![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
|
Cevapsız Konular
|
| Labirentliler | |
| Konu: Beta Aldım | |
| Yazar | Mesaj |
|
meltem1
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2007 Durumu: Çevrim Dışı |
Konu: Beta AldımGönderim Zamanı: 10 Mayıs 2008 Saat 22:31 |
|
Ben bugun beta aldım. Kıpkırmızı rengi var. 30 litrelik bir akvaryuma koydum ama akvaryumumda eskiden kalma bır de japon balıgım var. Sorun çıkararırlar mı acaba birbirlerine şimdilik birbirlerini görmezlikten geliyorlar.
|
|
|
Meltem...
|
|
Yukarı Dön |
|
Reklam
|
Reklam |
|
|
|
|
Akvaryum.Com Reklam
Reklamın görünmemesini istiyorsanız üye olunuz. |
|
|
icedearth
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2006 Konum: Bursa Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Veteriner hekim adayı |
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2008 Saat 23:16 |
|
30 lt de sorun olacağını sanmam. Fakat betta akvaryumu kabullendikçe japona gövde gösterisi yapıp kuyruğunu tırtıklıyabilir. Ayrıca japonlar ne kadar uysal olarak bilinsede aynı tepkiyi oda verebilir. Fakat genel olarak sorun çıkacağını sanmıyorum.
Saygılar |
|
|
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 4. Sınıf
SEÇKİN AYAN Hobici bu hobiden para kazanan değil, masraflarını karşılayan kişidir. |
|
Yukarı Dön |
|
|
bjkbilo
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durumu: Çevrim Dışı |
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2008 Saat 23:41 |
|
Ben de yeni beta adlım ne zaman böyle kendini kabartacak ve gerçek yüzünü görecem
|
|
|
Bülent Uluerler
|
|
Yukarı Dön |
|
|
sadiksena
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2008 Konum: Trabzon Durumu: Çevrim Dışı |
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2008 Saat 12:52 |
|
Bunun için biraz zamana vee iyi bir diyete itiyacı var bettanızın.Ama inanın bir kere kendini göstere göstere yüzmeye başlayınca gözlerinizi üstünden alamıyorsunuz;)
|
|
|
Sadık Sena Yeşilyurt
75*23*30 1e 1d betta |
|
Yukarı Dön |
|
|
cincıkcincık
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2008 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Teknisyen adayı |
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2008 Saat 20:03 |
Herkeze selam,
Bende beta ile japonu 15 lt. bakmaya çalışmıştım,bol bitki varken sorun cıkarmadılar,ama ana tankım için bitkileri cıkardığımda bir gecede japonun hali harap oldu , hemen japonu arkadaşıma verdim.
Saygılarım ile arz ederim. Düzenleyen cincıkcincık - 11 Mayıs 2008 Saat 20:03 |
|
|
Sinan Öztürk
|
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
chillout
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2008 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: TTNet Müşteri Temsilcisi |
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2008 Saat 01:59 |
|
Kesinlikle tavsiye etmiyorum, eğer betta hırçın değilse bettanın kuyruğu yenmiş şekilde bulabilirsiniz bir sabah , yada tam tersi olmuş ve japon su üzerinde yatıyor olabilir, bettalar narin hayvanlardır, bakıma pek ihtiyaç duymasalar bile ilgi isterler, bir kez sahibini benimsediğinde bir daha ondan vazgeçemeyeceksiniz. Balığınızı stresten koruyun, günde 1 öğün yem verin hatta haftada 1 günde aç bırakın, sabit bi şekilde yemlemeyin ara sıra canlı yem atın (sinek , böcek, karınca vs..) ozaman dahada kondisyona girer, mümkünse biraz su mercimeği ekleyin üzerinde gölge yapsın, varsada bir kaç cüce saz, işte ozaman kendini çok rahat ve huzurlu hissedicek, işte ozaman balığınızı izlemeye doyamayacaksınız, sizi görünce dans edicek, etkilemeye çalışıcak (:
|
|
|
Eren Cihan
|
|
Yukarı Dön |
|
| Favorilerimden Çıkar |
| Akvaryum.com Makaleler |
|
Neolamprologus Leleupi Neolamprologus Leleupi Yazan: Alp Ersin Çelebi Şirin ve keyifli bir tür olan Neolamprologus Leleup... Devamı için tıklayınız... |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|