ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mert İlkdoğan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mart 2013 13:53
Son Ziyaret:
15 Mart 2023 10:35
Toplam Mesaj:
136 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert İlkdoğan
Doğum Tarihi:
15 Mayıs 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Enerji Ticareti
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/144199.jpg[/img] 160*60*60

SON 10 MESAJI

Bitkili Akvaryum Kurma Çabaları
Merhaba, ışıklandırma konusuyla ilgili ben de yeni bir kurulum yaptığım için en zorlandığım konu oldu. Her şeyden önemlisi ilk etapta bütçeye karar vermek lazım. Şahsi araştırmalarım sonucu bütçeniz yeterliyse gözü kapalı Creaqua'nın FireFly'ını almanızı öneririm, bir benzer profesyonel üretici ise Mygos - benim tercihim Mygos oldu - Bunların dışında daha uygun fiyatlı ve piyasada olumlu dönüşü çok olan Armatürk'ü tavsiye ederim. Hiçbiri için bütçe yetersiz kalırsa Facebook vs. de DIY dediğimiz şekilde üretim yapan ve oldukça olumlu dönüş alan bir çok kişi var onlarla iletişime geçip teklif alabilirsiniz. Çok yeniyseniz ve neyin yeterli olacağını bilmiyorsanız bu kişiler genelde güzel yönlendirme yaparlar. Benim tank ebatlarım 160*60*60 olduğu için DIY çalışan kişiler beni bu saydığım diğer markalara yönlendirmişti. Kolay gelsin.
50x40x40 Bitkili Akvaryum
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Ben de bitkili akvaryuma yeni giriş yapan biri olarak sormak istediklerinizde bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim. Zor, uğraş isteyen ama çok keyifli bir işe girişmişsiniz siz de [:)]
Canlıpetshop Güvenilirliği?
Yakın zamanda tüm kötü eleştirilere rağmen bir arkadaşım buradan bitki alımı yaptı ve bitkiler beklediğimizden iyi geldi. Sorun şu ki bu tip olumsuz yorumu çok olan yerlerden ille de alış veriş yapılacaksa garanti ürün alınmalı diye düşünüyorum. Örneğin kapalı kutusunda STT belli bir yemde yaşayacağınız problem olsa olsa kargo gecikmesi olacaktır, ama canlı alımları yani ne olacağı belli olmayan alış verişlerde pek yanaşmamak gerek.
Bitkili Akvaryum Bilgi Paylaşım Youtube Kanalı
Abone oldum hemen, içeriklerin artarak devam etmesi dileğiyle. Bol şans.
Pet Shop Açıyorum
Tebrik ederim. Sık sık aklımı kurcalayan bir hayal benim için de üretim hane açıp geçimimi tamamen hobimden sağlamak ama şuan için benim için sadece bir hayal. Çok güzel yerlere gelmeniz dileğiyle.
Veni Vidi Vici Vol.2
Tam bitkili akvaryum kurmak gibi bir düşüncem vardı ki başlığınıza denk geldim. Harika gözüküyor! Emeğinize sağlık, başlığınızı çok kirletmeden size sorular sorabilir miyim ya da direk mentorum olur musunuz :) Tekrar tebrikler.
Elektrik Faturanız
Herkese merhaba,

Başlığa daha önce de yazmıştım ama yinelemekte fayda var aylık 135TL ve üzerinde geliyorsa faturanız yaklaşık %8 - 10 dolaylarında indirim alabilirsiniz. Hiçbir ek ücret vs. ödemeden. Detayları soran olursa ÖM'la anlatabilirim. 

Bir de elektrik fiyatları ilden ile değişmemektedir :) Keşke olsa ama değil maalesef :) 
çok sevdiğim hobiye ara verdim :(
En kısa zamanda geri dönmeniz hatta vazgeçip ara vermemeniz dileğiyle :) Tabii hepsinden önce sizin için en hayırlısı olsun. 
Hobiye Başlangıç Duboisi Maswa
[QUOTE=Volkan ULUĞ]Mert bey hayırlısı olsun yeni kurulumunuz, hobiye başlangıcınız güzel bir tür ile yapmışısınız. Umarım bu hobiden umduğunuz zevki yaşar ve balıklarınızında büyümesi ile sizi daha da bu hobiye bağlı görmek bizleride mutlu edecektir. Selametle.
[/QUOTE]

Volkan Bey merhaba,

Sizin aracılığınızla site yönetimi ve kurucularına da tekrar teşekkür etmek isterim. Bu siteye şans eseri girmemle beraber çıktım bu yola. Tam da bu yüzden bu sitenin gelişmesi ve aramıza benim gibi yeni arkadaşları katması için elimden geleni de yapacağım. 

Saygılarımla,


[QUOTE=arif007] Mert bey akvaryumunuz balıklarınız hayırlı olsun güle güle besleyin.[/QUOTE]

Arif Bey,

İlginize teşekkür ederim.

Saygılarımla,


[QUOTE=Tarık Küser]Mert bey maşallah balıklarda tankta çok güzel gözüküyor tebrik ederim sizi sağlıklı ve güzel hobiler.

[/QUOTE]

Tarık Bey,

Beğenmenize çok sevindim. İlginize ve güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla,
Tropheus duboisi aldım
Naim Bey merhaba,

Ben de 40 adet yavru duboisi maswa besliyorum ve kullandığım yemler;

- Tetra Phlly
- NLS Cichlid Formula
- Dainichi Veggie FX
- Sera Spirulina Tablet
- JBL %40 Spirulina Flake
- Tetra Pro Algae
- Tropical Spirulina Super Forte Flake

Saygılarımla,

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.