ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SAFFET
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Kasım 2008 08:47
Son Ziyaret:
27 Şubat 2018 18:20
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Saffet PARLAK
Doğum Tarihi:
09 Ağustos 1969
Yaş:
54
İl:
Antalya
Meslek:
İşveren (Serah Baza) Antalya
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SAFFET PARLAK Full red-Sarıprenses ve yunus

SON 10 MESAJI

Eskişehirli Akvaristler 20 Kasım 2011 Pazar Buluşması
Allah Kolaylık versin, buluşma için uzun süre uğraşan ve maalesef başaramayan birisi olarak,yeni yerleşim birimim Antalya'dan herkese selamlar.
Eskişehirliler....(Burdan Devam Edelim)
Arkadaşlar babamın rahatsızlığı nedeniyle bundan sonra Antalya da ikamet edeceğim yolu Antalya ya düşenleri beklerim.Allaha emanet olun. Saffet PARLAK 0 535 338 24 36 
İSİM                                                  :  Saffet Parlak
MAHALLE / İLÇE                               :  Eskişehir-Antalya
MSN ADRESİ                                    :   saffet_parlak@hotmail.com-saffet.parlak@arcelik.com
İŞ / OKUL                                         : Arçelik
YAŞ                                                    : 41
SAFFET2011-06-03 10:51:44
Lüleburgaz'da silis kum fabrikaları
Silis kumda bitki olmuyor deniyor,bu bilgi ne kadar doğru? bilgisi olan varmı?
Pet Shop yangınında onlarca evcil hayvan telef oldu
Televizyonda gördüğümde bir çok hayvansever gibi bende gözyaşlarıma mani olamadım, hele hamile olan köpeğin ,temizlenirken insanların yüzüne bakışı yıllarca hafızamdan silinmeyecek bir görüntüydü,bu olayda zarar gören herkese geçmiş olsun diyorum, yardımlarını esirgemeyen tüm hayvan dostlarına teşekkürler,inşallah böyle bir olay bir daha kimsenin başına gelmez.
Eskişehirliler....(Burdan Devam Edelim)
Arkadaşlar akvaryumcu açısından bu işi ciddi ciddi yapan bir sürü insan yeni işletmeler açıyor, Eskişehir de deniz konusunda gerçekten büyük işler yapacağına inandığım Serkan petşhopun Cengiz Topeldeki yeri görülmeye değer,ancak biz Eskişehir li hobiciler nedense hala bir araya gelemiyoruz.
Eskişehirliler....(Burdan Devam Edelim)
Hadi arkadaşlar ölü toprağını atalım üstümüzden daha ne bekliyoruz. f.torres2010-12-09 19:43:42
Eskişehir akvaryum dükkanları
Şeref akvaryum kapandı, faaliyetlerine tamamıyla son verdi.
Eskişehir akvaryum dükkanları
Emre akvaryumu tabiki unutmadık, sadece burada sıkıntılarımız ön plana çıktığı için böyle anlaşılmış.
LD Akvaryum Afrika'da

Burdan tüm hobiye gönul vermiş değerli arkadaşlırımıza saygılar sunar teşekür ederim. İyi temennileriniz için teşekürler. Biz bu ithalatı afrikadan balık nasıl geliyormuş diye yaptık. Ve bir kere için yaptim kesinlikle bir daha yapmam. İnsanlarla anlaşmak afrika için çok zor. Afrikaya yatırdım para 2 gün içerisinde elinde oldu. 14 gün içerisinde de ithalat gerçekleşti. Firma olarak cichlidenstadl firmam dan asla vazgeçmem. Herşey profesyonelliğe bağlı ben sadece afrikadan balık geliyormu gelmiyormu diye denedim ve balıklarım geldi. Tek kelime ile şunu belirteyim para bir yana bu iş bir yana sevilmeden yapılacak bir iş değil inşallah daha güzelini yapmak için var gücümüzle çalişacağız.

05.05.2010 Tarihli LD akvaryumun Afrika ithalatımız konulu forumdaki  cevabı.Ben öncelikle sizi tekrar tebrik ediyorum ancak ne olduda fikriniz değişti anlamadım.Kimse yanlış anlamasın takdir ettiğim ender akvaryumculardansınız.
Eskişehir akvaryum dükkanları
[QUOTE=Lizard]

Merhaba arkadaşlar, şehrimizdeki akvaryumcularda tropheus sıkıntısı var bence çünkü kaliteli F0 veya F1 Almanya ithalatı yapıp satan akvaryumcularımız yok. sadece piyasada çok bulunan ikola, duboisi, bemba, chimba vb. gibi türlerin yavrularını bulabiliyoruz ve inanıyorum ki memleketimizde tropheusla ilgilenen benim gibi bir çok hobici arkadaş var fakat malesef kaliteli F1 balıklar sadece şehir dışlarından temin edebiliyoruz. Red rainbow kasanga, İlangi, linangu, kachese, golden kasanga vb.. nadir türlerin çeşitlerini görebileceğimiz bir akvaryumcumuz olur zamanla inşallah... 

[/QUOTE]

Ufuk kardeşim Eskişehir'de bahsettiğin balıklardan o kadar çok var ki aslında; ayrıca Eskişehir'de bunların dükkanlarda satılacağını hiç sanmıyorum,nedeni şu; Eskişehir li hobici yunus ve sarıyı bellemiş,varsa yoksa o.Bahsettiğin balıklardan ilangi ilanım var hemde resimli ama Eskişehir den bir tane soran yok neden fiyatımı hayır, başka illerden aldığım mesaj ve telefon sabah beri belki on tane oldu İlimizden hala tık yok.Bizde bu balıkları Eskişehirde satamadığımızdan şikayetçiyiz.Bu arada genelleme yapmak istemiyorum ama bizim esnafımız 3 e alıp 5e satmayı  düşünmüyor 10 liraya ilangi alıcak   40 liraya satıcak onun için bu tür kaliteli olan balıkları dükkanlarda görme şansımız ilmizde zor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.