ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emre__
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Nisan 2007 20:37
Son Ziyaret:
18 Eylül 2014 13:57
Toplam Mesaj:
214 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Doğanç
Doğum Tarihi:
31 Ağustos 1994
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Emre Doğanç

SON 10 MESAJI

AFRA JALO REEF
Kardeşim maşallah tebrik ediyorum gerçekten herşeyiyle balıklar akvaryum süperler kayıpsız bir şekilde yavrularınıda büyütmen dileğiyle sağlıklı balıklar :)
60ltde SPler için ne yapabilirim
Selamlar.60 lt  sarı prensesler için hiç uygun bir akvaryum değil imkan ve yer varsa bunu 200 lt civarına çıkarırsanız balıklarınız rahat rahat yavru verecektir ve sayı probleminizde kalkacaktır.

Saygılar....
mavi prenses yavruları!.. ACİL YARDIM
Selamlar.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni yavrularınız umarım kayıpsız büyütürsünüz ilk olarak kusturduktan sonra ağzına iyice baktıysanız yumurta kalmadıysa sorun yok ağzının şiş olmasının sebebi balık 1 hafta yani 7 gün boyunca yumurta tutmuş ağız şekli şiş olduğundan haliyle biraz öyle kalacaktır yani 1 2 gün kadar sonra yem yemeye başlar eğer yumurta kalmış ise tekrar kusturun derim yavrularınız kuluçka makinasında ise 15 20 kadar kaldığında keselerinden çıkacaklardır ve artık daha büyük bi ortama geçirmeniz yeterli olacaktır.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur =)) 

Saygılar.....
300L malawi tankım
Selamlar.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun gerçekten görünüm güzel bir akvaryum olmuş ne besleyeyim demişsiniz başlıkta malawi yazmışsınız malawinin güzel türleri var araştırma yaparsanız biraz beğeneceğiniz güzel türler illaki olacaktır ben hacime bakarak 2 tür yapmanızı öneririm kendi fikrimi söyleyecek olursam elongatus mpanga güzel olabilir. 

Saygılar..

cinsiyet ve türleri nedir
Selamlar.Bu fotoğraflardan cinsiyetlerin net söylenmesi biraz zor ancak forumda biraz araştırma yapıp anüs vent yolu ile dişi erkek olduklarını öğrenebilirsiniz.

Saygılar...
Sarı prenses cinsiyet
Selamlar.Resim kaliteleri biraz düşük bence biraz daha kaliteli anlaşılır resimler eklerseniz daha iyi olur yada anüs vent kontrolü en sağlıklı iş olacaktır.

Saygılar...
Mbuna cenneti; afra hara, afra jalo, mpanga (En son fotolar sayfa: 12)
Selamlar.Merhaba Akın abicim maşallah balıkların yavruların akvaryumun herşey çok güzel yerli yerinde 
umarım eksiksiz yavrularını büyütürsün herşey gönlünce olsun sağlıklı balıklar.Bende malawi mbuna hastasıyım inşallah yazdan sonra 160*60*60 yada 160*80*60 malawi tankı kurucam.Herşeyin hayırlısı olsun... 

Saygılar sevgiler...
balıklarımın cinsi
Selamlar.Bu balığınız mpanga değil ancak bende mavi prenses diye baktım ama çokda andırmıyo mavi prensesi melez olabilir düşüncesindeyim.

Saygılar...
Mavi Prenses Yavru Aldı Ağzına
Bence ilk yavruları olduğu için hiç ellemeyin kendi ortamlarında ne kadar tutabiliyorlarsa yavrularını iyidir çünkü siz başka bir yere aldığınızda yavruları atacaklardır büyük olasılıkla..

Koloni kurma hakkında
Selamlar.Akvaryumunuzun hacmi nedir acaba bunu belirtirseniz daha iyi olacaktır ve bir de balıklarınız biraz karışık ve erkek dişi oranı orantılı değil akvaryumunuzun hacmine göre eğer yeterli ise 2 -3 tür civarında azaltın balıklarınızı derim 

Saygılar....

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.