ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
djmetin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Temmuz 2006 23:56
Son Ziyaret:
05 Temmuz 2007 23:12
Toplam Mesaj:
177 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Metin Sap
Doğum Tarihi:
13 Aralık 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
Disk Jokey
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Metin Sarp
İstanbul/Beykoz

Msn: djmetin_20@hotmail.com

SON 10 MESAJI

canlı doğurğan yavruları için hangi bitki

[QUOTE=M.Okur]

 

   Bende yavru bekliyorum damızlıklarımdan ama daha var biraz . Ben kesinlikle eledoayı öneririm,çünkü yavru balıklar oraya daha kolay saklanabilir, ayrıca eledoa bol yapraklıdır.
   Ayrıca rafya da kullanabilirsin.
[/QUOTE]

 

+1

zebra ile prenses çifleşti
Yunus bey Samimi bulmuyorum sizi bu konu hakkında...!!!
tatlısu örümceği

Vallahi Arzum Hanım... Gerçekten çok ilginç bir olay.Bende şimdi çok merak ettim.Resim çekip ekleme şansınız varsa.Rica edeceğim. 

 

Saygılarımla.

Kar Prensesi
Can bey.İnşallah yardımımız dokunmuştur.İnşallah balığınızı kurtarırız..

Saygılarımla..
ev yapımı en ucuz bitkisel yem
Evet erkan bey.Haklısınız..Bir kovanın içine kaya tuzu atıp yüzünüzü oraya sokmak lazım.Bakalım ne hissedeceksiniz..Bir deneyin..Sonra sonuçları ve etkilerini bizle paylaşın..Hee bu arada birde gözlerinizi içinde açmayı unutmayın.
ACEİM KENDİ ETRAFINDA DÖNÜYOR

Benimde Sarı Prensesimin başın adah değişik bi olay gelmişti.O olayda aynen şöleydi.Tek yüzgecinden solunum yapıyor.öbüründen yapmıyordu.Kendini bir sağa bir sola vuruyordu.Forumda konu açmıştım cvp gelmeyince bende dikkatli olarak izledim ve Ahli balıklarımın sarı prensesi didklemeye çalıştığını ona vurduğunu gördüm.Bu sistem çerçevesindede hemen o balığımı o akvaryumdan uzaklaştırıp kendini rahat hissedebileceği bi yere aktardım.Sonuç itibariyle ahlileri başka bi tanka aldım.Tek tür yaptım akvaryumumuda.Şimdi rahat ve halinden memnun.Diyeceğim şudur ki.Balığınız başka balıklar tarafından vurulmuş olup.Bu olay karşısındada sinir sisteminde olmaması gereken olayalar olmuş olabilir..Bence Ayırın....

İnşallah balığınız iyileşir.Saygılarımla..

ev yapımı en ucuz bitkisel yem
Tropikal Akvaryumunuza Siz Siz olun Asla ve Asla tuz ilave etmeyin tuz atmayın.Tropikal balıkların üzerinde pul yoktur ve çok hassastır.Balığınız sebebini bilmediğiniz nedenlerden dolayı ölür.Sizde hastalık var zannedersiniz.Tuz Derisini yaktığından dolayı.Balığın üstündeki katmanı gün geçtikçe erir.Ve sonuç olarakta bize üzüntü,dert,tasa getirir.Bundan Dolayu Siz,Sİz olun Sakın ama Sakın Tropikal akvaryumunuz varsa.Tuz İlave etmeyin.
Kar Prensesi

Kar Prensesi dediğiniz şey acaba Snow Cichledindenmi Bahsediyosunuz.Eyer öyleyse şuanda yapabileceğiniz birşey yok.İlgilenemem diyorsunuz çünkü.Yani bir nevi balığı ölüme terkediyor gibisiniz.Ayrı bir akvaryum alamıyorsanız 5 litrelik bir petşişeyi ortada 2 'ye kesin bir delik açarak o deliğe vantuz koyun.Akvaryumunuzun içine bunu yapıştırıdın.Balığınızıda oraya atın.Supradyn Vitamin ilacını iyice çözelterek içine dökün Yalnız dikkat etmeniz gereken şey vitaminin tamamını değil sadece yarısını kırıp çözeltin fazla vitamin takviyesinden vefaat etmesin.En güzel En sağlıklı yöntem bu olacak.Gerisi artık allaha kalmış.

Birde imza bölümünüze Adınızı,Soy Adınızı,Hikamet ettiğiniz yeri yazarsanız size hitabımız daha güzel ve sağlıklı olur..


Saygılarımla..Sağlıklı Balıklar..

 

s.prenseslerim yardım....
Merhabalar Osman Bey..Çok emin olmamak'la beraber,Sırt ve alt süzgeçleri olan balığınız erkek,Öbür 3 balığınız ise dişidir.En sol tarafta bir prensesiniz daha var.Oda dişi. Tabi anüs,Vent Bölümlerini göremediğimiz içinb net bir tahminde bulunamıyoruz.Sadece göz Aşinalığının verdiği bir bakış açısı..

Saygılarımla..Sağlıklı Balıklar..
Sürtünme Tedavisinde Son Nokta-Tuz oranı

Balığın üzerinde pul olmadığından dolayı tuzlu su balığın dokusunda çok büyük zararlar vermektedir.Tuzlu su içerisinde balığın tutulması çok zararlıdır..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.