ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ErcanUçar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Ekim 2008 13:42
Son Ziyaret:
09 Kasım 2016 23:16
Toplam Mesaj:
1087 [0.19 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ercan Uçar
Doğum Tarihi:
30 Ocak 1989
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
daim fotoğrafcı :)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[b]Ercan Uçar !!![/b]

SON 10 MESAJI

Forum yarışmasinda neler oluyor?
Benim anlamadığımda şu oldu yarışma kuralları kısmında şöyle yazıyor :  Her ayın 1'inde katılımlar başlar, 21'inde saat 23:59'da biter. Oylama 22'sinde başlar, 27'sinde saat 23:59'da biter. Sonuçlar 28'inde saat 00:00'da duyrulur. yazmasına rağmen dün baktığımda 61 .kişinin katıldığı akvaryumcanlısı yarışması bugun ayın 28i olmasına rağmen 68 kişi olması yani 7 kişi daha katılmış yarışmaya . Bilmediğimiz bir kural varsa açıklama yapılmasını talep ediyorum.
silinmesi gereken bir konu
Ben burdaki şikayet sebebini anlamış değilim .. Arkdaşlarında dediği gibi kimse size akvaryum şöle böle diyip satmamış sonuçta bir tüketici olarak aldığınız ürünü incelemek en doğal hakkınız .. Bir diğer konuda akvaryumu çöpe atmış olmanız madem akvaryum döküntü çıktı gidip geri verin verdiğiniz kaporayı geri alın . Herşey bir kenera adamın size sattığı akvaryum döküntüde olsa kırıkda olsa sizin adamın parasını vermeme gibi bir lüksünüz yok ya akvaryumu geri verir derdinizi anlatırsınız he adam hala gak guk yapıyorsa bırakırsınız kapısına parasınıda vermezsiniz o zaman gelir burda şikayetinizi dile getirirsiniz .. Sonuçta satıcı gırtlagınıza yapışıp bu akvaryumu alıcaksınız diye zorlamamıştır diye düşünüyorum. 

Genede geçmiş olsun .
YİĞİT MERİÇ KOZBAY DAN GELEN DERE BİTKİLERİ !
20 lira için değermi insanların güvenini kırmaya zenginmi oldun yahu anlamıyorum. Çok geçmiş olsun.
En güzel fotoğraflarınızı gösterin









İzinsiz kullanımı tehlikeli ve yasaktır 
Ebubekir ATAR2014-09-11 20:55:57
Fulred ailesi ..
[QUOTE=Vasfi]Merhaba,
Aileniz hayirli olsun, saglikli sekilde yasamlarini surdururler umarim. Recep arkadasimizada katiliyorum bitki konusunda, ve biraz daha foto bekliyorum. :)[/QUOTE]

Teşekkür ederim vasfi abi .. Bitkilendirme en kısa zamanda yapılıcak inşallah . Gün fün fotoğrafları paylaşıcam. L144 leri ayırdım dün . Yem yemelerinde sıkıntı olucağını düşündüm 30x30x30 bir akvaryumdalar suanda. En kısa zamanda fotoğraflarla karşınızda olucaz inşallah.


[QUOTE=Ziya Erkus]Ercan kardeşim, resimlerinden yapacağım yorumumu çünkü videonu işyerinde seyredemiyorum. Akşam evde seyretmeye çalışacağım. Varyeten güzel bir varyete ve balıkların henüz çok gençler. 3 ay civarı diye düşünüyorum. İnşallah kardeş değillerdir de kanı devam ettirir ve sağlıklı, formda yavrular alırsın. Erkeklerin bir tanesinde (en son resimde sağdaki), kuyrukta hafif ayrılma ve parçalanma var. Ya kavgadan yada su şartlarından, bunu bilemiyorum. Erkeklerin 2 ay sonra kuyruk yapısı ve dorsal olarak çok daha iyi olacaklar. Formları gayet iyi.Bu tayfadan alacağın yavrulardan seçeceğin en iyileri ile devam edeceksin. Sağlıkla ve bol yavru alman dileğimle. Sevgilerimle.[/QUOTE]

Yusuf abi yorumların için çok ama çok teşekkür ederim.. Balıklar kardeş değiller şu anda formaları gayet iyi 2 erkekde kavgadan olusan kuyrukda didiklenme var ama düzeliciğeni umuyorum .Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim. Sağl varol.
Fulred ailesi ..
Yorum yapıcak başka kimse yokmu ! bu site artık sadece ticari kaygılar içinmi kullanılıyor arkdaşlar _?
Fulred ailesi ..
Öneri ve görüşlerin için çok teşekkür ederim recep kardeşim... Bitkilendirme konusunda haklısın biraz daha bitki istiyor akvaryum lakin fazla tecrübem yok bitki konusunda hemen akvaryumu doldurmak istemiyorum o yüzden. 

Saygılar.
Fulred ailesi ..
Merhaba arkdaşlar sizlere 100x45x55 ebatlarında bir akvaryumda ev sahipliği yapan  4 erkek 7 dişi albino fulred kolonimi l144 blue eye longfing kolonim ve çöpcüleri tanıtmakdan mutlulk duyarım değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi esirgemesseniz sevinirim.

Eve sırada fotoğraflar fotoğraflar gün ışığı florasan altında çekilmiştir.







Buda videoları ....

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=BMPEBq8j_YY[/VID]

MAŞŞALLAHLARINIZI ESİRGEMESSENİZ SEVİNİRİM
ErcanUçar2014-09-02 00:56:06
albino fulred ırkları..
Bilgiler için çok teşekkürler abicim. .
albino fulred ırkları..
Yardımların için çok teşekkür ederim recep abi ... Yani anladığım kadarıyla 2 varyetesi var bu türün biri hollanda diye geçen beline kadar kırmızı biride ATFG fulred . 

Çok teşekkürler abi. hayırlı geceler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.