi anladım.Videonunda linkini şuraya ekliyeyim.https://youtu.be/__CM-LVLkvY[EDIT]FurkanTezcan,2017-05-03 19:33:16[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

esucÇevrim Dışı

Kayıt: 15/10/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 67
esucÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2017 22:56
Cevap yok. [zzz][zzz][;)]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mrahÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 24/06/2016
İl: Yurtdisi
Mesaj: 1966
mrahÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2017 23:28
[QUOTE=estu]Cevap yok. [zzz][zzz][;)][/QUOTE]

Neye cevap yok?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir